Mesterek kiállítás és múzeum kialakítása

Palazzo Spinelli Group

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mesterek kiállítás és múzeum kialakítása

Palazzo Spinelli Group

A kurzus célja az, hogy elméleti és gyakorlati ismereteket dolgozni a tervezés útvonalakat, berendezések, felszerelések és tapasztalatok az élvezet, a kulturális örökség, különös figyelmet fordítva a terület múzeumok.

HÁTTÉR

Van egy folyamat „demokratizálódás” kultúra folyamatban a legtöbb európai országban, egyre elterjedtebb az interaktív technológia és személyi eszközök. Ugyanez az igény nyilvánvaló megújítására és karbantartása a „kulturális iparágak”, és hozzájárultak ahhoz, hogy a kereslet az új trendek és stratégiák a kulturális örökség. A design múzeum terek az új kulturális táj lesz szükség a szakemberek puha és interdiszciplináris szakismeretek, amelyek egyesítik a klasszikus kultúra az ismeretek az új eszközök és technológiák, amelyek képesek tervezése magával ragadó élmények és a hipermédia.

Célok

A kurzus célja, hogy a hallgatók az elméleti és gyakorlati ismereteket, hogy képes legyen dolgozni a tervezés útvonalakat, berendezések, felszerelések és tapasztalatok az élvezet kulturális örökség fókuszál arra a területre a múzeumok. Különösen a képzési folyamatban, jellemző az erős interdiszciplináris megközelítés az építészet, a design és a kommunikáció hagyományos és multimédiás és képes hasznos tudást a menedzsment és hogy kihasználja a képességek fejlesztésében résztvevő komplex projektek.

Szakmai profil

A tanfolyam vonatok szakemberek, hogy képes tervezni, tervezni és kezelni kiállítások és berendezések a kulturális örökség a múzeumok és távolabb. Egy alak abban a helyzetben, hogy beavatkozzon a hivatalos meghatározás, szemantika, technika és technológia múzeum kiállítási arra összpontosít, hogy a kapcsolat a tér és a felhasználók.

A hallgató szakértelme is kiterjed vizuális kommunikáció és a média, valamint a nagy eltérések interaktív tervezés és a hipermédia. Ez a szakma képes lesz dolgozni, mint egy szabadúszó vagy a vállalaton belül, a fejlődő képes beilleszkedni dolgozó csoportoknak az Komplex feladatokat.

Képzés, a Times és hely

Első fázis (május 11, 2015 - november 20, 2015): előadások, design műhelyek, gyakorlati feladatok, látogatások a vállalatok az ágazatban, előadásokat, szakértők, szemináriumok, kutatási és dokumentációs, ellenőrzések és értékelések. Tervezés műhely kialakítása a múzeumi kiállítás.

Második fázis (november 23, 2015 - április 30, 2016): legalább 4 hónapos szakmai, a meghosszabbítási lehetőséggel, sem Olaszországban, sem külföldön. Majd a záróvizsgák.

A címzettek

A Masters van fenntartva:

  • Pályakezdő a régi oktatási rendszer (pre- egyetemi reform AA 2001-2002) az irodalom, történelem és a kulturális örökség megőrzése, üzemeltetők Kulturális Örökség és építészet
  • Pályakezdő új oktatási rendszer minden fok osztályában Kulturális Örökség közlemény design, grafikai tervezés és vizuális kommunikáció. Szintén a diplomások Science számára az idegenforgalom kulturális örökség Közgazdasági és üzleti menedzsment, kommunikáció és menedzsment a piacokon a Művészet és Kultúra.
  • Pályakezdő minden más szakok, értékelésére figyelemmel a tudományos bizottság által.
  • Diplomások a Képzőművészeti Főiskolán, a gátak és a zene Conservatories és a szakemberek.
  • Is lehetséges a hozzáférés a diákok, akik elérték azonos minősítési nemzetközi egyetemeken. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a kurzus tanítják az olasz. A B2 szinten a Közös Európai szükséges megkezdése előtt természetesen. Nyelvi támogatás availble során. Kérjük, forduljon a titkársághoz tanácsot intenzív olasz nyelvű programokat.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Olasz
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
1500 Óra
Nappali
Locations
Olaszország - Florence, Tuscany
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 26, 2019
Dates
okt. 2019
Olaszország - Florence, Tuscany
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 26, 2019