Az "al-fus'haa" néven is ismert MSA az arab világban alkalmazott speciális funkciók, azaz az oktatás, az elektronikus és a nyomtatott média és a formális helyzetek.

Habár nem használják interperszonális kommunikációra az arab nyelvű országok bármelyikében, az MSA tanulása a számos szóban forgó regionális és helyi dialektus között, amely jelentősen változik területről területre, a tanulóknak két előnye van.

Először is, egy jó alapítvány az MSA-ban megkönnyíti bármely olyan nyelvjárás megszerzését, amelyet a tanulók később kívánnak tanulni. Másodszor, a helyi dialektusoktól eltérően az MSA könnyen érthető az arab világban.

Az MSA programunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a tanulók érdeklődésének, illetve az általános arab nyelvtanulásnak. Ez biztosítja számukra a szükséges ismereteket és képzéseket, hogy megértsék az arab nyelvrendszer teljes és világos megértését.

Az MSA program három tanulmányi szintből áll; minden szint három egymást követő és progresszív alsóbb szintre oszlik. A program szintjei az amerikai egyetemi rendszer és az európai és nemzetközi partnerintézmények irányelvei szerint vannak felépítve.

Annak érdekében, hogy jobban megfelelhessünk minden diákunk igényeinek, tanárainkat arra tanították, hogy tanítsanak minden ma elérhető legjobb MSA nyelvi tankönyvben, mint például az "Al-Kitaab fii Ta'allum al-'Arabiyya", amely a mi fő tankönyvünk, "Ahlan Wa Sahlan" és "Al-Arabiya al-Mu'asira".


Időpontok/>


Minden óra minden hétfőn elindul, egész évben/>


Csoportos osztályok/>


Csoportos óráink úgy vannak tervezve, hogy oktatást biztosítsanak bármelyik héten egy teljes tanévre. A hallgatók az év minden hétfõjén elkezdhetik óráikat. Az osztályokat kis méretű csoportokban tartják hetente öt napon, hétfőtől péntekig. Mind az MSA, mind a CMA tanfolyamok három tanulmányi szintből állnak; minden szint három egymást követő és progresszív alsóbb szintre oszlik. Mindegyik alsószálat általában három hét alatt fedik le. Az arab nyelvtudással rendelkező hallgatók várhatóan értékelési tesztet végeznek annak érdekében, hogy megfelelő programot kapjanak./>


Privát osztályok/>


Magántulajdonban lévő kurzusaink az arab nyelvtudás minden szintjén biztosítanak egy-egy nyelvet. A diákok rugalmas tanfolyam hosszát és struktúráját élvezik. Kiválaszthatják a kívánt kezdési időpontot, az általuk választott menetrendet és a tanulni kívánt óraszámot./>

A diákok választhatják, hogy a csoportos osztályokat további magánórákkal kombinálják, hogy növeljék a kurzus intenzitását, egy adott nyelvi készséggel foglalkozzanak, vagy egyszerűen csak az osztályban tapasztalt tanulási nehézségek leküzdésére.

Minden Dar Loughat diák számára a következő előnyökkel jár:

  • Az orientációs hét: Számos workshop és prezentáció kínálkozik az iskolában a kulturális alkalmazkodással és egészséggel kapcsolatos számos témában
  • Számos kulturális és merülő tevékenységet biztosítanak a nyelvtanfolyamok kiegészítéseként. Ilyen tevékenységek közé tartozik a más hagyományos városok és falvak kirándulása, csoportos kirándulások, nemzetközi kocsmák, zenei koncertek és bemutatók stb.
  • Időszakos vetélkedők mérik a hallgatók fejlődését és azonosítják az esetleges nehézségeket.
  • Annak érdekében, hogy megkönnyítse a hallgatók egyetemi kreditjeinek átruházását, a hivatalos befejezettség és a nyelvvizsgát tartalmazó hivatalos nyelvvizsga, természetesen a befejezett teljes órák, és a tanfolyam befejezése után a szakképzettségi szint elérése biztosított.


