Hivatalos Leírás

Egy eredményes tanító angol Új nyelv program vagy ENL, kezdődik a nyilatkozat a cél. Az értékek és filozófiák holisztikus oktatás lehetővé teszi Sappo bemutatni az oktatási filozófia program és a gyakorlati megközelítés ENL utasítást. A Sappo programot összehangolja internacionalista világban véli, hogy magában foglalja a tanuló-központú módszer. Ez a módszer magában foglalja az értéke kulturális vonatkozású és az egyéni élmény, ami magától értetődő az órákon. Sappo Nemzetközi Diák oktatás felöleli a felismerés, hogy a világ polgárai több a hasonlóság, mint a különbségek, és a hosszú távú kölcsönös érdekek olyan értékes, mint a rövid távú egyéni igényeinek. Ez az elmélet logikailag nehéz tagadni, fellebbez intuitív, és szöges ellentétben elszigetelődés orientáció.

A nemzetközi diák úgy tekintik, mint egy értékes társadalmi és szellemi érték, és a Sappo program célja, hogy fokozza és befogadni minden diák egész acculturative folyamatot. Ez vezet a dúsított tudományos fejlődés és a sikeres jövő.

A gyors beáramlása a külföldi hallgatók a nyugati emelt etikai aggályok az egész felsőoktatási közösség, ahogy az egész média és a szakirodalom áttekintése. Például sok kínai diák nem tanítják, hogyan kell kommunikálni megfelelően és eligazodni a szakmai, versenyképes szakmai világban. Ez a felkészülés hiánya hozza összhangba kerüljön az alacsony szintű munkát. A Sappo ENL program célja, hogy ezeket a kérdéseket leküzdésére megtalálható a legtöbb osztálytermi környezetben merítve a nemzetközi diákok egy támogató holisztikus környezetben. Ez a beállítás széles körű előnyöket a nemzetközi diák, többek között:

  • szociális tanulás
  • Szociális / érzelmi kongruencia
  • A hangsúly a jól-lét
  • Találkozó közvetlen cél normalizálására biztonságos kulturális akklimatizációs

New York Állami Oktatási Minisztérium szabványok is teljesülnek a programot annak érdekében, magas szintű tanulást. Sappo hozzáteszi tanulság, hogy tanítják a működését az agy szem előtt tartva, hogy a gyors elsajátítás, hogy gyorsítsák fel a normálisan lassabb folyamat.

A Sappo ENL tananyag három kiemelt területek, amelyek arra szolgálnak, hogy gyorsítsa fel az oktatási és szociális profilja a nemzetközi fiatalok, hogy tanulmányozza az Egyesült Államokban. A három nevelő birodalmak létezik a tananyag-alapú óravázlatok.

  • Elfogadás és visszaigazolás
  • akadémiai Rigor
  • Acculturative Focus

A Sappo ENL program teljes mértékben előkészíti a nemzetközi diák számára reális és értelmes célok segítségével nagy Regents előírások, amelyek megakadályozzák rontják az akadémiai folyamatot. Adunk az agyi tevékenységek és Sappo stratégiák, Sappo diákok jön ki előttünk, ha versenyben kollégiumok és karrier a rohanó világban.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019