Hivatalos Leírás

1

Kínálunk széles skáláját sokszorosított grafika tanfolyamok Londonban a Chelsea Központot nyúlik ki a király út.

Van kezdő, középhaladó és haladó tanfolyamok. Ezek részben tagozatán fut a nap folyamán és este.

Oktatóink nagy tapasztalattal printmaking szakemberek kínál egy egyedülálló betekintést a sokszorosított grafika fegyelem.

A technikákat tanulni fog, izgalmas módon építeni a készségek és újraértelmezni meglévő grafikát nyomtatott formában. Az egyedülálló tulajdonságokkal printmaking nyit egy új világot a képalkotás és kinyit a kreatív potenciál. Sok tapasztalt diákok jött kezdők és sok kifejlesztettek egy hosszú távú elkötelezettség folytatódnak fok és az MA szinten, valamint, hogy saját stúdióban.

Sok diák mondja printmaking függőséget okoz, ha elkezdi! Akkor miért nem jön, és próbálja meg a mi tanfolyamok.

Tanfolyam áttekintés

Ha élvezik a színes a sokszorosított grafika vagy festmény miért nem próbálja meg ezt az izgalmas többszínű nyomtatási technika, amely lehetővé teszi a nyomtatást több színben egyetlen tányér vagy kép.

A gördülő különböző viszkozitású tinta az egész felületet a lemez, a folyamat egyszerre elvei megkönnyebbülés és mélynyomás elérése izgalmas, váratlan színkeverések és hatásait. Ezt elsőként a brit printmaker Stanley William Hayter az 1960.

Meg fog dolgozni két kis képek egyidejű learing mély etch egy kép cinklemezekkel elérni a különböző szinteken a felületen. Lesz majd tanulni keverni különböző viszkozitású színes tinták, hogyan kell alkalmazni őket, hogy a kép és a nyomtatás a papír. Ha egyszer kap a nyomtatást a lehetőségeket vált izgalmas és kísérleti sok variáció, hogy tárja fel.

Nyomtatás tapasztalat hasznos, de a kezdők egy művészeti háttérrel várjuk.

A stúdió a Carlyle épület (szoba CG05) A Chelsea Centre világos, tágas és jól felszerelt, speciális létesítmények rézkarc. Van 2 Rochat prések ágy mérete 26 x 56 hüvelyk.

A tanfolyam díja tartalmazza az összes anyagot.

Maximum 8 helyen.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: Sze / Cs / P 10:00-16:00
Program oktatási nyelve:
Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 hét
Nappali
Price
235 GBP
Teljes díj £ 235
Helyszínek szerint
Dátum szerint