Nemzetközi közösség - alapú kutatás

FSD - Foundation for Sustainable Development

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Nemzetközi közösség - alapú kutatás

FSD - Foundation for Sustainable Development

FSD Research Szakmai lehetővé teszi a résztvevők, hogy vegyenek részt FSD közösségi partnerek kutatása és fejlesztése helyi kérdések lehetséges megoldásokat. A közösségi részvételen alapuló kutatás, a kutatási kérdés meghatározása és az eredmények elemzését a közösséggel együtt. A cél a tudás létrehozását, amely arra szolgál, hogy tájékoztassa a közösségi fellépés. Kutatás Szakmai erős hangsúlyt fektetve a közösségi részvételen alapuló kutatást annak érdekében, hogy biztosítsák a kutatók dolgoznak egymás mellett a közösség tagjai.

Mi a közösségi részvételen alapuló kutatás?

Közösségi részvételen alapuló kutatás (CBPR) egy keretrendszer, vagy megközelítés kutatnak, amely jellemzi a kapcsolatot a közösségek és a kutatók számára. Ez a fajta kutatás kollaboratív és partnerségre van szükség fejlesztés, együttműködés, tárgyalás, a rugalmasság, és az elkötelezettség kiszolgálják a helyi problémákat. CBPR működik elérni céljait és fejlesztés erősítése és a tulajdonost.

ÁTTEKINTÉS

Minden FSD Research Szakmai kezdődik hónappal korábban gyakornokként érkezését. FSD helyszínen csapatok dolgoznak a közösségi partnerek segítségével azonosíthatják kutatási prioritások és dolgozzon ki egy közösség-alapú kutatási javaslatot. Kutatási gyakornok lehet alkalmazni, hogy végezzen kutatást egy ilyen kutatási javaslatok mellett az egyik közösségi partnerünk, akik beleegyeztek, hogy a fogadó gyakornokoknak. Elfogadása után a gyakornoki program, kutatási gyakornok arra ösztönzik, hogy végezzen kutatást háttérben a kérdést fognak vizsgálja az ország, valamint a tanulmányi részvételen alapuló kutatási módszerek, amelyek hasznosak lehetnek.

Amikor gyakornok megérkezik a területen, FSD lokális csapat vezet az országon orientáció, ha mindegyik gyakornok felbecsülhetetlen útmutatást és betekintést, amely segíti őket egész programot. Tájékozódás a keverék elméleti témák, mint az FSD eszköz-alapú közösségi fejlesztési modell és a közösségi alapú kutatás és napról-napra részletek, mint például hogyan kell navigálni a helyi közlekedési rendszer, a biztonság, és a biztonság. Keresztül az orientációs eljárás, gyakornokok megismerkednek az emberek, akik lesz a támogató hálózat, amíg azok az országot: FSD személyzet, kutatási felügyelők, a fogadó szervezetek, fogadó családok és más gyakornok szolgálatot a területen.

Miután orientáció, akkor kezdődik a kutatás a közösségi szervezet. A gyakornok és a fogadó szervezet munkaterveket fejlesszen gyűjtésére adattípusok, amely biztosítja a szervezet szemléletesebben, közvetlenül információt a közösségi hangulat, viselkedés, preferenciák, kihívások, lehetőségek és források. Közösségi alapú kutatás segíti az ismeretek közvetlenül lehívható közösségi interakciók. Ez az új tudás segít a közösségi alapú szervezetek jobban szolgálja a közösségek és kölcsönhatásba egy befogadóbb módon. Gyakornok fenntarthatják meglévő kutatási, értékelési projektek, illetve a munka, hogy szervezeti keresni választ egy új kérdést, amely segíti őket javítsák a közösségi munka.

