London Közvetlen beiratkozás - University College London

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

london

Miért London?

London ellen valami ellenállhatatlan. Talán olyan látnivalók, mint a Big Ben vagy a Tower Bridge, amelyek már ismerősek. Vagy a nemzetközi jelleg, amely minden szomszédban nyilvánvaló, ahol a különböző kulturális, etnikai és társadalmi-gazdasági háttérrel rendelkező emberek együtt élnek és dolgoznak együtt. Bármi is az, ami Londonba vonzott, ne nézzen vissza - London várja!

Mit tanulsz?

Használja ki közvetlen beiratkozási programunkat és jelentkezzen a világ egyik vezető egyetemében: University College Londonban (UCL). Az UCL számos tudományterületen kihívást jelentő akadémiai lehetőségeket kínál.

Mint egy nagy intézmény (több mint 25 000 hallgató), a QMUL széles választékot kínál kihívást jelentő akadémiai lehetőségektől. Ezen felül a kollégiumnak hosszú a nemzetköziség múltja: a hallgatók és alkalmazottak közel 30% -a az Egyesült Királyságon kívülről érkezik, több mint 160 ország képviselteti magát a nemzetközi hallgatói létszámban.

Mindennapi élet

IES Abroad London elkötelezett a külföldi tanulmányi tapasztalatok fokozásával, a kiváló hallgatói szolgáltatásokkal és a londoni élet teljes élményével. Londonban dolgozó munkatársaink segítenek abban, hogy a legtöbbet felhasználhassuk külföldön.

London lesz az osztályterem. A helyi közösségben vagy a diákklubban való részvétel gazdagítja tanulási tapasztalatait, és kiváló lehetőségeket nyújt a kulturális integráció számára.

Azt akarjuk, hogy otthon érezze magát Angliában, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy beilleszkedjünk a londoni életbe. Lakhatási lehetőségeink lehetőséget kínálnak arra, hogy találkozzon és új barátokat szerezzen, miközben kulturális rendezvényeink megismerik a várost.

akadémikusok

IES Abroad küldetése egyszerű: biztosítani a lehető legjobb külföldi tanulmányokat - amely magában foglalja a legmagasabb színvonalú akadémiai és kulturális élményeket. Ezért társultunk a University College London-tal.

Tanfolyamok

Az UCL hallgatói program előadások, szemináriumok és oktatóanyagok sorozatából áll (és laboratóriumi órákból, ha természettudományos tantárgyra beiratkozik). Az oktatóórák sokkal kisebbek, mint az előadások, és egyes osztályokon egy-egy oktatást tartanak.

Jelentkezik egy vagy két tudományos osztályra, majd kiválasztja a tanfolyamokat ezen osztályok közül. UCL hallgatóként félévente 16 kredit beiratkozási kötelezettség szükséges.

Az UCL széles körű tudományágakat kínál, különös erősségekkel:

 • Régészet
 • Közgazdaságtan
 • angol
 • Földrajz
 • Történelem
 • Filozófia

Fontos megjegyzés: Nem minden tanszék érhető el minden szakon. Ezenkívül egyesek további díjat kérhetnek. A rendelkezésre állásról és a díjakról további információt az alábbiakban találhat: Tanfolyamok. A fenti Költség lap egy további forrás a díjakhoz.

Kattintson ide annak összefoglalásához, hogy mely részlegek állnak rendelkezésre mikor és melyek többletdíjat fizetnek. A legfrissebb információkat és a tanfolyamokra vonatkozó további részleteket az UCL webhelyén találja.

Slade Képzőművészeti Iskola - Független Stúdió Program

Bizonyított művészi képességgel és elkötelezettséggel jelentkezhet a Slade Képzőművészeti Iskola teljes munkaidős független stúdió programjára. Szakterülete a festészet, a szobrászat vagy a képzőművészet, valamint a stúdiók képzőművészeti hallgatói BA és BFA mellett működhet. Nagyon motivált hallgatók számára készült, ez a program személyes oktatókat, stúdió- és szemináriumi programokat, valamint művészet első kézből történő tanulmányozását kínálja London körüli galériákban és múzeumokban.