Szálláslehetőségek/>


A diákok az alábbiakban felsorolt ​​szálláslehetőségek közül választhatnak:/>


1. Homestay/>


A marokkói családok otthona a diákoknak egyedülálló lehetőséget biztosít a marokkói kultúrában és a muzulmán élet ritmusában./>

Költségek: 95 € / hét egy félpanziós ellátással, egy egyszeri, nem visszatérítendő 30 € szolgáltatási díjat fizetve Dar Loughatnak.

Fizetési eljárások: A 30 eurós szolgáltatási díjat és az otthoni tartózkodási idő legalább három héttel történő fizetését előzetesen be kell fizetni az otthoni tartózkodási számla kézhezvételét követően.

A speciális igényekkel rendelkező diákoknak, mint az étkezési korlátozásoknak vagy allergiáknak, fel kell tüntetniük ezeket a jelentkezési lapokon. Lehet, hogy nem mindig lehet otthon maradni Dar Loughat gyalogosan. A vendéglátó családok kiválasztásakor nem luxus vagy kényelmet keresünk az anyagi értelemben. Mindazonáltal a diákok számíthatnak a személyes figyelemre, segítségre és tanácsadásra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az otthonában tartózkodó családok száma korlátozott, és az elfoglalt idők alatt szükség lehet várólistára.

Egyéb kérdések: azoknak a résztvevőknek, akik úgy érzik, hogy nem tudják tiszteletben tartani az otthoni tartózkodásra vonatkozó szabályokat, vagy nehézségekbe ütköznének a marokkói családdal való élethez való alkalmazkodás során, más szálláshelyeket is meg kell fontolniuk. A múltbeli résztvevők által tapasztalt nehézségek közül: (1) A magánélet hiánya (2) Ismeretlen étkezés és étkezési szokások (3) A tanulmányi terület nem elérhető (4) Ismeretlen szaniterek (egyes esetekben "hagyományos" toalettek) (5) a fogadó család (egyes esetekben buszos útra a Dar Loughat-ig). A múltbeli résztvevők túlnyomó többségénél ez a kellemetlenség messze meghaladta a marokkói családdal való életvitel pozitív élményét, amelynek vendégszeretete jó okból legendás.


2. Szállodák/>


A diákok választhatnak több szálloda Tetouan. Kérjük, kérje szállodánk listáját./>

Költségek: 9 € / éjszaka és fel, valamint egyszeri, vissza nem térítendő 30 € szolgáltatási díj Dar Loughetért.

Foglalási eljárások: Azok a diákok, akik az érkezésüket megelőzően szállodai foglalásokat kívánnak igénybe venni kérelmeiken. A kiváló helyi strandok, Tetouan egy népszerű marokkói üdülőhely, és a szobák júliusban és augusztusban lehet hiányos.


3. Apartmanok/>


Hosszú tartózkodás esetén berendezett apartmanok általában megtalálhatók a diákok számára, akár a belvárosban, akár a közeli tengerparti városban, Martilban, körülbelül 20 percre az iskolától./>

Költségek: 150 € / hó és fel, valamint egyszeri, nem visszatérítendő 30 € szolgáltatási díj Dar Loughatnak.

Fizetési eljárások: A 30 eurós szolgáltatási díjat és legalább három hónapos bérleti díjat előre kell fizetni a bérleti díj beérkezése után.

A diákok nem számíthatnak túl sok luxusra egy lakásban, bár minden szükséges felszerelés elérhető.


Tandíjak/>


A kurzus díjai magukban foglalják: Tangier nemzetközi repülőtér, Tangier és Ceuta tengeri kikötő, Tangier és Tetouan busz- vagy vasútállomásai; kulturális alkalmazkodás és személyes segítségnyújtás; tankönyv/>

Adó minden áron.