Kutatási gyakornoki legalább kilenc hétig vagy amíg egy teljes év. Azonban minél több időt a résztvevő képes elkövetni, hogy a projekt-tervezés innovatív kutatási projekt lebonyolítása gondos adatgyűjtés, és elemzi az eredményeket mellett tudományos munka és a közösségi input-annál eredményesebb lehet. Sok közösségi alapú kutatási projektek igényelnek többfordulós adatgyűjtés - minden épület és mélyülő megértését, hogy mit tanultak a korábbi fordulóban. Gyakornok gyakran kihívást befejezéséhez többfordulós adatgyűjtés és elemzés 9 hét. Ezért azt javasoljuk, kiadások legalább 12 hétig közösség, ha lehet, hogy elegendő idő legyen a kutatási eredmények elemzésére és reflektált a közösségben.

RESEARCH Idővonal:

Minden kutatási projekt saját áramlását és időrendben. Mivel a kutatás célja az, hogy megteremtse támadható ismereteket a közösség használja, a rugalmasság fontos. A legtöbb kutatás gyakornok lesz egy ideig brainstorming és olvasás fel a munkát fognak csinálni, és a kutatási téma, mielőtt megérkezett országban. Ez jó előkészítése; Azonban fontos, hogy készüljön, hogy alkalmazkodjanak a hangsúly a kutatás a jelenlegi érdekek és a közösségi szükségletek - amelyek megváltoztatták a hónap telt alkalmazás és az érkezés a helyszínen. Ezért az első néhány hétben a programjuk, gyakornok elkerülhetetlenül szükséges igazítani a terveket a helyi környezet és valóság. A lezárás után a központi kutatási kérdés, munkaterv, valamint egy idővonal, önkéntesek koordinálására azok a szervezetek, FSD, és más önkéntesek, hogy összegyűjtse a befektetett közösség tagjai, szerszámok, téma szakértői, a helyi könyvtári és levéltári források, és bármi másra van szükség arra, hogy projekt sikerét. Végül, a projekt célja, hogy összegyűjtse hasznos információkat, majd küldje vissza a közösség és a szervezet. Az utolsó fázisban a szakmai, a gyakornok dolgozik terjeszteni őt, vagy ő megállapításait, illetve ajánlásokat alapuló közösség bemenet.

Helyek és Fókuszmezők

FSD vannak telephelyei hat országok: Argentína, Bolívia, India, Kenya, Nicaragua és Ugandában. Mindegyik hely a maga nemében páratlan kultúra, a történelem, és a fenntartható fejlődés hangsúlyok. Partnereink minden telephelyünkön elkötelezett hogy megerősítsék a helyi közösségeket, és támogatjuk őket megvalósítására egyedi küldetések. Oldalunk csapatok minden helyszínen aktívan épít kapcsolatokat fogadó családok és a közösség partnerek megkönnyíti a biztonságos, kulturálisan magával ragadó, és a fejlődési hatásos programokat.

Minden FSD programot oldalak dolgozni közösségfejlesztő szervezetek foglalkozó munka hatással az oktatás, a környezeti fenntarthatóság, a pénzügyi integrációt, a nemek közötti egyenlőség, a zöld energia, az egészség, az emberi jogok, a fenntartható életmód és víz & sanitation.During a pályázati folyamat, akkor képes lesz arra, hogy olvasni a sajátos kutatási pozíciókat, és megtalálja egyezéseket saját képességek és érdeklődési terület.

Gyakornoki Program RÉSZLETEK

SITE csapatok:

Minden FSD helyszíni csapat áll egy Program igazgatója és legalább egy programkoordinátor. FSD Program Igazgatók regionális szakértők terén a közösség fejlesztése, ami számukra egy nagy forrás kutatási gyakornok ahogy kidolgozása és végrehajtása a kutatást. Minden program igazgatója fejleszt és tart fenn FSD viszonyaiba a közösségfejlesztő szervezetek és családok, akik a fogadó gyakornok, és részt vesz a fejlődő - együtt a közösségfejlesztő szervezetek - a közösségi alapú kutatási lehetőségeket. Program koordinátorok kiegészítő szolgáltatások támogatása FSD a gyakornok, fogadó családok és a közösségi szervezetek. Bár a kutatás gyakornokok a területen, programkoordinátorok hídként szolgálnak a helyi kultúra és nyelv; ők is funkcionál egy mentőkötél, amikor kulturális sokk elkerülhetetlenül beköszöntével, és rendelkezésre állnak, hogy tanácsot kutatási gyakornokok, amint azok a munkájukat terveket.