Partnerintézet (ek)

Queen Mary, London Egyetem

Egyetemi tények

 • 1826-ban alapították
 • Több mint 29 Nobel-díjas nyertes az UCL közösségből
 • Anglia első egyeteme, amely a vallás, faj, nem és osztály figyelembevétele nélkül fogadja a hallgatókat
 • 38 000 hallgató képviseli 150 országot

Elhelyezkedés

Az UCL tudományos épületeinek a koncentrációja Bloomsbury-ben (London központjában) a hely gazdag szellemi és irodalmi történetét tükrözi. Charles Dickens, Virginia Woolf és Dylan Thomas (néhányat említsünk) egyszer Bloomsbury otthont neveztek. A Brit Múzeum, az Oxford Street, a Covent Garden és a West End mindössze gyalogosan elérhető Bloomsbury épületétől.

tanácsadás

Közvetlen beiratkozási program keretében Ön a nemzetközi partnerintézményekben nappali tagozaton veszi fel Önt. Annak ellenére, hogy az Ön helyi fogadó intézménye, ahol elveszi az osztályait, még mindig itt vagyunk, hogy teljes mértékben támogassuk Önt.

tanácsadás

A külföldi tanfolyamok kiválasztása és közvetlen beiratkozása zavaró és túlterhelt lehet - ajánljuk Önnek az Ön igényeinek megfelelő tanácsadást. Célunk, hogy támogatást és iránymutatást nyújtsunk az alkalmazás és a beiratkozási folyamat során.

Helyszíni személyzet

Mint IES Abroad hallgató, aki közvetlenül beiratkozik egy helyi brit egyetemen, hozzáférhet az IES Abroad London Központhoz és a személyzetéhez, akik kifejezetten az Ön igényeinek szenvednek. Helyszíni személyzetünk együttműködik Önnel és a helyi intézménnyel, hogy megválaszolja az akadémiai követelményekkel, a lakhatással, a jóléttel és a biztonsággal kapcsolatos kérdéseket.

Támogatás

A közvetlen beiratkozási hallgatóknak nyújtott támogatási szolgáltatásainkat kifejezetten arra terveztük, hogy segítsék a külföldi tanulmányi célok elérését. Tudjuk, hogy a külföldön történő tanulás kaland, és időnként segítségre lehet szüksége, vagy csak valakivel, akivel beszélgethet - ezért áll munkatársaink az Ön számára.

Tanulmányi kirándulások

Annak ellenére, hogy kalandod Londonban kezdődik, a kirándulások és a tanfolyamokkal kapcsolatos utazásaink a városon túlra vezetik, hogy felfedezzék a fogadó ország kultúráját és hagyományait. Ezeket az utakat részben az IES Abroad támogatja. Itt található néhány lehetséges úticél.

Stonehenge

2 nap | Esik

Látogasson el a titokzatos Stonehenge-be és az ókori római fürdőbe. Csodálja meg a divatmúzeum világszínvonalú couture gyűjteményét, és fedezze fel a Jane Austen Központot.

Brighton

1 nap | Esik

Fedezze fel a kanyargós sikátorok történelmi labirintusát, és élvezze a látogatást a Királyi Pavilonban, amely Európa egyik egzotikusabb királyi palotája.

Cambridge

1 nap | Esik

Látogassa meg ezt a történelmi egyetemi várost, festői főiskoláin és a folyón lévő (gondolatban lévő) szúrással.

Liverpool

1 nap | Esik

Töltsön el egy szombatot Liverpoolban. Élvezze az idegenvezetést a város körül, ideértve a Beatles Múzeum látogatását.

Stratford-upon-Avon

1 nap | Esik

Látogassa meg Shakespeare házát, amely születésének helye volt, és a Szentháromság-templomot, ahol eltemették.

Ez a program magában foglal egy szemeszterenkénti, egy kurzushoz kapcsolódó utat is, amely lehetővé teszi az első kézből történő jobb megértést a fejlődő gazdaságban a közösségi egészségügyi ellátás kihívásaival kapcsolatban. Tanfolyamokkal kapcsolatos kirándulásokra van szükség, a program szerves részei. A tanfolyamokkal kapcsolatos utazások költségeit az IES Abroad programdíja tartalmazza.

Mindennapi élet

Az, hogy Londonban otthon érezze magát, mindent megtesz annak érdekében, hogy biztonságban és gondozottan érezze magát. Legyen szó egy orientációs programról, amely előkészületeket érzi magát, jó elhelyezkedésű és kényelmes szállást, vagy terepi kirándulásokkal veszi Önt a legyőzött ösvényről - mindannyian a hallgatói szolgáltatásokkal foglalkozunk.

Irányultság

IES Abroad Orientation

Londonba érkezéskor bevezető iránymutatáson vesz részt az IES Abroad London munkatársaival. Kifejezetten a közvetlen beiratkozási hallgatók számára készült orientációs programunk bemutatja a közvetlen beiratkozási programot, a hallgatókat és a Londonot.

Egyetemi tájékozódás

Ön is részt vesz az UCL orientációjában, ahol megismerkedik a hallgatói élet logisztikájával.

Ház

Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a legnagyobb kihívás eldönteni, melyik látnivalókat látja először vagy felfedezheti a legjobb kávézót - nem talál olyan helyet, ahol kényelmesen érezheti magát. Mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a lakást, ami tükrözi a helyi diákok életét. Célunk, hogy Londonból elhagyva otthon érezzük magunkat.

