Read the Official Description

kiváltságok

A helikopter kereskedelmi pilóta licencével a légi járművel, a személyszállítással, a repüléssel és a mentési műveletekkel szakmai pilóta lesz. A moduláris tanfolyam (lépésről lépésre) lehetővé teszi, hogy a magán engedélyből közelítse meg a szakmai engedélyt. Minden lépés tervezhető különböző időszakokban, a saját tanfolyam építéséhez.

Előfeltétele

A repülési engedélyek megszerzéséhez nincs bűnügyi nyilvántartás, sem büntetőeljárás nem folyamatban.

A CPL tanfolyamra való jelentkezéshez meg kell mutatni a matematika és a fizika alapvető tudását, valamint az angol nyelv jó tudatosságát, amelyet a beiratkozás, a PPL engedély és a 150 órás repülési minimum bevonása előtt vizsgálnak meg.

Annak ellenére, hogy az orvosi vizsgálatot (1 ^ osztályú tanúsítás) a törvény nem írja elő a tanfolyam megkezdéséhez, azt javasoljuk, hogy végezze el. Ingyen kapcsolatba léphet az akadémia tervezőirodával az orvosi ellátáshoz, amelyet egy Aeromedical Centerben kell bevinni. Legalább 18 évesnek kell lennie ahhoz, hogy elvégezhesse a végső készségtesztet.

Elméleti kurzus

Az elméleti órák száma körülbelül 9 hónap, október elejétől. Távoktatási kurzus is rendelkezésre áll, akiknek nagyon jól értik az angol nyelvet. A végső vizsga a Polgári Repülési Hatóság székhelyén, Rómában vagy Milánóban - Malpensa. A záróvizsga csak akkor vehető részt, ha belső akadémiai elővizsgálatot adott.

Gyakorlati kurzus

A tervező iroda szervezi a találkozókat az oktatókkal a repülési órák kérésére. A következő szakaszokat időrendi sorrendben kell elvégezni: az IFR részt nem lehet elvégezni az "egypilótás" rész előtt, és a 35 végső repülési órának meg kell felelnie az IFR-nek.

Mindkét kurzus az európai szabályozásban előírt minimum 185 órából áll. Választhat, hogy részt vesz az alap tanfolyamon (CPL), vagy hozzáadja az instrumentális minősítést a programhoz (CPL IR).

Flotta

Válassza ki a következőket:

  • Robinson R22
  • Robinson R44
  • Guibal Cabrì G2

bázisok

Caiolo (Sondrio), Bresso (Milánó) és Castelnuovo di Porto (Róma)

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Eurotech Flight School »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date