Read the Official Description

Posztgraduális diploma Motion Design

Hány képernyők látsz magad körül? Információs szívesen Várakozás táplált friss, csábító és vonzó tartalmat. Hitelek sorozatok és filmek, audio vizuális identitás csatornák és TV műsorok, reklámok, videoklipek, vállalati audiovizuális ágazatot támogató darab képzés, videó-vetítések és tapasztalati kommunikációs ... Ebben a környezetben, az animált grafikus van beállítva, mint az egyik A legszebb és működött az idő az épület az új digitális beszéd ablakok megoldásokat.

Az úttörők kövezte ki az utat. Bass, Binder, McLaren ... ők kivizsgálják, és felfedezett egy új módja annak, hogy képernyőn design. A 90-es években volt egy időben a konszolidáció és a pompa és a századforduló és a gém digitális információk, a munkaterület bővítése az új audiovizuális designer.

Olyan környezetet, amelyben a szakmai, amellett, hogy kezelje könnyedén az eszközöket, meg kell ismeri a média és a mesteri nyelv és audiovizuális forrásokat sikeresen kapcsolódni a néző / felhasználó a század.

A képzés céljai

Merítse a tervező egy gondolkodási folyamatot, és kísérleti tervek körül animált grafikus és audiovizuális alkotást, az ismeretek elmélyítése a kompozíciós eszközök és digitális kiadás nem csak azonnali megoldást az alapvető problémákat a teremtés, hanem segítséget és támogatást eszmék világa.

SZAKMAI

A posztgraduális képzés Motion Design osztható 4 modulok és arra a következtetésre jutott egy Final Studies Project.

  • I. Modul - Technologies. Kompozíciós eszközök és digitális szerkesztés (After Effects és a Final Cut)
  • Modul II - workshopok (metafora, a csapat és Audio)
  • Modul III - Projektek (audiovizuális narratív)
  • Modul IV - Audiovizuális Kultúra

ADATLAP

Probléma: 11. kiadás

Végzettség: Motion Design diplomával a University of Vic-UCC. Diákok nélkül egyetemi diplomával kap egy egyetemi diploma, kiterjesztett vizsgálatok.

Közreműködők: 30 ECTS

Iskolai időszakban: Október 7., 2015. június 2016. Presentation PFE: június 2016

Óra: Hétfőn és szerdán 19h-tól 22h

Modalidad: Tanterem

Nyelv: Spanyol

Ár: 3480 €

Access: Pályakezdő és / vagy diplomások. Magasabb diplomások. A magasabb szintű képzési ciklusai képzőművészet és a design, és a szakmai családok: Interior design, grafikai tervezés, ipari formatervezés és az iparművészet ruházatot. Szakemberek nélkül speciális képesítést ágazat, amely bizonyítani tudja, szakmai tapasztalat. Hozzáférés a kurzus határozza meg a kiválasztási folyamat.

Észrevételek: Spanyol intenzív tanfolyam szeptemberben a külföldi diákok, akik szeretnének beiratkozni a Masters (választható kurzus).

Program taught in:
Spanyol

See 14 more programs offered by Bau Design College of Barcelona »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
3,480 EUR
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date