Regisztrációs díj: 55 €/>


Tandíj a csoportos órákra (heti 20 óra)/>

Az alábbi árak az összes MSA és CMA csoportos osztályra vonatkoznak

1 - 7 hét


* Ha a hallgatók száma nem elegendő (kevesebb mint három), Dar Loughat csökkenteni fogja a csoportos órák óraszámát az alábbi módon:/>

  • 2 tanuló osztály: heti 15 óra
  • 1 hallgatói osztály: heti 10 óra

Ezek a változások nem befolyásolják sem a költségeket, sem a kurzus tartalmát.


Tandíj magán osztályra/>

A következő árak minden MSA és CMA privát osztályra vonatkoznak, beszélgetési osztályok, beszélt arab, speciális kurzusok, arab kalligráfia, marokkói főzés

A tanulók száma


* Leckék óraszámának minimális száma: 1/>

* 30 - 59 óra: 5% kedvezmény - 60 - 89 óra: 10% kedvezmény - 90 óra: 15% kedvezmény.


Bejegyzés/>

  • Minimális életkor: 16
  • Pályafutás: minden hétfőn
  • Minimum tartózkodás: 1 hét


Szeretettel várjuk az egész évben pályázókat, akiket folyamatosan elfogadnak. Minden kérelmezőnek ki kell töltenie egy jelentkezési lapot, amely kitölthető és elküldhető online, letölthető, nyomtatható és faxolva (212) 539-711-240, vagy postai úton DAR LOUGHAT, Place Moulay Mehdi - 8, rue M'hammed Benaboud, Tetouan 93000, Marokkó. Azoknak a diákoknak, akik egy házigazda családjával akarnak együtt maradni, kérjük, töltse ki a homestay jelentkezési lapot. Azoknak, akik a Dar Loughat egyik apartmanjában szeretnének maradni, közös apartmanokat kell kitölteniük a lakások jelentkezési lapjának kitöltésével./>

A kurzusba való felvételhez a hallgatóknak vissza nem térítendő 50 eurós befizetési díjat és nem visszaigényelhető 30 eurós szállásköltési díjat kell fizetniük - abban az esetben, ha Marokkóban való tartózkodásuk során segítségre van szükségük házak megtalálásában (ezek mindegyikét le kell vonni a számlájukat). Minden átutalási díj a diákok felelőssége. A kifizetéseket a következőkre kell fordítani:


Fiók neve: DAR LOUGHAT
Fiókszám: 164-720-2121193167110009-50
Bank neve: Banque Populaire
Bank címe: Agence El Mandari 69 - Tetouan, Marokkó
SWIFT kód: BCPO MA MC/>


A regisztráció megerõsítéséhez a hallgatóknak fel kell kérniük számukra, hogy e-mailben vagy faxon elküldjék bankszámlaszámuk másolatát. A fizetés hátralevő része az osztály első napján vagy azt megelőzően jár le. Elfogadható valuták: marokkói dirham, dollár, euró és font sterling. Elfogadjuk a hitel- / betéti kártyákat is: Visa, MasterCard, JCB, Diners vagy Maestro.Credit és betéti kártyás fizetések a banki szolgáltatási díj 2,5% -át teszik ki./>

Dar Loughat érkezéskor, és a regisztrációs eljárások véglegesítése érdekében a diákoknak két útlevélméretű fotót és útlevelüket be kell adni a regisztrációs irodába.


* Egyéb lehetséges fizetési módok: postai átutalás, postai utalvány, Western Union és MoneyGram./>

** Lehetőség van arra, hogy a diákok megérkezzenek az egész program költségére, ha akarják. A kurzus megkezdésének időpontja előtt történt lemondás esetén a beérkezett összes díjat teljes egészében vissza kell téríteni, kevesebbet a regisztrációs és szállásköltési díjak és a banki díjak.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Dar Loughat cross-cultural language center »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 - 52 hetek
Részidős oktatás
Nappali
Price
115 EUR
Tandíj csoportok számára: 115 € hetente 1-7 hétig. 110 € hetente 8-11 hétig. Hetente 105 euró 12-23 hétre. Heti 100 euró 24 hétre
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school