Brand Design végzős

Branding egyre fontosabbá válik. A jelenlegi környezetben, csak a márka, hogy már sikerült egy világos stratégia sikeres lesz a sokaság a márkák és termékek a világon.

Branding magában nem csak a vizuális aspektusa, hogy sokkal tovább megy: ez sikerült, mint a márka akarja érzékelhető. Ez azt jelenti, dolgozik stratégiailag annak érdekében, hogy meghatározzák annak tulajdonságait, nem csak a grafikai kifejezés, valamennyi pillanatok kapcsolattartási hogy kölcsönhatásba lép a közönség.

A végzős javasolja holisztikus elképzelés, hogy szakosodott márka tervezés és fejlesztés szükségleteinek kifejezése.

A képzés céljai

Írja be a tervező a folyamat ami a márka, a koncepciótól a névadási, grafikus ábrázolása és a különböző alkalmazások.

SZAKMAI

Stratégia és márkamenedzsment, kreatív eszközök a fejlődés és a márkaépítés projektek: a kurzus mintegy 3 fő területen alakul ki.

Ezeken a területen kerülnek kidolgozásra során egy szervezett modulok ötvözi az elmélet és gyakorlat párhuzamosan. Pontosabban, konferenciákat szerveznek a szakemberek gombot, és az aktuális kérdésekről befejezett posztgraduális képzés, amely megállapítja a Final Studies Project.

  • I. Modul - Stratégia és márkamenedzsment
  • Modul II - Kreatív eszközök
  • Modul III - Projektek épület márka (5 műhelyek)

ADATLAP

Probléma: 6. kiadás

Végzettség: Brand Design diplomával a University of Vic-UCC. Diákok nélkül egyetemi diplomával kap egy egyetemi diploma, kiterjesztett vizsgálatok.

Közreműködők: 30 ECTS

Iskolai időszakban: Az október 19, 2015 májusáig 2016 Presentation PFE: június 2016

Óra: Hétfőn és szerdán 19h-tól 22h

Modalidad: Tanterem

Nyelv: Spanyol

Ár: 3690 €

Access: Pályakezdő és / vagy diplomások. Magasabb diplomások. A magasabb szintű képzési ciklusai képzőművészet és a design, és a szakmai családok: Interior design, grafikai tervezés, ipari formatervezés és az iparművészet ruházatot. Szakemberek nélkül speciális képesítést ágazat, amely bizonyítani tudja, szakmai tapasztalat. Hozzáférés a kurzus határozza meg a kiválasztási folyamat.

Észrevételek: Spanyol intenzív tanfolyam szeptemberben a külföldi diákok, akik szeretnének beiratkozni a Masters (választható kurzus).

Program oktatási nyelve:
Spanyol

14 további kurzus Bau Design College of Barcelona »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
3,690 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint