Read the Official Description

Program áttekintése

A University of Washington jó helyzetben van, hogy felajánl egy ilyen programnak köszönhető üzleti és Gazdaságfejlesztési Központ (BEDC). Tíz éve, a BEDC is kapcsolódik hallgatók, oktatók, és a személyzet a UW Business School a faji és etnikai különböző üzleti és non-profit közösség bővítése a diákok tudását és készségeit, segíti a kis vállalkozások növekedését, létrehozása és a munkahely megtartását, nyitott oktatási lehetőségek A alulreprezentált kisebbségi diákok, és ösztönözzék az innovatív gazdasági fejlődés kutatás.

Executive Education, és BEDC hoztak létre stratégiai partnerséget az északnyugat Kisebbségi Üzleti Tanács (NMBC) indítsanak a MBEP program úgy lett kialakítva, hogy versenyképességének növelése Kisebbségi üzleti vállalkozások.

Több mint 30 éve, NMBC óta szószólója kisebbségi vállalkozások dolgozó vállalatok és állami szervek, hogy megértse annak fontosságát, hogy a sokszínű kínálat alapja, amely tükrözi az ügyfelek, valamint a mai globális gazdaságban. A szervezet jelenleg szolgálja az államok a Washington, Oregon, Montana, Idaho, és Alaszkában.

Alapító Vállalati Partnerek

A fő komponens elindítja az MBEP: Működési fenntartása, és a növekvő kisebbségi Business, a nagyvonalú pénzügyi támogatást a mi alapító vállalati partnerek: A Boeing Company, Microsoft, Nordstrom, és a Washington Mutual. Pénzügyi támogatást és szakértelmet lehetővé tették számára a fejlődés, a specializálódás és elindítása a program. A Michael G. Foster School of Business kívánja elismerni és megköszönni nekik a támogatást.

Tanterv

Ez a gyorsított egyhetes intenzív program célja, hogy segítse a kisebbségi üzleti vezetők szembesülnek a potenciális üzleti kihívásokra. A résztvevők megtanulják, hogy használják a pénzügyi eszközöket, hogy hatékonyabban döntéseket, fejlesztése és Megértem a hosszú távú stratégiai tervek a növekedés és a fenntarthatóság, a piaci termékeit és szolgáltatásait hatékonyabban, tudják kezelni a folyamatok és projektek hatékonyabb és fejleszteni saját vezetői képességeit.

Ez a program fogja kihasználni az interaktivitás kombinációja révén az előadások, beszélgetések, meghívott előadók, panelek, interaktív szimulációk, gyakorlatok csapat, és az önértékelés. A résztvevők megismerése, az eszközök, és értékes hálózatot, hogy segítsen nekik elérjék az üzleti célokat.

A fő téma területeket e program a következő:

  • Pénzügyi és Számviteli
  • Brand Management stratégia
  • Vezetés
  • Vállalkozási és innovációs
  • Marketing stratégia
  • Emberi Erőforrás Menedzsment
  • Üzleti etika

Célközönség


Ez a program célja a tulajdonosok és a vezetők a kisebbségi tulajdonban lévő vállalkozások legalább 300.000 $ bevételt.

Program taught in:
Angol

See 8 more programs offered by University of Washington Foster School of Business »

This course is Campus based
Start Date
márc. 2019
szept. 2019
Duration
1 hét
Részidős oktatás
Price
3,850 USD
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline