Read the Official Description

Extended Diploma (Certificate 4) a Légiforgalmi Engineering

Az Extended Diploma (Certificate 4) a légiforgalmi mérnöki biztosít a tanulók számára alapot ismeretek és készségek, hogy felkészítse őket a foglalkoztatás vagy a további vizsgálat Engineering.

A kiterjesztett Diploma (Certificate 4) a légiforgalmi Engineering úgy tervezték, hogy a hallgatók az alapvető ismereteket, a megértés és készségek lesz repülőgép technikusok. EAU kínál ez a tanfolyam, mint egy vezető út az űrkutatásban.

Ez egy High School egyenértékű szakképesítés, ideális tanuló 16 éves, plusz akik az alternatív tanulási környezet High School.

Miért beiratkozni ezt a programot?

A program célja, hogy olyan speciális munkával kapcsolatos képesítések területén a légi közlekedés karbantartása és gyártása. Sok diák ettől persze látod mozogni rá felsőoktatás, vagy ki a foglalkoztatás. Az Extended Diploma egyenértékű három A-szintek.

Akkreditációs

Az Extended Diploma (Certificate 4) a légiforgalmi mérnöki kettős megmérettetés által biztosított Emirates Aviation University és Btec Pearson, Egyesült Királyság. Az EAU díjat által elismert Nemzeti Képesítési Hatóság (NQA) az Egyesült Arab Emírségekben.

Karrier kilátások

Végzett hallgatók a program dönthetnek úgy, hogy kezdik meg karrierjüket egy légitársaság műszaki karbantartási létesítmény, a légi közlekedés karbantartás, légiközlekedés gyártás, illetve a mérnöki szolgáltató vállalat.

A sikeres befejezése a Extended Diploma (Certificate 4) a légiforgalmi mérnöki végzettség is lehetővé teszi a haladást, hogy egy alkalmazott bachelor programot a megfelelő területen a tanulmány.

A tantárgy vázlatát

Egy tipikus kétéves vizsgálati tervet

Szállítási mód

Ez a program egy teljes munkaidőben félév alapján.

DURATION

Két év.

Program taught in:
Angol

See 11 more programs offered by Emirates Aviation University »

This course is Campus based
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
65,730 AED
Tandíj, 2500 AED Regisztrációs díj
Deadline
By locations
By date