Mi? Műszaki rendezés (TD) egy kétéves posztgraduális kurzus; diplomások minősülnek technikai igazgatók animációs és VFX-projekteket. Műszaki igazgatók felelősek a műszaki felügyelete filmes projektek, vagyis kezelni a technikai szempontok a termelést. Azzal, hogy csatlakozott a produkciós csapat, TD-hallgatók, az Institute of Animation megtanulják megoldani a problémákat, és kezelni vezetékek. Többek között ők fejlesztik bővítmények és alkalmazások határozzák munkafolyamatok és gyártási követelmények és vegyenek részt a jelenlegi kutatási projektek.

MIÉRT? Karrier lehetőségek technikai igazgatók nagyon jó. Például, alumni munkát találni a nagy Animation Studios Hollywood, mint a Pixar vagy Industrial Light and Magic (ILM). A mix között technikai precizitás és a művészi kreativitás teszi dolgozik, mint a technikai igazgató változatos és vonzó.

Ki? A pályázóknak meg kell tartani az első fokú számítógép-tudomány, vagy hasonló tárgyú és érdekelt animáció és VFX-projekteket.

Mikor? A Felvételi Iroda jelenleg fogadnak jelentkezéseket TD őszi félévben 2015/16, a határidő augusztus 15.

Hogyan? Nincs tandíj kerülnek felszámolásra. Potenciális hallgatók információkat gyűjtsön az Intézet honlapján www.animationsinstitut.de; Ez is, ahol meg fogják találni a közvetlen kapcsolat a jelentkezési lapot. A Research & Development részleg saját honlapján, ahol jelöltet talál további információt: http://research.animationsinstitut.de.

Program oktatási nyelve:
Angol
Német

2 további kurzus Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction at the Filmakademie Baden-Wuerttemberg »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
Free
Helyszínek szerint
Dátum szerint