Kiterjesztett oklevél (bizonyítvány 4) az üzleti

Emirates Aviation University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Kiterjesztett oklevél (bizonyítvány 4) az üzleti

Emirates Aviation University

Extended Diploma (Certificate 4) az üzleti

Az Extended Diploma (Certificate 4) in Business biztosít a tanulók számára alapot ismeretek és készségek, hogy felkészítse őket a foglalkoztatás vagy a további vizsgálat az üzleti életben.

Akkor kapnak megértése, hogyan működik az üzleti és mitől sikeres. Meg fogja tanulni a különböző tantárgyak, mint a számvitel, üzleti jog, gazdasági környezet, pénzügy, marketing, szervezeti magatartás és emberi erőforrás menedzsment.

Ez egy High School egyenértékű szakképesítés, ideális tanuló 16 éves, plusz akik az alternatív tanulási környezet High School.

Miért beiratkozni ezt a programot?

A tanulók kerülnek bevezetésre, hogy elveit üzleti segítségével esettanulmányok és a projekt alapuló munka valós üzleti forgatókönyvek. Emirates Aviation University (EAU) magában foglalja az ipar látogatások és kirándulások a tanulási folyamat, hogy egy holisztikus szakmai kontextusban. Összességében a hangsúly a gyakorlati tudás és a személyre szabott tanulás.

Akkreditációs

Az Extended Diploma (Certificate 4) in Business kettős megmérettetés által biztosított Emirates Aviation University és Btec Pearson, Egyesült Királyság. Az EAU díjat által elismert Nemzeti Képesítési Hatóság (NQA) az Egyesült Arab Emírségekben.

Karrier kilátások

Amikor végzett akkor lesz jogosult a foglalkoztatás magán- vagy állami szektorhoz tartozó szervezetek adminisztratív üzleti szerepet.

A sikeres befejezése a Extended Diploma (Certificate 4) in Business képesítést is lehetővé teszi a haladást, hogy egy alkalmazott bachelor programot a megfelelő területen a tanulmány.

A tantárgy vázlatát

Egy tipikus kétéves vizsgálati tervet

Szállítási mód

Ez a program egy teljes munkaidőben félév alapján.

DURATION

Két év.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Price
ár
55,140 AED
Tandíj, 2500 AED Regisztrációs díj
Locations
Egyesült Arab Emírségek - Dubai, Dubai
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Arab Emírségek - Dubai, Dubai
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt