Hivatalos Leírás

Ahhoz, hogy versenyezzen a sörfőzdékkel szemben a növekvő nemzetközi sörfőzőiparban, a cégeknek olyan sört kell létrehozniuk, amely minden tételnél a legmagasabb szintű konzisztenciát és stabilitást mutat.

A Siebel Intézet sörfőző mikrobiológiai kurzus célja, hogy biztosítsa az elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket, amelyek szükségesek a hatékony mikrobiológiai minőségellenőrzési / minőségbiztosítási program megvalósításához egy rövid 2 hetes tanfolyam időtartama alatt. Függetlenül attól, hogy QC / QA tanfolyamot épített a sörfőzde számára, vagy csatlakozik a bevált minőségellenőrzéshez

Felvételi követelmények

Minden programban, modulban vagy tanfolyamra pályázó hallgatónak jogi ivóvízkorúnak kell lennie.

A főzési folyamat alapjainak előzetes ismerete vagy homebrewingen keresztül (1 év), vagy korábban sikeresen befejezte a sörfesztiválfolyamat vezetői áttekintését.

tanfolyam részletei

A tanfolyam megismertetni fogja a hallgatót a sörfőzde biológiai és egészségügyi ellenőrzésének megfelelő módszereivel, és elősegíti a folyamatok és a termékek hatékony mikrobiológiai értékelésének lényeges modern eszközeinek megértését.

A mikroorganizmusok részletes vizsgálata a sörfőzés különböző fázisai során valószínűleg előfordul. A laboratóriumi gyakorlatok lehetőséget nyújtanak mikrobiológiai és mikroszkópos ismeretek elsajátítására. A gyakorlati munka meg fogja erősíteni a mikroorganizmusok izolálására és azonosításához szükséges technikákat, valamint bemutatja a mikrobiológiai sörfőzés legfrissebb fejleményeit.

A Siebel Institute of Technology Sörgyártási Mikrobiológiai kurzusát a Siebel Intézet Mikrobiológiai Szolgáltatások Divíziójában, Montrealban, Quebecben, Kanadában végezzük. Mikrobiológiai szolgáltatási osztályunk a Nemzeti Kutatási Tanács Biotechnológiai Kutató Intézetében található, amely a világ egyik vezető élesztője

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Siebel Institute of Technology »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 hetek
Nappali
Price
4,520 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date