Hivatalos Leírás

1

Kínálunk széles skáláját sokszorosított grafika tanfolyamok Londonban a Chelsea Központot nyúlik ki a király út.

Van kezdő, középhaladó és haladó tanfolyamok. Ezek részben tagozatán fut a nap folyamán és este.

Oktatóink nagy tapasztalattal printmaking szakemberek kínál egy egyedülálló betekintést a sokszorosított grafika fegyelem.

A technikákat tanulni fog, izgalmas módon építeni a készségek és újraértelmezni meglévő grafikát nyomtatott formában. Az egyedülálló tulajdonságokkal printmaking nyit egy új világot a képalkotás és kinyit a kreatív potenciál. Sok tapasztalt diákok jött kezdők és sok kifejlesztettek egy hosszú távú elkötelezettség folytatódnak fok és az MA szinten, valamint, hogy saját stúdióban.

Sok diák mondja printmaking függőséget okoz, ha elkezdi! Akkor miért nem jön, és próbálja meg a mi tanfolyamok.

Tanfolyam áttekintés

A sok sokszorosító eljárások és folyamatok, mezzotintóval (féltónusú) kiemelkedik, amikor létre gazdag, bársonyos feketék, és finom, puha közepén szürkék. Ez egy tökéletes médium reprodukálására drámai fényhatások és a kontrasztot. Miután egy részletes bemutató, akkor használja a saját rajzok vagy fényképes referenciákat kell fejleszteni egy megfelelő képet át be egy előre rázta rézlemez. A munka megkezdése előtt a lemez lesz néhány gyakorlatokat a mezzotintóval rocker, polírozó és lehúzó. Azt is be kell vezetni, hogy más alternatív technikákkal ebben a közegben. A stúdió a Carlyle épület (szoba CG05) A Chelsea Centre világos, tágas és jól felszerelt, speciális létesítmények rézkarc. Van 2 Rochat prések ágy mérete 26 x 56 hüvelyk. Tapasztalat nem szükséges. Minden anyag, feltéve inclluding tea és kávé. Maximum 8 helyen

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: H / K 10:00-16:00
Program oktatási nyelve:
Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 hét
Részidős oktatás
Price
185 GBP
Teljes díj £ 185
Helyszínek szerint
Dátum szerint