Hivatalos Leírás

A fő feladata a Masters, hogy a szükséges ismeretek és készségek előkészítése és megszervezése kiállítások és művészeti események és programozni kulturális események minden lépésre az első megfogalmazás, hogy a menedzsment a műszaki szervezet szempontokat, mint például a koordináció az az emberi erőforrások és együttműködők.

HÁTTÉR

A menedzsment a művészeti és kulturális események a gyorsan növekvő területén belül a szolgáltatási szektor nem csak a rekreációs adottságok, hanem a kommunikáció erejét és annak kapcsolata a kulturális örökség érdekeltek. Annak érdekében, hogy még néhány innovatív és vonzó események, a pályázók várhatóan új és korszerű ismeretek terén a marketing, a kommunikáció és menedzsment stratégiák és elmélyíteni tudásukat az alábbi területeken Művészettörténet, muzeológia, Museography és Fund Raising.

Célok

A fő feladata a Masters célja, hogy biztosítsa a szükséges ismeretek és készségek előkészítése és megszervezése kiállítások és művészeti események; tervezése kulturális események, az első megfogalmazás, hogy a menedzsment a műszaki szervezet szempontokat, mint például a koordináció az emberi erőforrások és együttműködők. Annak érdekében, hogy e cél elérése érdekében, a Masters felvértezi a hallgatók gyakorlati és tapasztalt megközelítés az ágazat problémáit, és működik dinamikáját. A diákok várhatóan dolgozni, mint egy csapat, hogy szervezzen egy igazi projekt például egy művészeti kiállítást.

Szakmai profil

A szakmai profil által meghatározott ez természetesen az, hogy a vezető a magas szintű kulturális tapasztalatok és jó speciális tudást, amely magában foglalja a különböző típusú művészeti készségek és erőforrások, például a történelem múzeumok és kapcsolódó problémák irányítása és szervezése, beleértve a személyzetet, az emberi erőforrások és az információs készségek és technológiák.

Ők is képesek felismerni és azokra a különböző változások és újítások a kulturális szektorban. A hallgatók képesek lesznek a végén a kurzus; azonosítani, és válassza ki a kiállítási helyiségek, hogy válassza ki a megfelelő típusú irányítási múzeumok és kulturális intézmények hallgatók a készségek kezelésére kulturális események; Az első megfogalmazása a költségvetési tervet, a marketing és a reklám kampány és egyéb szempontok a technikai szervezése, beleértve az Európai Bizottság pénzgyűjtő kutatás és a megértés a jelenlegi ágazat törvényeket és szabályozásokat esemény tevékenységeket.

Képzés, Term időpontja és helyszíne

Első ülés (május 11, 2015 - november 20, 2015): Elméleti ülések, laboratóriumi ülések, szakmai látogatások, gyakorlati képzés, konferenciák és szakmai találkozók, szemináriumok, vendég előadók, kutatási és dokumentációs, közbenső ellenőrzés és kiértékelés. Project Műhely véglegesítik a teremtés, a szervezet és a promóciós egy kulturális rendezvény.

Második ülés (november 23, 2015 - április 15, 2016): legalább 4 hónapos gyakorlati szakmai és esetleges kiterjesztése az Olaszországban vagy külföldön. Záróvizsgák.

A résztvevők

Ez a Master van fenntartva:

  • Olasz diplomások a „Vecchio ordinamento didattico” (mielőtt a University reform törvény a 2001/2002 tanévben) a „Letter”, a történelem és a kulturális örökség megőrzését, a kulturális örökség technikus, építészet és hasonló.
  • Olasz diplomások a „Nuovo ordinamento didattico” minden fok szerepel az alábbi listán: Science Kulturális Örökség Technologies for Conservation és kulturális örökség helyreállítása, megőrzése és restaurálása, művészettörténet és hasonló. Tudomány Turizmus alkalmazott kulturális örökség, gazdaság területi turizmus, kommunikáció és menedzsment Művészeti és Kulturális piacok és hasonló;
  • Nemzetközi diplomások egyenlő mértékű érkező nemzetközi egyetemeken. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a kurzus tanítják az olasz. A B2 szinten a Közös Európai szükséges megkezdése előtt természetesen. Nyelvi támogatás availble során. Kérjük, forduljon a titkársághoz tanácsot intenzív olasz nyelvű programokat.
  • Pályakezdő más kurzusokat, a korábbi előzetes jóváhagyásával a tudományos bizottság.
Program oktatási nyelve:
Olasz

9 további kurzus Palazzo Spinelli Group »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1500 Óra
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint