Magasabb diploma a sütés és a süteményművészet területén
International Culinary Institute
Kulcs információ
Campus helye
Hong Kong, Hongkong
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
HKD 59 000 / per year *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* évente. A 2021/22-es tanév tandíját jelenleg felülvizsgálják
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Kép a Szakképzési Tanács jóvoltából
A program céljai
Felkészíti a hallgatókat vezetői ismeretekre és készségekre, valamint gyakorlati alkalmazásokra a sütés és péksütemények terén annak érdekében, hogy felkészüljenek az ipari felügyeleti szerepekre;
Műveli a hallgatók elképzeléseit az egész életen át tartó tanulás iránt, és önálló tanulókká alakítja a hallgatókat, akik helyi, nemzeti és globális jövőképpel látják el a vendéglátás további tanulmányait és szakmai fejlődését;
Felkészíti a hallgatókat a szükséges technikai és szakmai ismeretekkel és készségekkel, kezdetben paraprofessionális szinten, az elméleti és a gyakorlati alkalmazás ötvözésével.
Karrier kilátások
Munkahelyi segítséget nyújtanak annak érdekében, hogy diplomásaink megkönnyítsék karrierjüket a cukrászdákban, pékségekben, kávézókban, éttermekben, szállodákban, üdülőhelyeken, vidámparkokban, klubházakban és így tovább. Szakmai tapasztalat megszerzése után olyan felügyeleti pozíciókba kerülhetnek, mint a Demi-Chef, a Chef de Partie és a Pastry Sous Chef. Felszerelve vezetői know-how-val a pékségekben és cukrászdákban, és az üzleti hallgatók választhatnak saját pékséget, cukrászdát vagy kávézót is.
Kép a Szakképzési Tanács jóvoltából
Szakmai elismerés
Vendéglátó Intézet (IOH)
- Azok a diplomások, akik sikeresen teljesítették a programot, pályázhatnak az affiliate tagsági fokozatára.
- Azok a hallgatók, akik az ételkészítési és vendéglátóipari programokat tanulmányozzák, kötelesek részt venni az élelmiszer-higiénia és biztonság modulban. A sikeres pályázók elnyerik az "Alapvető élelmiszer-higiéniai tanúsítványt a higiéniai felügyelők számára" elnevezést, amelyet a hongkongi Élelmiszer- és Környezetvédelmi Higiéniai Osztály elismert.
- A sütőipari és cukrászdai diplomát szerzett diplomások, akik megfelelnek a következő felvételi követelményeknek, részt vehetnek a német kereskedelmi teszt képesítési rendszerben. A sikeres pályázókat a „Certified Pastry Cook” díjjal jutalmazzák, amelyet a International Culinary Institute és a Handwerkskammer Koblenz (Szakképzett Kézműves Kamara) HwK Koblenz, Németország közösen ajánl.
- Minimum 22 éves
- Legalább 1 év megfelelő munkatapasztalat
- Vonatkozó higiéniai és biztonsági tanúsítvány (alapvető élelmiszer-higiéniai tanúsítvány higiénés felügyelő számára)
Általános belépési követelmények
Középiskolai végzettség, bizonyított angol nyelvtudással, pl. IELTS 5,0 vagy azzal egyenértékű.
A pályázatokat az érintett részleg külön-külön értékeli.
Belépők
Tanterv
Szakmai Elismerés
Vendéglátóipari Intézet (IOH)
- A programot sikeresen befejező diplomások jelentkezhetnek az Affiliate tagságra.
- Az ételkészítési és étkeztetési szakot tanuló hallgatóknak az Élelmiszer-higiénia és -biztonság modult kell elvégezniük. A sikeres pályázók megkapják az "Alapvető élelmiszer-higiéniai bizonyítványt a higiéniai felügyelők számára", amelyet a hongkongi Élelmiszer- és Környezethigiéniai Osztály ismer el.
- Azok a sütő- és cukrászművészeti felsőfokú végzettségűek, akik megfelelnek az alábbi felvételi követelményeknek, teljesíthetik a német kereskedelmi vizsgarendszert. A sikeres pályázók „Certified Cukrászda” oklevelet kapnak, amelyet a International Culinary Institute és a Handwerkskammer Koblenz (Képes Kézművesek Kamara) HwK Koblenz (Németország) közösen kínál.
- Minimum 22 éves kor
- Minimum 1 éves releváns munkatapasztalat
- Megfelelő higiéniai és biztonsági bizonyítvány (alapvető élelmiszer-higiéniai bizonyítvány higiéniai felügyelő számára)
Képtár
Karrierlehetőségek
Az álláskereséshez segítséget nyújtunk, hogy a végzett hallgatóink cukrászdákban, pékségekben, kávézókban, éttermekben, szállodákban, üdülőhelyeken, vidámparkokban, klubházakban stb. kezdhessék meg karrierjüket. Szakmai tapasztalat megszerzése után olyan felügyelői pozíciókba léphetnek előre, mint a Demi-Chef, a Chef de Partie és a Pastry Sous Chef. A pékség és cukrászat menedzsment szakértelmével felvértezve az üzleti hallgatók saját pékséget, cukrászdát vagy kávézót is nyithatnak.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
A francia péksütemények alapvető és haladó technikái
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
Sütőszakos bizonyítvány – Előzetes munkavállalás
- Toronto, Kanada
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada