Hivatalos Leírás

A kurzus célja az, hogy elméleti és gyakorlati ismereteket dolgozni a tervezés útvonalakat, berendezések, felszerelések és tapasztalatok az élvezet, a kulturális örökség, különös figyelmet fordítva a terület múzeumok.

HÁTTÉR

Van egy folyamat „demokratizálódás” kultúra folyamatban a legtöbb európai országban, egyre elterjedtebb az interaktív technológia és személyi eszközök. Ugyanez az igény nyilvánvaló megújítására és karbantartása a „kulturális iparágak”, és hozzájárultak ahhoz, hogy a kereslet az új trendek és stratégiák a kulturális örökség. A design múzeum terek az új kulturális táj lesz szükség a szakemberek puha és interdiszciplináris szakismeretek, amelyek egyesítik a klasszikus kultúra az ismeretek az új eszközök és technológiák, amelyek képesek tervezése magával ragadó élmények és a hipermédia.

Célok

A kurzus célja, hogy a hallgatók az elméleti és gyakorlati ismereteket, hogy képes legyen dolgozni a tervezés útvonalakat, berendezések, felszerelések és tapasztalatok az élvezet kulturális örökség fókuszál arra a területre a múzeumok. Különösen a képzési folyamatban, jellemző az erős interdiszciplináris megközelítés az építészet, a design és a kommunikáció hagyományos és multimédiás és képes hasznos tudást a menedzsment és hogy kihasználja a képességek fejlesztésében résztvevő komplex projektek.

Szakmai profil

A tanfolyam vonatok szakemberek, hogy képes tervezni, tervezni és kezelni kiállítások és berendezések a kulturális örökség a múzeumok és távolabb. Egy alak abban a helyzetben, hogy beavatkozzon a hivatalos meghatározás, szemantika, technika és technológia múzeum kiállítási arra összpontosít, hogy a kapcsolat a tér és a felhasználók.

A hallgató szakértelme is kiterjed vizuális kommunikáció és a média, valamint a nagy eltérések interaktív tervezés és a hipermédia. Ez a szakma képes lesz dolgozni, mint egy szabadúszó vagy a vállalaton belül, a fejlődő képes beilleszkedni dolgozó csoportoknak az Komplex feladatokat.

Képzés, a Times és hely

Első fázis (május 11, 2015 - november 20, 2015): előadások, design műhelyek, gyakorlati feladatok, látogatások a vállalatok az ágazatban, előadásokat, szakértők, szemináriumok, kutatási és dokumentációs, ellenőrzések és értékelések. Tervezés műhely kialakítása a múzeumi kiállítás.

Második fázis (november 23, 2015 - április 30, 2016): legalább 4 hónapos szakmai, a meghosszabbítási lehetőséggel, sem Olaszországban, sem külföldön. Majd a záróvizsgák.

A címzettek

A Masters van fenntartva:

  • Pályakezdő a régi oktatási rendszer (pre- egyetemi reform AA 2001-2002) az irodalom, történelem és a kulturális örökség megőrzése, üzemeltetők Kulturális Örökség és építészet
  • Pályakezdő új oktatási rendszer minden fok osztályában Kulturális Örökség közlemény design, grafikai tervezés és vizuális kommunikáció. Szintén a diplomások Science számára az idegenforgalom kulturális örökség Közgazdasági és üzleti menedzsment, kommunikáció és menedzsment a piacokon a Művészet és Kultúra.
  • Pályakezdő minden más szakok, értékelésére figyelemmel a tudományos bizottság által.
  • Diplomások a Képzőművészeti Főiskolán, a gátak és a zene Conservatories és a szakemberek.
  • Is lehetséges a hozzáférés a diákok, akik elérték azonos minősítési nemzetközi egyetemeken. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a kurzus tanítják az olasz. A B2 szinten a Közös Európai szükséges megkezdése előtt természetesen. Nyelvi támogatás availble során. Kérjük, forduljon a titkársághoz tanácsot intenzív olasz nyelvű programokat.
Program oktatási nyelve:
Olasz

9 további kurzus Palazzo Spinelli Group »

This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
1500 Óra
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
End Date
Július 26, 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Július 26, 2019