Kihívások a demokratikus fejlődés Kelet-Európában

SZERVEZŐ:

Helsinki Egyetem Aleksanteri Intézet

IDŐPONTOK:

9.-2017/08/18

ÁRAK:

600-900 EUR

HITELEK:

6 ECTS

KOORDINÁTOR:

Eeva Korteniemi

Cél a diákok

A kurzus célja a korszerű egyetemi vagy mester szintű hallgatói humán és társadalomtudományok.

Szinopszis

A tanfolyam áttekintést ad a jelenlegi kihívások a társadalmi és politikai fejlődés Kelet-Európában. Tanított a csoport regionális tanulmányok szakértők történelem, politológia, média tanulmányok és a szociológia, a pálya látja Kelet-Európában, beleértve a volt keleti blokk országaiban. Ezek magukban foglalják a balti államok, Közép-Kelet-és Délkelet-Európa, a Balkán és Ukrajna. Oroszország tárgyalja csak mint viszonyítási pont, hogy a terület a mi gondunk: nem lesz semmilyen konkrét előadások orosz eseményekhez.

A kurzus a hallgatók új, multidiszciplináris megközelítés a tanulmány a politika és a társadalom, amelynek középpontjában a kérdésekben, amelyek gátolják a demokratikus magatartás. Címzett lesz kérdés a nacionalizmus, a migráció, az ifjúság, a korrupció, önkényuralom, a média szerepe, a szegénység, a nem, a romák helyzete, vállalkozói, a verseny, a civil társadalom és a környezeti problémák. Annak érdekében, hogy jobban meg kell ismerniük a kelet-európai kihívások a mai globalizált világban, a tanfolyam kínál betekintést közelmúltban és a posztkommunista átmenet.

Tanulási célok

A diákok kapnak egy széles körű áttekintést ad a jelenlegi társadalmi és politikai fejlemények a régióban. A cél az is, hogy megvitassák kritikusan demokrácia fogalma, amely néha úgy értelmezik, normatív módon. A hallgatók megismerkednek az új multidiszciplináris megközelítés és innovatív pedagógiai módszerek megértsék az a politika és a társadalom ezen a területen. A tanfolyam is nyújt kiegészítő információt diákok akik specializálódtak tantárgyak és kutatási területek által lefedett során. A diákok is többet folyamatos élvonalbeli végrehajtott kutatási projektek, a University of Helsinki.

Természetesen méret és a tanítási módszerek

A tanfolyam magában, összesen 32 óra tanítási különböző aktiváló tanulási formák, mint például előadások, tükrözött osztályban, viták és kis műhelyek. Mi kell alkalmazni az új módszereket, amelyek elősegítik a kritikus gondolkodás és ejt. Minden előadás tartalmazza a kötelező előzetes olvasás, és az osztály formában tartalmaz egy 45 perces előadás és egy 45 perces workshop. A tananyag során mért terjeszteni fogják, hogy a hallgatók a kurzus előtt kezdődik.

Eszközöket és az értékelési szempontoknak

Nézőszám során mért és a végső dolgozat / vizsga. Osztályozás alapján a részvétel, részvétel a vitában és befejezése a szükséges feladatokat, és az utolsó vizsga. Értékelési skála: 5 = kiváló 4 = nagyon jó 3 = jó 2 = átlagos 1 = gyenge 0 = nem.

Program oktatási nyelve:
Angol

19 további kurzus Helsinki Summer School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
10 napok
Nappali
Price
600 EUR
600-900 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő