Hivatalos Leírás

Ha szeretne létrehozni, gyártani és keverni a zenét a technológia segítségével, akkor ez a 2. szintű zenei technika tanfolyam tökéletes módja annak, hogy elkezdjük fejleszteni a készségeket.

JAVÍTANI A ZENEIT

Fejlessze tudását arról, hogyan működik a zene.

ÍR

Kezdje el saját zenéit a DAW-k használatával, és más művészek dallamait rendezheti, a Logic segítségével a teljesen felszerelt Apple Mac tech lakosztályokban.

MIX LIVE

Állítsa be és keverje össze a hangot mind az élő, mind a stúdió-beállításokkal.

AZ ÜZLETI KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE

Tudjon meg többet arról, hogyan dolgozik a zeneiparban.

KEZDNI A KREATÍV KARRIER

A 2. szintű zenei technika tanfolyamának kiválasztása az utazás kezdete a kreatív iparágakba.

A kreatív ágazat az egyik leggyorsabban növekvő terület az Egyesült Királyság gazdasága, és egy nagy és izgalmas hely, ahol a munka.

Ez a zenei technológiai tanfolyam vezethet:

 • További készségfejlesztés a Level 3 Music Production vagy Sound Engineering tanfolyamokon vagy más 3. szintű tanfolyamokon.
 • Foglalkoztatás vagy önfoglalkoztatás, a kreatív iparágakban (18 év felettiek). Ez lehet egy zeneszerző vagy hangmérnök, vagy akár egy másik zenei vagy kreatív iparág is lehet.
 • Egy kreatív szakmunkásképzés, mint egy lépcső a munkához.

GET INDUSTRY TAPASZTALAT

Az Access szolgáltatás sokkal több, mint egy tanfolyam. Lehetősége lesz arra, hogy első kézből élvezze a zene és a kreatív iparágakat.

Íme néhány olyan lehetőség, amelyet kihasználhat:

 • ESEMÉNYEK: Önnek egyedülálló lehetőségei vannak a munkájuk bemutatására. Ezek a helyi koncertektől a festői fesztiválon való előadásig terjednek olyan eseményeken, mint a Koordináták által szervezett partner, a Festival Republic.
 • MUSIC GLUE: A Music Glue egy világméretű, közvetlenül a rajongó platform, amelyet világszerte 26 000 művész használ fel jegyek, árucikkek, zenék és közvetlenül a közönség számára egy testre szabható weboldalról.
 • DISTRIBEAT: Együttműködés a világszerte forgalmazott Distribeat céggel, amely lehetővé teszi számodra, hogy zenéit az összes nagy online áruházon, köztük az iTunes-on keresztül forgalmazzuk.
 • MASTERCLASSES: A hozzáférés elősegíti az iparági mesterkurzusokat a Tri-Tone és a 7pm Management által képviselt művészek számára. Ezek lehetővé teszik, hogy tanácsot és útmutatást kapjanak a működő zenészektől és producerektől.
 • TWINE: Minden diákunk ingyenes Twine tagságot kap, ami egy online platform, amely lehetővé teszi a kreatív emberek számára a projekteken való együttműködést és pénzt keresnek!
 • FOCUSRITE: A hozzáférés büszke a Focusrite-vel való partnerségére. Megkapja az esélyt, hogy több mint 500 font értékű INFOCUS Focusrite audio plug-inet biztosítson, melyeket speciális Focusrite műhelyek támogatnak.

MINDEN KÉPESÍTÉS

A sikeres befejezés után kap egy elismert képesítést, amelyet hozzáadhat a hirdetési életrajzához:

 • Egy év RSL 2-es szintű zeneiskolai diploma.
 • A 2-es szintű oklevél megegyezik a négy GCSE 4-9-es besorolásával.

IDŐTARTAMA

 • A Level 2 Music Technology tanfolyam egy évig tart.
 • Általában hetente három-négy napot szállít szeptembertől júniusig (nappali). Mennyi ideig van az egyetemen, attól függ, milyen további angol és matematikai foglalkozásokra van szüksége.
 • Ha 2018 augusztus 31-én 16-18 éves korig, és / vagy a Zenei Technológia kurzusának kezdetén, akkor a kurzust INGYENESEN adja meg
 • Ha 2018. augusztus 31-én 19 éves, akkor a kurzus költségei a körülményektől függően a következők:
 • INGYENES a 19-23-as évekre, ha nincs még egy teljes 2. szintű kvalifikáció. *
 • INGYENES a 19-23-as évekre, ha munkanélküliek vagy, és teljes mértékben teljes szintű 2. képzettséggel rendelkeznek. *
 • INGYENES 24 éves, ha munkanélküli, függetlenül attól, hogy már rendelkezik teljes 2. szintű képesítéssel * vagy sem.
 • A 19-23-as évek társfinanszírozásra kerülhetnek, ha Ön dolgozik, és már rendelkezik teljes 2-es szintű képesítéssel * (1800 Ft-ot fizet), hacsak 15,736,50 GBP alatt nem keres, akkor INGYENES.
 • 24 társfinanszírozást nyújthat, ha dolgozik (1800 Ft-ot fizet), hacsak 15,736,50 GBP alatt nem keres, akkor INGYENES.
 • * A teljes 2. szint öt GCSE az A * -C vagy 9-4 osztályban, vagy ennek megfelelő.

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

A 2. szintű zenetudományi tanfolyam könnyedén pályázik. Mindössze annyit kell tennie, hogy töltse ki online jelentkezési lapunkat, és kapcsolatba lépünk néhány javasolt időponttal, amikor találkozhatunk, hogy tovább beszéljünk.

 • SKILLS SET: Mindenekelőtt értékeljük kreatív szenvedélyünket és készségeinket. Ugyanakkor bizonyítani kell, hogy képesek vagyunk dolgozni a 2. szinten (GCSE szabvány). Az iskolai lemorzsolódók esetében megköveteljük az előre jelzett és tényleges osztályzatok bizonyítékát, amelyet egy iskolai referencia támogat. Útmutatóként ez a zenei technológiai tanfolyam a készségekkel és tapasztalatokkal rendelkező producerek és zeneszerzők számára szól. Valószínűleg tapasztalatai vannak a számok létrehozásával egy vagy kétféle szoftverrel, például Ableton, Reason, Cubase vagy FL ​​Studio alkalmazással. Lehet, hogy élményt élveztek kis koncerteken vagy fesztiválokon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tud regisztrálni, ha augusztus 31-én 16 évesnél fiatalabb lesz. Az ilyen korosztályból származó alkalmazottak még mindig szívesen fogadnak, de a következő évre halasztják.
 • INTERJÚ: meghívást kapsz egy meghallgatásra / interjúra. Kérjük, készüljön fel arra, hogy beszéljen arról, hogyan készített egy zenét digitális szoftver segítségével, vagy hogyan kevert élő vagy stúdió hangot. Ha DJ-k vagy élő elektronikus előadóművészek vagyunk, kérjük, jöjjön készen arra, hogy bemutassa képességeit, és beszéljen a bárokról, ütemekről és struktúrákról, valamint a zeneszerzésről.
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Access Creative College »

Utoljára frissítve July 3, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
Price
1,800 GBP
A tandíj megalapozható. A kurzus bizonyos kategóriák számára ingyenes. További részletekért tekintse meg a tanfolyam leírását.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
End Date
Június 30, 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Június 30, 2019