Multimédia termelés

Az 5. szintű multimédiás gyártási kurzus megalapozhatja az ágazatokban alkalmazott munkákhoz használt eszközöket és technikákat. Az interaktív médiától, a videotermeléstől, a hangkészítéstől és a grafikai tervezési készségektől, a multimédiás produkciós kurzus diplomások több lehetőséggel rendelkeznek, mint valaha.

A tanfolyamról

Az 5. szintű multimédiás gyártási kurzus megalapozhatja az ágazatokban alkalmazott munkákhoz használt eszközöket és technikákat. A weboldalakról, a reklámokról, a képfeldolgozásról vagy az animációról a multimédia gyártási kurzus végzősei több lehetőséggel rendelkeznek, mint valaha.

A kurzuson végzett munkák többsége gyakorlati, nem pedig elméleti alapokon nyugszik, ezért a diákok lehetőséget kapnak változatos és jelentős portfoliók készítésére.

A hallgatók gyakorlati képzést kapnak tapasztalt tanárokkal, akik a multimédia termelés valamennyi aspektusán keresztül irányítják és támogatják a hallgatókat. A diákok is elérhetik saját szerkesztési csomagjukat (iMac az Adobe Premiere Pro programmal) és az SLR fényképezőgépeket.

A multimédiás természettudományok továbbképzése folytathatja tanulmányait, vagy beléphet a szakmai világba. A multimédiás termelési készségekre minden szakmai iparban szükség van; a Kinsale College tanult készségekkel, akik minden olyan karrier pályájukon szolgálnak, akiket választanak.

Modul információ

Képfeldolgozás: 5N1292
Tervezési készségek: 5N0784
Multimédiás szerkesztés: 5N1299
Multimédia projektfejlesztés: 5N1300 Kommunikáció: 5N0690
Munka tapasztalat: 5N1356
Digitális filmfeldolgozás 5N
Zenei technológia 5N

Hogyan kell alkalmazni

A pályázatok minden kurzusaink elérhetők lesznek a weboldalon és a kollégiumban a 2018. januári első héten minden olyan tanfolyamra, amely 2018 szeptemberében kezdődik.

Interjúkat tartanak minden kurzusra az év folyamán általában májusban és júniusban.

Karrierlehetőségek

Ez a teljes szint 5 tanúsítvány létesítmény belépés a multimédiás, 6. szint tanfolyam Kinsale.

Ezenkívül lehetőség nyílik arra is, hogy versenyképes alapon belépjen egy harmadik szintű főiskolára.

További tanulmányok

Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezték a 5. szintű díjat a multimédiában, jogosultak pályázni a 6. szintű díjért.

Kinsale College hivatalos kapcsolatot tart fenn a CPS-ben a CCPS keretében, és a diákok jogosultak lehetnek a CR112 multimédiás 1. évfolyamhoz való belépéshez (portfolió és interjú szükséges).

Munkahely / tapasztalat

A résztvevők kötelesek 10 napos munkahelyet vállalni megfelelő környezetben. A Főiskola segíti a résztvevőket a megfelelő elhelyezések azonosításában.

Létesítmények ebben a részlegben

Ez a részleg tartalmazza a legfrissebb hardvereket és szoftvereket. A létesítmények közé tartozik az Apple iMac, számos digitális videokamera, fényképezőgép, hangfelvevő berendezés, zenés / hangzást termelő berendezés. A diákok hozzáférhetnek a zöld képernyőhöz. A 3D-s számítógépes animációk a Cinema 4D használatával készülnek.

A szoftver magában foglalja; Cinema 4D, Adobe Flash, Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Microsoft Office.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Kinsale College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Helyszínek szerint
Dátum szerint