VENDÉGLÁTÓ CSALÁDOK:

Tartózkodó fogadó család köti FSD program résztvevői a helyi kultúra és közösség. Minden vendéglátóink a vágy, hogy megkapja a nemzetközi önkéntesek és segít nekik, beilleszkednek a család. Az életkörülmények általában „középosztály” a helyi előírásoknak. Ez lehet egy drasztikus változás, amit sok önkéntes használják, de minden családban találkozik FSD szabványainak tisztaság és a biztonság. Korábbi önkéntesek következetesen megállapította, hogy a fogadó család tapasztalat, mint az egyik csúcspontja az idejüket külföldön, és sokan tartják a kapcsolatot a hosszú után a program véget ér.

Fogadó szervezetek:

FSD működik, több mint 200 közösségfejlesztő szervezetek szerte a telek. Ezek a helyi tulajdonban lévő szervezetek szoros összeköttetésben áll a közösség. Nevezzük őket fogadó szervezetek, mert otthont ad majd a szakmai, de a fő hangsúly, hogy szolgálja a közösség. A kutatás fog szolgálni, hogy missziót. Minden kutatási gyakornok közvetlen felügyelő az ő / ő a fogadó szervezet felelős dolgozó gyakornok annak biztosítására, hogy a kutatási előrehaladtával oly módon, hogy a hatékony, megfelelő, és kapcsolódik a szervezet és a helyi közösség.

FENNTARTHATÓ tréning:

Keresztül a közösségi alapú kutatási gyakornoki program, a résztvevők szert értékes képzés nemzetközi fenntartható fejlődés. Orientáció alatt, a FSD helyszíni csapat sétál résztvevők keresztül eszköz alapú közösségi fejlesztési modell, és bemutatja, hogy mit jelent a helyi környezetben. Aztán, a fogadó szervezet, a résztvevők vállalják közeli tanulmány egy adott közösség kérdés és a lehetséges megoldások, beleértve a mennyiségi és minőségi adatok gyűjtése. Gyakornok kutatásokat végeznek, miközben elmerül a helyi közösség, a tanulás a fogadó szervezet és a közösség tagjai. Az egész természetesen a szakmai, helyszíni csapat rendszeres bejelentkezéseket a szervezetek és a résztvevők, és elősegítheti a problémák a felmerülő problémák.

Pályázatírás:

Pályázatírás kulcsfontosságú eleme a Intern Abroad programot. Amellett, hogy a projekt kezdeti mag támogatás, FSD kínál egy kis versenyképes pályázati alap minden ülését projekt fejlesztések. Ha Research Gyakornok találják a munkájukhoz kapcsolódó, tudják be pályázatokat az FSD központja keresztül lokális csapat, amely elmagyarázza, hogyan extra forrásokat fognak használni, hogy növeljék a fenntartható hatás a kutatást. Önkénteseket érdekli a karrier a nonprofit világ, ez a bevezetés pályázatírás különösen hasznos.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
feb. 2019
Duration
Időtartam
9 - 52 hetek
Nappali
Locations
Argentína - Buenos Aires, Buenos Aires
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Bolívia - Cochabamba, Cochabamba Department
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
India - Udaipur, Rajasthan
Kezdet : Július 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kenya - Nairobi, Nairobi County
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Nicaragua - Managua, Managua Department
Kezdet : feb. 2019, szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : feb. 2019, szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : feb. 2019, szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Uganda - Kampala, Central Region
Kezdet : feb. 2019, szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Kenya - Nairobi, Nairobi County
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
feb. 2019
Bolívia - Cochabamba, Cochabamba Department
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Argentína - Buenos Aires, Buenos Aires
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
feb. 2019, szept. 2019
Uganda - Kampala, Central Region
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Nicaragua - Managua, Managua Department
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Július 2019
India - Udaipur, Rajasthan
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt