$close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Angol Egyetemi Okleveles Képzések

A végzős igazolással bemutathatja az aktuális vagy potenciális munkáltatók számára, hogy speciális ismerete van egy adott tantárgyban. A tanúsítvány általában kevesebb időt vesz igénybe, mint egy adott fokozat, és jó munkahelyi lehet. Pontosabban, mi az angol nyelvű bizonyítvány? Sok ilyen tanúsítvány a pedagógusok felé irányul, így a tanfolyamok megvizsgálják, ho… Tovább

A végzős igazolással bemutathatja az aktuális vagy potenciális munkáltatók számára, hogy speciális ismerete van egy adott tantárgyban. A tanúsítvány általában kevesebb időt vesz igénybe, mint egy adott fokozat, és jó munkahelyi lehet.

Pontosabban, mi az angol nyelvű bizonyítvány? Sok ilyen tanúsítvány a pedagógusok felé irányul, így a tanfolyamok megvizsgálják, hogyan segít az írás az osztályteremben. Az ilyen jellegű egyéb kurzusok azt mutatják be, hogyan integrálják az írásbeli feladatokat egy nem írásos osztályba, és hogy a jó írásmódok gyakran vezethetnek jó beszédmódokhoz. A tanúsítvány további témái közé tartozik a könyvtári menedzsment és a számítógépes ismeretek fejlesztése.

Megtanulhatott hasznos élettani készségeket tanulni a hallgatók számára, beleértve a megértést, a kulturális érzékenységet és a kommunikációt. Az olvasási megértés mindig hasznos, amikor elolvassa a dokumentum finom nyomtatását. A kommunikáció és a kulturális érzékenység miatt nagyobb valószínűséggel érzed magad a nemzetközi környezetben.

Az angol nyelvvizsga bizonyítványköltsége az iskolától függően változik. Néhány közös költség tartalmazza az ellátásokat, könyveket és tanfolyamdíjakat. Az online tanulás csökkentheti a könyvek költségeit, ha rendelkezésre áll egy elektronikus másolat.

Ha angol nyelvű diploma van, akkor a leggyakoribb munkák, amelyekre pályázhat, az oktatásban vannak. Néhány tanár- és oktatói pozíciót kereshetsz angolul, mint második nyelvet, és az egyetem előtti angol nyelvtudását. Az angol nyelvű tanúsítvánnyal keresett egyéb munkák közé tartozik a szerkesztő, az író, a kommunikációs vezető és a hallgatói tanácsadó. Ezt a tanúsítványt akkor is figyelembe veheti, ha már rendelkezik a fenti munkákkal, és előleg vagy fizetésemelést keres.

Tanuljon angolul szinte minden iskolában világszerte. Szűkítheti a keresést azáltal, hogy keresi az Ön közelében lévő iskolákat, vagy online osztályokat kínál. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
UMaineOnline (University of Maine)
Orono, Amerikai Egyesült Államok

Minden évben két kulcsmotívumok A Nemzeti írása Project iktatott éves intézete Maine írása Project - hat hitel természetesen szekvencia UMaine.

Minden évben két kulcsmotívumok A Nemzeti írása Project iktatott éves intézete Maine írása Project - hat hitel természetesen szekvencia UMaine. -
Mester Oklevél
Nappali
Részidős
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line