munkaügyi kapcsolatok

Általános információk

Program leírás

Amirõl tanulni fog:

Felhasználásával a stratégiai gondolkodás színjátszás és tanulás © fejlesztett Dr. Jim Rand, és a folyamat a kritikus gondolkodás, akkor enderstand közötti különbségeket a stratégiai és taktikai gondolkodásra és mikor kell alkalmazni az egyik vagy mindkettő.

  • Egyértelmű, elemző és tárgyilagos gondolkodás bonyolult, ellentmondásos helyzetek
  • Fegyelmezett, eredmény-orientált döntéshozatal
  • Fejlesztését ésszerű, következetes, kreatív akciótervek

Hossza:

Négy Félnapos ülés

E kurzus:

Ha kíváncsi az alapvető különbség a kritikus és stratégiai gondol ing. Tanuld meg alkalmazni a stratégiai gondolkodás színjátszás és tanulás modellt megoldani az üzleti problémákat, és javítják a szervezeti teljesítmény.

Körülbelül Seattle Research Partners, Inc.

Seattle kutatási partnerek megfelelő tanulási igényeinek igazgatók, felügyelők, és az egyes közreműködők szervezetekben. Akár egy kis üzlet tulajdonosa, a humán erőforrás szakember, a szervezeti egység vezetője, vagy vezető tisztségviselő, a csúcs alatti tanulás program ™ célja, hogy felajánlja kiváló minőségű tanulási és fejlesztési tapasztalatokat. Mi vagyunk az oktatók és az üzleti vezetők elkötelezettek a teljes fejlesztési szakemberek nem számít, tevékenységi területén, illetve az ipar.  
 

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Welcome to the School of Business and Economics at Seattle Pacific University. This is a strategic moment for students of business. With the ever-increasing globalization of commerce, business is pois ... Tovább

Welcome to the School of Business and Economics at Seattle Pacific University. This is a strategic moment for students of business. With the ever-increasing globalization of commerce, business is poised to play a major role in shaping the character of our world for decades to come. Kevesebb