Mikrobiológia sütés

Siebel Institute of Technology

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mikrobiológia sütés

Siebel Institute of Technology

Ahhoz, hogy versenyezzen a sörfőzdékkel szemben a növekvő nemzetközi sörfőzőiparban, a cégeknek olyan sört kell létrehozniuk, amely minden tételnél a legmagasabb szintű konzisztenciát és stabilitást mutat.

A Siebel Intézet sörfőző mikrobiológiai kurzus célja, hogy biztosítsa az elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket, amelyek szükségesek a hatékony mikrobiológiai minőségellenőrzési / minőségbiztosítási program megvalósításához egy rövid 2 hetes tanfolyam időtartama alatt. Függetlenül attól, hogy QC / QA tanfolyamot épített a sörfőzde számára, vagy csatlakozik a bevált minőségellenőrzéshez

Felvételi követelmények

Minden programban, modulban vagy tanfolyamra pályázó hallgatónak jogi ivóvízkorúnak kell lennie.

A főzési folyamat alapjainak előzetes ismerete vagy homebrewingen keresztül (1 év), vagy korábban sikeresen befejezte a sörfesztiválfolyamat vezetői áttekintését.

tanfolyam részletei

A tanfolyam megismertetni fogja a hallgatót a sörfőzde biológiai és egészségügyi ellenőrzésének megfelelő módszereivel, és elősegíti a folyamatok és a termékek hatékony mikrobiológiai értékelésének lényeges modern eszközeinek megértését.

A mikroorganizmusok részletes vizsgálata a sörfőzés különböző fázisai során valószínűleg előfordul. A laboratóriumi gyakorlatok lehetőséget nyújtanak mikrobiológiai és mikroszkópos ismeretek elsajátítására. A gyakorlati munka meg fogja erősíteni a mikroorganizmusok izolálására és azonosításához szükséges technikákat, valamint bemutatja a mikrobiológiai sörfőzés legfrissebb fejleményeit.

A Siebel Institute of Technology Sörgyártási Mikrobiológiai kurzusát a Siebel Intézet Mikrobiológiai Szolgáltatások Divíziójában, Montrealban, Quebecben, Kanadában végezzük. Mikrobiológiai szolgáltatási osztályunk a Nemzeti Kutatási Tanács Biotechnológiai Kutató Intézetében található, amely a világ egyik vezető élesztője

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve February 16, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
ápr. 2019
Duration
Időtartam
2 hetek
Nappali
Price
ár
4,520 USD
Locations
Kanada - Montreal, Quebec
Kezdet : ápr. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 2019
Kanada - Montreal, Quebec
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt