Program áttekintése

A University of Washington jó helyzetben van, hogy felajánl egy ilyen programnak köszönhető üzleti és Gazdaságfejlesztési Központ (BEDC). Tíz éve, a BEDC is kapcsolódik hallgatók, oktatók, és a személyzet a UW Business School a faji és etnikai különböző üzleti és non-profit közösség bővítése a diákok tudását és készségeit, segíti a kis vállalkozások növekedését, létrehozása és a munkahely megtartását, nyitott oktatási lehetőségek A alulreprezentált kisebbségi diákok, és ösztönözzék az innovatív gazdasági fejlődés kutatás.

Executive Education, és BEDC hoztak létre stratégiai partnerséget az északnyugat Kisebbségi Üzleti Tanács (NMBC) indítsanak a MBEP program úgy lett kialakítva, hogy versenyképességének növelése Kisebbségi üzleti vállalkozások.

Több mint 30 éve, NMBC óta szószólója kisebbségi vállalkozások dolgozó vállalatok és állami szervek, hogy megértse annak fontosságát, hogy a sokszínű kínálat alapja, amely tükrözi az ügyfelek, valamint a mai globális gazdaságban. A szervezet jelenleg szolgálja az államok a Washington, Oregon, Montana, Idaho, és Alaszkában.

Alapító Vállalati Partnerek

A fő komponens elindítja az MBEP: Működési fenntartása, és a növekvő kisebbségi Business, a nagyvonalú pénzügyi támogatást a mi alapító vállalati partnerek: A Boeing Company, Microsoft, Nordstrom, és a Washington Mutual. Pénzügyi támogatást és szakértelmet lehetővé tették számára a fejlődés, a specializálódás és elindítása a program. A Michael G. Foster School of Business kívánja elismerni és megköszönni nekik a támogatást.

Tanterv

Ez a gyorsított egyhetes intenzív program célja, hogy segítse a kisebbségi üzleti vezetők szembesülnek a potenciális üzleti kihívásokra. A résztvevők megtanulják, hogy használják a pénzügyi eszközöket, hogy hatékonyabban döntéseket, fejlesztése és Megértem a hosszú távú stratégiai tervek a növekedés és a fenntarthatóság, a piaci termékeit és szolgáltatásait hatékonyabban, tudják kezelni a folyamatok és projektek hatékonyabb és fejleszteni saját vezetői képességeit.

Ez a program fogja kihasználni az interaktivitás kombinációja révén az előadások, beszélgetések, meghívott előadók, panelek, interaktív szimulációk, gyakorlatok csapat, és az önértékelés. A résztvevők megismerése, az eszközök, és értékes hálózatot, hogy segítsen nekik elérjék az üzleti célokat.

A fő téma területeket e program a következő:

  • Pénzügyi és Számviteli
  • Brand Management stratégia
  • Vezetés
  • Vállalkozási és innovációs
  • Marketing stratégia
  • Emberi Erőforrás Menedzsment
  • Üzleti etika

Célközönség


Ez a program célja a tulajdonosok és a vezetők a kisebbségi tulajdonban lévő vállalkozások legalább 300.000 $ bevételt.

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus University of Washington Foster School of Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
1 hét
Részidős oktatás
Price
3,850 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019