Magasabb fokozat a fotózás során

Általános információk

Program leírás

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Saját audiovizuális nyelvet fejleszt, hogy sikeresen lehessen kezelni a fotózást és a videót.

Szeretné megtanulni, hogyan kell használni a fényképezőgépet és ismernie kell az összes olyan szempontot, amely lehetővé teszi audiovizuális projektek professzionális fejlesztését? A felsőfokú képzési képzési ciklusban a belső és külső megvilágítási technikákat elmélyítheti, megtanulja kezelni az űr reprezentációját alkotó elemeket, és felfedezheti, hogy milyen technológiákkal lehet sikeresen kezelni a fotózási projekteket, ismerni a a fő technikák és stratégiák a videók fejlesztéséhez. Egy szilárd elméleti alapból kiindulva kifejlesztené saját audiovizuális nyelvét, amely lehetővé teszi, hogy olyan projekteket hajtson végre különböző területeken, mint a reklám, a design, a divat, a kiadói világ, a fotóriport vagy a művészet.

photography

Célja azoknak a fiataloknak, akik a fotózás szakemberei kívánnak lenni. Képzett szakemberként képzett technikus lesz, aki képes bármilyen audiovizuális projekt sikeres elvégzésére.

Miért tanulnák ezt a tanfolyamot?

Ezzel a címmel közvetlenül elérheti a Grafikai Tervezés speciális fokozatát, megfelelve a normatív követelményeknek.

A legmodernebb technológiákkal felszerelt tantermekben és műhelyekben megtanulhatod, elméleti és gyakorlati képzéssel és valós projektekben való részvétellel.

Az elméleti és gyakorlati képzésre, valamint a valódi projektek fejlesztésére támaszkodunk a vállalatokkal mint lehetőség a tanulásra és a hálózatépítésre.

Fogadunk egy vegyes oktatáson tanárainkon keresztül, a szakképzett szakemberek és elismert aktív szakemberek közötti egyensúlyban, az IED Madridban tanult konkrét módszertan jelképe.

Szakmai eredmények: fotózás. Megvalósítás és összeszerelés a TV-ben, a reklámban és a moziban. Audiovizuális technikus az iparban, a divatban vagy a szolgáltatásokban. Mint független szakember, aki saját projektjeit szabad művészi tevékenységként végzi.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campu ... Tovább

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campuses came quite naturally. Kevesebb