Megértése terek

Általános információk

Program leírás

fejléc

»MEGEGYEZÉS terek«

Kreatív módon EXPLORING terek innovatív és helyspecifikus tervezési ötletek

A kurzus "Understanding Spaces" feltárja több, gyakorlati, innovatív művészeti megközelítések növelése észlelési érzékenység és dolgozzon ki egy mélyített felfogni a sajátossága helyen. Diskurzusok a képzőművészet, az építészet és az esztétika alkalmaznak, hogy létrehoz egy jobb megértéséhez a sokszínűség a terek. A kurzus szorosan összekapcsolja az elmélet és a gyakorlat révén előadások, szemináriumok, tanulmányutak különböző alakú tájak, és az egyes projektek.

Módszerek bevezetése, hogy rögzítse a térbeli hangulatok és kifejezni őket művészi technikákat. Az elemzés alapján a kiválasztott helyeken, a diákok fejlesztésére két művészeti vagy építészeti projekteket. Különleges jellemzője ennek természetesen vannak kirándulások Türingiában megtapasztalni különösen eredeti természeti táj.

A tanfolyam egy csodálatos tanulási tapasztalat a cég egy csoportja nemzetközi diákok a különböző tudományágak. Délelőtt és délután vannak szervezve előadások és szemináriumok, valamint a tanulmányi kirándulások, elemzések a tanulók bizonyos helyeken. Minden hallgató kialakítja két művész vagy építészeti projektek során. Stúdiómunka egyedileg mentora, a tanfolyam oktató. In-osztályú prezentáció elemzések és projektek lehetővé teszik a közös felülvizsgálat a tervezési folyamat. Az aktív részvétel csoportos beszélgetések és építő osztály kritikák fogják ösztönözni.

A diákok arra ösztönzik, hogy nyomon követhesse a saját felfogása különösen terek segítségével naplót egész folyamán időszakban. Annak érdekében, hogy növelje a megértést a terek, diákoknak, hogy készítsen elemzéseket az egyes meglátogatott tájak, amely szolgál kiindulópontként két művészeti vagy építészeti projekteket.

A konkrét cél a kurzus, hogy támogassa a résztvevők képességét megítélése a természeti és kulturális alakú terek, és nyit lehetőségeket kínál az új design ötleteket, hogy lehet használni a művészeti és építészeti gyakorlat. "Megértése Spaces" nyújt művészek és építészek új tervezési módszerek fejlesztése helyspecifikus beavatkozások és építészeti projektek.

A kurzus nyelve az angol.

Tanúsítvány és kreditpontokat

A sikeres befejezése után a tanfolyam akkor kap egy részvételi oklevelet. Ez megmutatja a kurzus címét, időpontját és időtartamát természetesen a óraszámmal, valamint a fő tartalmak és témák.

A résztvevők keresnek 4 kreditpont (ECTS). A tanfolyam zajlik minden nap hétfőtől péntekig. Szükséges, hogy részt vegyen legalább 80% -a természetesen leckéket kap kreditpontot.

Célcsoport

Ez persze különösen orientált hallgatók Építészeti és Visual Arts, valamint a kapcsolódó tanulmányi területen, mint például a várostervezés, Tájképek Építészet és Művészet és Design, és mindenki előtt nyitva áll a diákok egy általános érdekű megértésében terek és megtalálása tervezési megoldások.

A kurzus nyelve Angol. Ezért jó angol nyelvtudás szükséges.

Alkalmazás

1. Online regisztráció

Annak érdekében, hogy regisztrálni, kérjük, töltse ki regisztrációs űrlapot.

2. Dokumentumok

Kérjük, küldje el a következő dokumentumokat a május 1, 2017 egy pdf file-mailben.

 • Önéletrajz: max. két oldalt
 • Motivációs levél: Miért választotta ezt az utat? - Max. 500 szó
 • Portfolio: Tegyünk három a projektek, amelyek kapcsolódnak a tanfolyam téma azt mutatják, hogy az építészeti és művészeti érdeklődés szóközöket!
 • Angol nyelvvizsga: legalább szinten B1 vagy hasonló

Kérjük, vegye figyelembe a következő pontokat:

 • Csak egy pdf fájl (max. 5 MB)
 • E-mailben a tárgy »Application Understanding Spaces«
 • PDF fájl nevét »Understanding_Spaces_family name_first neve«

Csak a teljes és helyes elnevezése pályázatokat veszik figyelembe!

3. kiválasztási folyamat

Minden pályázó kap felvételi értesítést május 15, 2017 e-mailben, és neki is meg kell erősítenie a részvétel 3 napon belül. Ha a kérelmező nem ezt, települések kapnak, mások a várólistára.

Miután megerősítette részvételét megkapja a számlát az Ön szakkurzus amíg a május végén.

Ha szüksége van egy VÍZUMAzt javasoljuk, hogy tájékoztassa őt a követelményeket, és hogy egy találkozót a német nagykövetség az Ön hazájában. Maximum 20 fő jelentkezése esetén kerül kiválasztásra, hogy részt vegyenek ezen a kurzuson.

tanfolyam díja

A tanfolyam díja 700 EURO.

 • 500 EURO a hallgatók és öregdiákok
 • 300 EURO BUW diákok

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • Tájékozódás és támogatás
 • Program szerint leírás
 • tananyagok
 • Bauhaus Summer School igazolvány
 • Igazolás
 • Internet-hozzáférés, a Bauhaus-Universität Weimar
 • Ingyenes használata könyvtár
 • Kísérő programok (kivéve kirándulások)
 • Ingyenes belépés a múzeumokba tartozó Klassik Stiftung Weimar
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Each year approximately 400 participants from 70 countries around the world create a unique intercultural atmosphere. Be a part of the experience and make friendships that will last a lifetime!

Each year approximately 400 participants from 70 countries around the world create a unique intercultural atmosphere. Be a part of the experience and make friendships that will last a lifetime! Kevesebb