Légitársaság és kereskedelmi kísérleti program

Aviation Study Centre

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Légitársaság és kereskedelmi kísérleti program

Aviation Study Centre

Program áttekintése

A Légitársaság és Kereskedelmi Pilot Program a kezdő szinttől kezdődően az engedélyezett szakmai pilóta képzését biztosítja. A program magában foglalja a teljes kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély, Multi-motor repülőgép jóváhagyása és Instrument Rating. Ezek a képesítések teljes mértékben felkészülni a foglalkoztatás, mint a pilóta egy általános vagy légitársaság repülés környezetre. A kurzus időtartama és díjbecslése a teljes munkaidőben való részvételen alapul, és magában foglalja az általános, a horizontális navigációt, az éjszakai és a műszeres repülést, valamint az összes kapcsolódó elméletet. A CPL teljes munkaidőben program van regisztrálva CRICOS a tanuló vízum.

Belépési követelmények

Akadémiai: az ausztrál 12 évvel megegyező középiskolai végzettség kedvelt. Azok a diákok, akik a 12. év alatti képzést kívánják kezdeni, örömmel fogadják és eseti alapon fogják figyelembe venni. Kor: 18 év. A fiatalabb diákok szívesen alkalmazzák, és esetenként fogják tekinteni. Angol: 6,0 IELTS vagy egyenértékű a közvetlen belépéshez. Az alacsonyabb angol nyelvű diákok ezt a programot a jóváhagyott angol nyelvű programunkkal csomagolhatják. RPL: Az eddigi képzéssel vagy repüléstechnikai tapasztalattal rendelkező diákok előzetes ismeretek elismerésére alkalmasak. Kérjük, érdeklődjön a részletekért. Orvosi: A csalódás elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a kérelmezők orvosi vizsgálatot végezzenek a hazájukban lévő pilóták vagy ideális esetben egy ausztrál CASA által jóváhagyott orvosi vizsgáztatóval. Kérjük, vegye fel velünk a részletes tanácsokat.

Hogy lehet jelentkezni

A pályázati eljárás célja a nemzetközi diákok és általában gyors és egyszerű. Kérelmek benyújtására online és a csapat készen áll, hogy válaszoljon a kérdésekre, illetve további támogatás. Kérjük, regisztrálja érdeklődését az információs űrlap.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve December 6, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
46 - 62 hetek
Nappali
Price
ár
78,000 AUD
Rugalmas díj részletfizetési terv áll rendelkezésre.
Locations
Ausztrália - Gold Coast, Queensland
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Ausztrália - Gold Coast, Queensland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt