Filter
Mester Oklevél
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Regionális tanulmányok Egyetemi Okleveles Képzések

A graduális oklevelek a hagyományos tanulmányok kiegészítéseként is szolgálhatnak, hiszen értékes betekintést nyújtanak egy adott terület részleteibe. Egy sor különböző iparág kínál okleveleket, melyeknek köszönhetően értékesebb munkaerővé válhatsz.

A regionális tanulmányok kifejezést általában egy sor különböző társadalomtudományi és bölcsészettudományi területre alkalmazzák. A regionális tanulmányok különböző tudományos területek szemszögéből vizsgálja egy adott régió földrajzát, politikai berendezkedését és kultúráját.

Kérj Információt - Regionális tanulmányok Tanfolyamok 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Regionális tanulmányok

Kennesaw State University

Az Amerikai Tanulmányi Program a Kennesaw Állami Egyetemen tizenöt hiteles diplomával rendelkezik. A Graduate Certificate lehet keresni önmagában vagy kiegészítője egy má ... [+]

Graduate Certificate in American Studies

Az Amerikai Tanulmányi Program a Kennesaw Állami Egyetemen tizenöt hiteles diplomával rendelkezik. A Graduate Certificate lehet keresni önmagában vagy kiegészítője egy másik posztgraduális program.

A tananyag a következő:

Kötelező kurzusok (6 kredit)

Kurzus szám, kurzus címe, hitelórák száma

AMST 7000 amerikai tanulmányi ösztöndíj 3 AMST 7100 American Studies módszerek 3

További tanfolyamok (9 kredit)

Válassza ki a következő három amerikai tanulmányi szakaszt:

Kurzus szám, kurzus címe, hitelórák száma

AMST 7200 American Social Movements 3 AMST 7210 történelmi időszak 3 AMST 7320 Közönségtörténet és kultúra 3 AMST 7340 Vállalkozás és munkaerő az amerikai kultúrában 3 AMST 7300 amerikai városok, külvárosok és vidékek 3 AMST 7310 Regionális Tanulmányok 3 AMST 7330 Identitások és társadalmi csoportok 3 AMST 7410 irodalom és teljesítmény az amerikai kultúrában 3 AMST 7420 amerikai népi kultúra 3 AMST 7450 amerikai vizuális kultúra 3 AMST 7460 Mozgalmak az amerikai kultúrában 3 AMST 7510 Áttekintés Amerikába 3 AMST 7520 Amerika transznacionális környezetben 3 Bármely jóváhagyott posztgraduális szintű külföldi tanulmányút 3 Diplomás Felvételi ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Kennesaw
Kérj Információt
Nappali
Campus
Bővebben magyarul