Read the Official Description

MINI-mester az élelmiszer-tervezésben

FALL 2018: 24. szept. - 21. dec. GYÜMÖLCS 2019: február 4 - május 3

Tervezési gondolkodás és innováció menedzsment az élelmiszeriparban

A Food Design ötvözi az olasz kiválóság két nemzetközileg elismert területét: Design and Food.

Az olasz tészta, pizza és fagylalt a táplálkozás és az ízlés kiváló keverékével táplálja a bolygót. Emellett az olasz kreativitás, a kultúra és a vállalkozói szféra nagyon fontos referenciapontok a vendéglátóipar, az élelmiszerformák és az élelmiszer-kiskereskedők számára.

A Food Design Mini-Master program keretében a BAU International Academy of Rome célja az élelmiszeripar szakembereinek képzése, akik képesek új termékeket, tereket és folyamatokat kidolgozni az élelmiszerek és a kapcsolódó értékek előkészítésére, fogyasztására, élvezetére és kommunikálására.

A programot a Food Designer FRANCESCO SUBIOLI koordinálja

Mini-mester programunk három 4 hetes modulra tagolódik, összesen 12 hétig, dinamikus osztálykategóriákkal, laboratóriumokkal és élelmiszeripari vállalatok, koncepciós üzletek, éttermek, valamint gasztronómiai vásárok és rendezvények látogatásával.

1. MODUL: ITALIAN FOOD CULTURE

FALL 2018: SEPT 24-OCT 12 / SPRING 2019: FEBRU 4. FEB

Ebben a fázisban meg fogod érteni az olasz élelmiszer-kultúra magzatát: agro-élelmiszer-körzetek és területi hálózatok; az olasz és a mediterrán étrend esztétikája és szimbóluma; a nyersanyagokra összpontosít; kulináris hagyományok, stílusok és trendek; az olasz élelmiszer-élmény a vendéglátás és az elosztás területén.

2. MODUL: AZ ÉLELMISZERIPAR-INNOVÁCIÓRA VONATKOZÓ DÍJELVÉTEL

FALL 2018: OCT 15-NOV 2 / SPRING 2019: 25 FEB - 15 MAR

A résztvevők 4 hetes végrehajtó laboratóriumokat fognak végrehajtani az élelmiszer-tervezés területén: nyersanyagok; élelmiszeripari berendezések; élelmiszer helyek; Vevőszolgálat. Minden héten egy projektmunkával fejeződik be.

3. MODUL: STRATÉGIAI MENEDZSMENT

2018 NYÁJ: 25 JÚNIUS - 13. JÚLIUS / FALL 2018: NOV NOVEMBER - NOV 23 / SPRING 2019: MAR 18 - 5.

A kurzus sikeres befejezésekor képes lesz megérteni az innováció és a nemzetközivé válás mozgatórugóit; stratégiai vezetési elméleteket és technikákat alkalmaznak a valós problémák megoldására; a nemzetközi terjeszkedést kereső vállalatok piaci lehetőségeinek felmérése; a nemzetközivé válás stratégiai terveinek megvalósítása.

4. MODUL: ÉLELMISZERELÉS

FALL 2018: NOV 26 - DEC 14 / SPRING 2019: 8 Április - 26

Az élelmiszer-márkaképzés, az esemény, az élelmiszer-újságírás, a vírusmarketing, a neuromarketing és a vizuális mesemondás stratégái és szakértői által támogatott és megtanulják, hogy hogyan alakítsák be vállalkozását egy elhatárolható megkülönböztető jelzéssel.

díjak:

12 HÉT MINI-MASTER: 3500 €

9 HÉT SPECIALIZÁCIÓ: 3000 €

6 HÉT SPECIALIZÁCIÓ: 2000 €

3 HÉT SPECIALIZÁCIÓ: 1100 €

Internship Italian for Business: 900 €

Alkalmazási díj: 12 hét program: 300 €, 3/6/9 hét program: 150 €

Tanúsítvány a részvételről

Minden program végén a hallgatók, akik legalább 80% -át az osztályok és sikeresen befejezni az összes szükséges vizsgák és projektek, kap egy tanúsítvány a részvétel. Az akadémikusok és a vállalkozókból álló vizsgabizottság értékeli a végleges projekt bemutatását és elismeri a hallgató végleges részvételi okmányát.

Belépési követelmények

Határidő: A pályázók, különösen a nem európai, erősen javasolják a beiratkozási folyamat befejezését legalább 6 héttel a kiválasztott kurzus megkezdése előtt.

Felvételi eljárás

A következő dokumentumok szükségesek:

1) Beiratkozási űrlap (elérhető a kérelmező személyi területén belül)

2) Útlevél vagy azonosító az EU diákjainak

3) Motivációs levél

4) önéletrajz

5) A kérelmező diplomájának másolata

Jelöltek kiválasztása

A kiválasztás az önéletrajz, motivációs levél és portfolió értékelése alapján történik. A beiratkozások korlátozottak. Miután elismerte, a jelöltek befogadási levelet kapnak.

A BAU International Academy of Rome minden évben arra ösztönzik a diákokat, hogy a BAU Alapítványon keresztül igénybe vehetik a részleges támogatásokat, és számos támogatást támogassanak. További információkért látogasson el a weboldalra, és töltse le az ösztöndíj jelentkezési lapot.

Program taught in:
Angol

See 15 more programs offered by BAU International Academy of Rome »

Last updated July 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
12 hetek
Nappali
Price
3,500 EUR
12 hét MINI-Master.
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date