Read the Official Description

Program bemutatása
"Legyen sikeres a maximalizálása emberekhez"

Nagy teljesítményű emberek készségek vezetőknek segít megérteni a hatását, hogy már a többi ember, és megmutatja, hogyan lehet fejlesztésére vonatkozó stratégiák kialakítására a emberekhez.

Ez a gyakorlati, konkrét vezetői fejlesztési program, amely létrehoz egy támogató tanulási környezet, amelynek segítségével vizsgálja, és megvitassák a kihívásokat és sikereket találja szemben magát, a napról-napra kezelése a személyzet.


A hét ütemezése az Ön vezetői fejlődés biztosítja, hogy az egyéni tanulási igények és kihívások kezelésének elismert.

Az intenzív fejlesztési program vezetés izgalmas, és igényes. Néhány ez jelentenek egy új kezdet a szakmai életében.


Tartalom

Légy önmagad nagyobb önbizalommal és hatékonyságát.

Ez a vezető fejlesztési program alapját az erős modellt személyes hatékonyság. Ez három komponensből áll, amelyek mindegyike egy sor készség, hogy a program célja, hogy fokozza:

1. Interperszonális problémamegoldás.
Ezt csak úgy lehet elérni, hogy abban az Ön önismeret és betekintést mások. Ezek lehetővé teszik, hogy kidolgozza a legjobb stratégiák befolyásolják, és arra sarkallja az embereket, és szembesül problémák leghatékonyabb módon.

2. Gyakorlati alkalmazások.
Az általunk használt gyakorlati feladatok helyett szimulációk és van egy következetes hangsúlyozása akkor gyakorlatilag alkalmazása a tanulás a saját munkáját kihívásokat és problémákat. Majd megvizsgálja, és tanulj a "valós életben" munka problémái - minden résztvevő hoz egy térképet a szervezeti felépítés és a "nép probléma" meg kell vizsgálni a program során.

3. Személyes visszajelzés.
Mielőtt a program egy 360 fokos felmérést be kell fejezni a kollégáinak, hogy adatokat szolgáltatnak a vezetői képességek és a fejlesztési igények. Majd megtudjuk, hogy az emberek hogyan érzékelik erősségeit és gyengeségeit, valamint a lehetőséget, hogy dolgozzon ki stratégiákat, hogy gondolják át a hatást másokra, és hogyan te is látott.

Önismeret.
Azt jelenti, tudatában saját egyedi személyes készségek és erőforrások. Ez a program nem arról szól, hogy Ön egy másik személy, de segít, hogy "légy önmagad" nagyobb önbizalommal és hatékonyságát.

Betekintést mások.
A sor készségek és tevékenységek, amelyek segítségével az egyik legnehezebb aspektusa - hogyan hangoljuk a megközelítés, hogy az egyedi eltérések és motívumok egyes dolgozik, hogy közvetlen jelentést, az ügyfél, a szakértői
vagy a főnök.

Célközönség

Ez a vezető fejlesztési program elsődlegesen a vezető szakemberek, illetve vezetők, akik számára interakció másokkal egyik legfontosabb eleme a szerepet. Az ön helyzete az egyik, ahol meg kell építeni a hatékony munkakapcsolatok, a szervezeten belül és / vagy az ügyfelekkel, akikkel foglalkozik rendszeresen.

Program taught in:
Angol

See 22 more programs offered by London Business School »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
6 napok
Részidős oktatás
Price
5,950 GBP
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019