Hivatalos Leírás

A mesterképzés kettős elméleti-gyakorlati megközelítés alapján meghatározott szakmai szerepek szükséges áram az ágazatban. A cél természetesen az, hogy a vonat kulturált, tapasztalt vezetők, akik képesek lépést tartani az innovációs és jelentős változások történnek az ágazatban.

HÁTTÉR

Események kezelése a gyorsan növekvő és nagyon összetett területen belül a szolgáltatási szektor nem csak a rekreációs adottságok, hanem a kommunikáció erejét. A nagy erőssége az üzleti szektorban, hogy egy jól szervezett esemény képes kielégíteni a vendégek és a résztvevők több szinten - az esemény nem csak egy elterelő a résztvevők számára, hanem olyan eszköz, amely képes egyesíteni: nagy testek fiatalok körül egy adott esemény, és a legjobb körül konkrét elképzelése. Emiatt szükség van hatékony és komoly menedzsment, amely kihasználja az összes konkrét jelentése és annak összes lehetséges intézkedéseket.

Ebben az értelemben, Olaszországban továbbra is ösztönözze a kollektív képzeletben nemzetközi szinten, mert a történelem, műkincsek és az életmód, ami egy értékes erőforrás a turizmuson keresztül, amely nagymértékben hozzájárul az ország gazdaságának. Ez az oka annak, hogy egyre fontosabb, hogy megtalálják és nevelő hivatásos dolgozók vállalkozói megközelítés a menedzsment az események. Ennek ellenére nem volt olyan felújítási vagy frissített kampányok középpontjában a szükséges ismeretek és készségek szükségesek dolgozó ebben a fontos ágazatban.

Célok

Ez mesterképzés egy gyakorlati megközelítést fogant körül a különböző szakmai dolgozók profilok jelenleg szükségesek az előadóművészetek területén. A fő feladata ennek a képzésnek, hogy a szükséges ismeretek és készségek használt szervezet különböző típusú eseményeket. Annak érdekében, hogy oktatási céljait, a tanfolyam program szállított egy sor útmutatók és szemináriumok, esettanulmányokkal, amelyek célja, hogy felkészítse a diákokat révén különböző gyakorlati ülések az irányítás és a promóciós rendezvények szervezése és lebonyolítása a következő ágazatokban : tánc és balett, színház, mozi, koncertek, opera és multiszektoriális fesztiválokon. Hála a közvetlen személyes kapcsolatot ágazati szakértők a kurzus egy sor kiválasztott ismeretek és eszközök alkalmazhatók a nagyon összetett valóban működő szervezeti szektor szervezése előadóművészetek eseményeket.

Szakmai profil

A szakmai profil által meghatározott ez természetesen az, hogy a vezető a magas minőségű kulturális tapasztalatok és jó speciális tudást, amely magában foglalja a különböző típusú ismeretek és az erőforrások, mint a marketing, a kommunikáció és menedzsment előadóművészetek események tiszteletben ágazatok jelenlegi törvények és rendeletek.

A hallgatók képesek lesznek a végén a kurzus, a tervezetet, és hozzanak megfelelő területi kommunikációs terveket, beleértve a sajtóközlemények, sajtótájékoztatók és hirdetési kampányokat. Ők is tudják kezelni adománygyűjtő kampányok, a költségvetés akciók, szerződések és a kapcsolatok művészek, események menedzserek és ügynökségek. Azt is ki fog fejleszteni a megfelelő készségek és kompetenciák kezeléséhez a különböző műszaki szempontokat, mint például az audiovizuális és a fény és hangtechnikai berendezések.

Term Datolya, Óra és hely

Első ülés (október 12, 2015 - március 26, 2016): elméleti ülések, projekt munka ülések, szakmai látogatások, gyakorlati képzés, konferenciák és szakmai találkozók, szemináriumok, vendégtanár ülések, kutatási és dokumentációs, közbenső ellenőrzés és kiértékelés.

Project Műhely létrehozni, szervezni, és elősegíti az előadóművészetek esemény.

Második ülés (március 29, 2016 - július 29, 2016): legalább 4 hónapos gyakorlati szakmai lehet végezni az Olaszországban vagy külföldön. Záróvizsgák.

A résztvevők

Felvételi során való:

  • Olasz diplomások a „Vecchio ordinamento didattico” (mielőtt a University reform törvény a 2001/2002 tanévben) az irodalom, történelem és a kulturális örökség megőrzését, a kulturális örökség technikus, építészet és hasonló fok.
  • Olasz diplomások a „Nuovo ordinamento didattico” minden fok szerepel az alábbi listán: Science Kulturális Örökség Technologies for Conservation és kulturális örökség helyreállítása, megőrzése és restaurálása, művészettörténet és hasonló mértékben, turizmus alkalmazott tudományok Kulturális Örökség Economy területi Idegenforgalmi Kommunikációs és menedzsment Művészeti és Kulturális piacok és hasonló fok;
  • Nemzetközi diplomások egyenlő mértékű érkező nemzetközi egyetemeken. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a kurzus tanítják az olasz. A B2 szinten a Közös Európai szükséges megkezdése előtt természetesen. Nyelvi támogatás availble során. Kérjük, forduljon a titkársághoz tanácsot intenzív olasz nyelvű programokat.
  • Pályakezdő más kurzusokat, előzetesen jóváhagyta a tudományos bizottság.
Program oktatási nyelve:
Olasz

9 további kurzus Palazzo Spinelli Group »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1500 Óra
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint