Read the Official Description

Kiváló minõségû program, amelyet az egyetemekkel és egyetemekkel terveztek

A Mester előkészítő minősítése a legjobb előkészítő siker a választott posztgraduális diploma és a jövőbeli karrierje - ez biztosítja Önnek Get In és Get On.

A Mester előkészítése:

 • Bárki, aki a posztgraduális képzési program előtt szeretné frissíteni angol nyelvét
 • Azok, akik meg akarják győződni arról, hogy rendelkeznek a sikeres angol posztgraduális tanulmányi ismeretekkel
 • Bárki szeretnének javítani a karrier Pathway vagy kilátások révén a képességek fejlesztése és posztgraduális tanulmányok
 • Munkáltatók / szponzorok, akik szeretnék felkészíteni munkaerejüket posztgraduális tanulmányokon keresztül, és egy-stop megoldást akarnak az akadémiai és nyelvi előkészítéssel és a pályázati folyamatokkal

A Mester előkészítő minősítésének előnyei

 • Garantált előrehaladás a vezető egyetemek több ezer mesterképzéséhez. Aggódni fog azon, hogy kapsz-e egy hely
 • Egyedülálló egyablakos alkalmazás. Csökkenti a különféle egyetemeken való alkalmazások stresszét, és megpróbálja megtalálni a megfelelő kapcsolattartót
 • A kutatási készségek és az angol nyelvű ismeretek és képességek, amelyeknek sikerülniük kell egy PG minősítésen. Biztosítja, hogy ne csak bejusson, de készen áll a tanulmányaival való folytatásra - néhány diákunk azt mondja, hogy jobban felkészültek, mint az Egyesült Királyságban tanulók

Mi a Mester előkészítése?

Az NCUK mester előkészítő minősítése garantált hozzáférést biztosít a posztgraduális diploma sikeres befejezéséhez. Magába foglalja:

 • Tárgymodul - válasszon a Management, Life Sciences, Engineering
 • Kutatási módszerek - Ezt a modult egy értekezés vagy egy projektjavaslat értékeli. Lehetővé teszi, hogy az irodalomból és a webről információt szolgáltasson és értékeljen; minőségi és mennyiségi kutatási módszerek; kutatási projekttervezés; adatok manipulálása és elemzése; szellemi tulajdonjogi egyezmények.
 • A nyugati tanulás irányába történő elmozdulás - ez a modul bemutatja a hazai tanulmányok és a nyugati egyetemi környezetben való tanulás közötti jelentős különbségeket. Nincs hivatalos értékelés erre a modulra.
 • Angol akadémiai célokra - ez a modul olyan angol szakképesítést biztosít, amelyet az NCUK egyetemek elismertek és vízummal lehet használni. A modul célja, hogy fejlessze angol nyelvtudását, elsősorban az angol nyelvtudással.

Milyen kezdési időpontok és mennyi ideig tart?

Szeptemberben, januárban és márciusban van bevitelünk olyan órákra, amelyek 10, 20 vagy 30 héten át változnak az Ön jelenlegi angol nyelvtudása szerint. Ez azt jelenti, hogy az idejét és a beruházásait ennek megfelelően megtervezheti. A Pre Masters Program és az egyéves Masters az Egyesült Királyságban, akkor vissza a karrierjét gyorsabban, mint bárki más.

Kapok segítséget kérni a Mesteremhez?

Csak az NCUK képesítések hozzáférést biztosítanak az egyedi elhelyezést támogató szolgáltatáshoz. Ez azt jelenti, hogy egyetlen alkalmazást NCUK és az NCUK az Ön nevében az egyes egyetemeken keresztül alkalmazza az alkalmazásokat. Ezenkívül szakértői tanácsot kap a fokozati lehetőségekről és a támogató személyes nyilatkozatáról. Az alternatív utak a posztgraduális fokozatokhoz azt jelentik, hogy több alkalmazást kell készítenie, egy programot minden programra, amelyre alkalmazni kíván.

MIT TANULMÁNYOK A MASTERS SZAKASZ?

NCUK hallgatók több ezer fokos kurzus közül választhatnak. Akár művészettudományi, számítástechnikai, természettudományi, gyógyszerészeti, üzleti, jogi és vezetési NCUK szeretne NCUK , az NCUK minősítése két feltételes ajánlatot és egy garantált helyet garantál.

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by NCUK »

Last updated March 24, 2018
This course is Campus based
Start Date
márc. 2019
szept. 2019
Duration
10 - 30 hetek
Nappali
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

márc. 2019

szept. 2019

jan. 2020