$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Részidős Lelkigondozás Egyetemi Okleveles Képzések Összes megtekintése Kanadában 2022

A graduális oklevelet azok a hallgatók választják, akik szeretnének még többet megtudni a szakterületükről. A rövidebb képzés során a diákok naprakészek maradhatnak az ágazatukban, ezáltal is javítva a karrierkilátásaikat. Lelkigondozás egy modell az érzelmi, lelki, társadalmi vagy vallási támogatás által használt számos különböző hitű. Ez egy kiváló program az… Tovább

A graduális oklevelet azok a hallgatók választják, akik szeretnének még többet megtudni a szakterületükről. A rövidebb képzés során a diákok naprakészek maradhatnak az ágazatukban, ezáltal is javítva a karrierkilátásaikat.

Lelkigondozás egy modell az érzelmi, lelki, társadalmi vagy vallási támogatás által használt számos különböző hitű. Ez egy kiváló program azok számára, akik szeretnék folytatni a vallási alapú munka és szintén hasznosak lehetnek a tanácsadók és terapeuták.

Kanada a legjobb országot, hogy folytassa a felsőoktatásban, ha egy interaktív ember. Szinte minden etnikai csoport képviseli Kanadában így 'sa multikulturális társadalom. Nyelvi akadály nem kérdés, hogy a külföldi diákok Kanadában tartják a világ 's vezető nyelvi képzésben.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Lelkigondozás Egyetemi Okleveles Képzések Kanadában 2022

Kevesebb
További információ Kanadában folytatott tanulmányokról
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
Taylor University College And Seminary
Edmonton, Kanada

A teológiai tanulmányok diplomája mind személyes, mind szakmai növekedést kínál.

A teológiai tanulmányok diplomája mind személyes, mind szakmai növekedést kínál. -
Mester Oklevél
Nappali
Részidős
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line