Médiaművészeti egyetemi bizonyítvány

Általános információk

Program leírás

Szerezzen mélyebb megértést a digitális média minden aspektusáról a média művészetek egyetemi tanúsításával a Temple-i Színház-, Film- és Médiaművészeti Főiskolán. Elmerül a médiaművészet gyártásában és történelmében, amely előkészítette a filmstúdiók, például a Pixar és a Paramount, vagy olyan produkciós házak sikerét, mint a The Walt Disney Co. és a Warner Bros.

Tanulmányozza a produkciótervezés, a forgatókönyvírási és forgatókönyv-olvasás, valamint a videoszerkesztés bonyolultságait, és megismeri a film és a média kulturális hatásait. A tanfolyamokat díjnyertes oktatók tartják, akik többek között Emmy- és Oscar-jelölt filmeken dolgoztak.

Ez a négy tanfolyamos, 14 kreditű alapképzési bizonyítvány minden, a Templomba beiratkozott hallgató számára elérhető, akik érdeklődnek az audio, digitális média, film és videó, valamint a feltörekvő technológiák tanulmányozása és gyártása iránt. A szükséges tanfolyamok beszámíthatók a Film és Média Művészetek szakra.

Osztályok és tantervek

A médiaművészeti alapképzésben tanuló hallgatók négy tanfolyamot teljesítenek, amelyek

  • Media Arts I,
  • Media Arts II,
  • Média és kultúra, és
  • Az új média felmérése.
Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The School of Theater, Film and Media Arts (TFMA) is part of the Center for the Performing and Cinematic Arts at Temple University, which also includes the Boyer College of Music and Dance. Along with ... Tovább

The School of Theater, Film and Media Arts (TFMA) is part of the Center for the Performing and Cinematic Arts at Temple University, which also includes the Boyer College of Music and Dance. Along with the Center, TFMA was created in 2012 to strategically align the Department of Theater and the Department of Film and Media Arts, both of which have thrived at Temple for more than four decades, bringing them together as a new academic unit under the Center for the Performing and Cinematic Arts. Kevesebb