Közvetlen beiratkozási szolgáltatásaink részeként jól elhelyezkedő, kényelmes otthont kínálunk minden hallgató számára, mivel a házak önálló biztosítása biztos lehet. IES Abroad lakhatási lehetőségei megfelelnek a biztonsági és biztonsági előírásoknak.

Student Houses - Az UCL-ben végzett tanulás során hallgatói házakban él. Hozzáférhet egy konyhához, ahol elkészítheti saját ételeit, vagy lehetősége van arra, hogy étkezését megvásárolja a fő UCL campus különféle élelmiszerboltjaiból. A szobában Wi-Fi-hozzáférés biztosított.

Tanórán kívüli tevékenységek

Használja ki azokat a kulturális eseményeket, amelyeket Londonban szervezünk:

 • Helyi sporteseményeken való részvétel, például az angol Premier League
 • Vándorlás a londoni piacokon
 • Világszínvonalú előadásokon a londoni szórakoztató helyszíneken

Egyetemi klubok

Az UCL hallgatói szövetség értékes forrás az ön számára, hogy tovább integrálódjon a helyi hallgatói életbe. Az unió több mint 250 klubot és társaságot szponzorál. Évente több ezer hallgató választja meg a részvételt. Ön is beléphet a Londoni Egyetemi Student Unionba, a Student Centralba.

Költség

Tekintsük ezeket az árakat kiindulópontnak. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot külföldi tanulmányaival, hogy megállapítsa a tényleges költségeket, amikor tényleges anyagi támogatást, ösztöndíjat, otthoni iskolai irányelveit és egyéb tényezőket figyelembe veszi.

2020 tavasz

kifejezés Oktatás Ház Biztosítás Teljes
2020 tavasz $ 17.110 $ 7460 $ 230 $ 24.800

ösztöndíjak

Program-specifikus ösztöndíjak

Robert McNeill Szükség alapú nemzetközi üzleti ösztöndíj

Akár 3000 dollár; évente 2 diáknak ítélik oda.

Ezt az ösztöndíjat Robert McNeill tiszteletére nevezték ki, aki az IES Abroad igazgatótanácsának 25 éves tagja (az elnök 6 év). Nyílt azok számára, akik érdeklődnek a nemzetközi üzleti életben. A nagy társaságok magukban foglalhatják a menedzsment, a marketing, a közgazdaságtan, a pénzügy, a nemzetközi kapcsolatok, valamint a társadalmi és viselkedéstudományokat.

Dr. William Louis Gaines Kellékeken alapuló történelem vagy nemzetközi kapcsolatok ösztöndíja

Legfeljebb 1875 dollár; évente 4-6 diáknak ítélik oda.

Ezt az ösztöndíjat Dr. William Louis Gaines tiszteletére nevezték el, az IES Abroad elnöke 1974-1992 között. Dr. Gaines az IES Abroad akadémiai keretének megerősítésére, az IES Abroad helyszíneinek kibővítésére és a szervezet pénzügyi alapjának biztosítására szentelt.

Nyílt a történelem vagy a nemzetközi kapcsolatok szakán.

Edward Mowatt ösztöndíjat kapott

Akár 2000 dollár; évente 4-6 diáknak ítélik oda.

Ezeket az ösztöndíjakat az IES Abroad londoni félév és éves programok hallgatói IES Abroad .

Tanulmány a külföldi mérnökök külföldi ösztöndíjairól

Legfeljebb 10 000 USD; évente 6 diáknak ítélik oda.

A jövőbeni mérnökök külföldi tanulmányi ösztöndíját egy névtelen adományozó hozta létre, hogy ösztönözze több mérnöki hallgatót a külföldi tanulmányok gazdagító, életét megváltoztató tapasztalataira.

Központunk

Az IES Abroad London Központ, London központjában, Bloomsbury környékén található, két perces sétára a Brit Múzeumtól.

Jellemzők:

 • 18. századi grúz épület
 • tantermek
 • Könyvtári források
 • Vezeték nélküli internet
 • Nyomtatási lehetőségek
 • Kültéri terasz
 • Személyzeti irodák
 • Hallgatói társalgó
 • Nemek szerint semleges fürdőszobák

Az IES Abroad London Központot a Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynökség (QAA) elismeri azért, mert megfelel az Egyesült Királyság elvárásainak, mint minőségi felsőoktatási szolgáltató.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Tovább

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Kevesebb
Chicago , Amszterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Peking , Berlin , Buenos Aires , Fokváros , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , London , Madrid , Milánó , Nagoya , Nantes , New York , szép , Párizs , Oxford , Quito , Rabat , Róma , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Bécs , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Több Kevesebb