Hivatalos Leírás

1

Interior Design egy izgalmas és dinamikus ágazat, amely egyesíti a térbeli tervezés élet-, munka- és szabadidős környezetek.

Kínálunk a gázlókövei a karrier a belsőépítészet ipar, a bevezető kurzusok az 1. szinten, és halad át diplomákat 2. és 3. szint, és felé felsőoktatásban. Azt is megadhatjuk, hogy tanulmányozza a rövidebb kurzusok alapvető területeken, mint a CAD és műszaki rajz.

A jelenlegi diákok leírják a tapasztalatok tanul Interior Design Kensington and Chelsea College "Könnyen követhető, vonzó vizuális és szóbeli, kitűnő, informatív, és profi." Csapatunk tapasztalt oktatói támogatni fogja, és elvezeti Önt az egész tanfolyamot.

A kreativitás középpontjában, amit csinálunk, a gyakorlati stúdió tevékenységét, beleértve a kísérleti vázlatfüzet munka, építési térbeli modellek expresszív anyagok és generáló rajzok és képek kommunikálni ötleteit. Belsőépítészet is pontos és műszaki tárgy, ahol a méretgazdaságosság rajz, perspektivikus látvány és használata CAD szoftverek, például a Sketchup, PhotoShop és VectorWorks, mind része egy nagyon modern és innovatív szakma. Learning viszi az osztályon kívül, a valós projektek, látogatások és a kapcsolatot a londoni tervező szakemberek.

Tervezés diákok Kensington and Chelsea College elérni nagy sikert, sok állást szerezniük, és akár 95% -kal, akik alkalmazzák az egyetemi kínálnak helyeket.

Tanfolyam áttekintés

Ez persze teljesen kezdőknek nem tapasztalat VectorWorks.

Ez az 5 hetes kezdő tanfolyam bemutatja, hogy a legjobb gyakorlatok és megközelítések dolgozó VectorWorks. Egy 2,5 órás session a következőkre terjed ki:

 • 1. szekció: Állítsa be a rajz - egység, skála, papír, toll, paletták, megtakarítás és 2D CAD rajzeszközök - kiválasztás, a vonal és szöveg eszköz
 • 2. szekció: Készítsen 2D objektumokat - téglalap, kör és poligon alkotnak formákat
 • 3. szakasz: A szerkesztő eszközök - kivágás, másolás, beillesztés. Ismétlődő tömb, tükör, forgatni, mozgatni és küldje szerszámok
 • 4. szekció: Készítsen bonyolultabb objektumok - Add használatával, Clip és egyesítése felületeket eszköz, és az attribútumok eszköz
 • Session 5:
  • Add szöveg és méretek rajzok
  • Készítsen bútorok elrendezése egy garzonlakás
 • Campus: Kensington Központ
 • Times: Mon 18:30-21:00 VAGY
 • Times: K 18:30-21:00
Program oktatási nyelve:
Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
5 hetek
Részidős oktatás
Price
236 GBP
Teljes díj £ 123; A nem EU-díj £ 236
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date