Hivatalos Leírás

FSD Research Szakmai lehetővé teszi a résztvevők, hogy vegyenek részt FSD közösségi partnerek kutatása és fejlesztése helyi kérdések lehetséges megoldásokat. A közösségi részvételen alapuló kutatás, a kutatási kérdés meghatározása és az eredmények elemzését a közösséggel együtt. A cél a tudás létrehozását, amely arra szolgál, hogy tájékoztassa a közösségi fellépés. Kutatás Szakmai erős hangsúlyt fektetve a közösségi részvételen alapuló kutatást annak érdekében, hogy biztosítsák a kutatók dolgoznak egymás mellett a közösség tagjai.

Mi a közösségi részvételen alapuló kutatás?

Közösségi részvételen alapuló kutatás (CBPR) egy keretrendszer, vagy megközelítés kutatnak, amely jellemzi a kapcsolatot a közösségek és a kutatók számára. Ez a fajta kutatás kollaboratív és partnerségre van szükség fejlesztés, együttműködés, tárgyalás, a rugalmasság, és az elkötelezettség kiszolgálják a helyi problémákat. CBPR működik elérni céljait és fejlesztés erősítése és a tulajdonost.

ÁTTEKINTÉS

Minden FSD Research Szakmai kezdődik hónappal korábban gyakornokként érkezését. FSD helyszínen csapatok dolgoznak a közösségi partnerek segítségével azonosíthatják kutatási prioritások és dolgozzon ki egy közösség-alapú kutatási javaslatot. Kutatási gyakornok lehet alkalmazni, hogy végezzen kutatást egy ilyen kutatási javaslatok mellett az egyik közösségi partnerünk, akik beleegyeztek, hogy a fogadó gyakornokoknak. Elfogadása után a gyakornoki program, kutatási gyakornok arra ösztönzik, hogy végezzen kutatást háttérben a kérdést fognak vizsgálja az ország, valamint a tanulmányi részvételen alapuló kutatási módszerek, amelyek hasznosak lehetnek.

Amikor gyakornok megérkezik a területen, FSD lokális csapat vezet az országon orientáció, ha mindegyik gyakornok felbecsülhetetlen útmutatást és betekintést, amely segíti őket egész programot. Tájékozódás a keverék elméleti témák, mint az FSD eszköz-alapú közösségi fejlesztési modell és a közösségi alapú kutatás és napról-napra részletek, mint például hogyan kell navigálni a helyi közlekedési rendszer, a biztonság, és a biztonság. Keresztül az orientációs eljárás, gyakornokok megismerkednek az emberek, akik lesz a támogató hálózat, amíg azok az országot: FSD személyzet, kutatási felügyelők, a fogadó szervezetek, fogadó családok és más gyakornok szolgálatot a területen.

Miután orientáció, akkor kezdődik a kutatás a közösségi szervezet. A gyakornok és a fogadó szervezet munkaterveket fejlesszen gyűjtésére adattípusok, amely biztosítja a szervezet szemléletesebben, közvetlenül információt a közösségi hangulat, viselkedés, preferenciák, kihívások, lehetőségek és források. Közösségi alapú kutatás segíti az ismeretek közvetlenül lehívható közösségi interakciók. Ez az új tudás segít a közösségi alapú szervezetek jobban szolgálja a közösségek és kölcsönhatásba egy befogadóbb módon. Gyakornok fenntarthatják meglévő kutatási, értékelési projektek, illetve a munka, hogy szervezeti keresni választ egy új kérdést, amely segíti őket javítsák a közösségi munka.

Kutatási gyakornoki legalább kilenc hétig vagy amíg egy teljes év. Azonban minél több időt a résztvevő képes elkövetni, hogy a projekt-tervezés innovatív kutatási projekt lebonyolítása gondos adatgyűjtés, és elemzi az eredményeket mellett tudományos munka és a közösségi input-annál eredményesebb lehet. Sok közösségi alapú kutatási projektek igényelnek többfordulós adatgyűjtés - minden épület és mélyülő megértését, hogy mit tanultak a korábbi fordulóban. Gyakornok gyakran kihívást befejezéséhez többfordulós adatgyűjtés és elemzés 9 hét. Ezért azt javasoljuk, kiadások legalább 12 hétig közösség, ha lehet, hogy elegendő idő legyen a kutatási eredmények elemzésére és reflektált a közösségben.

RESEARCH Idővonal:

Minden kutatási projekt saját áramlását és időrendben. Mivel a kutatás célja az, hogy megteremtse támadható ismereteket a közösség használja, a rugalmasság fontos. A legtöbb kutatás gyakornok lesz egy ideig brainstorming és olvasás fel a munkát fognak csinálni, és a kutatási téma, mielőtt megérkezett országban. Ez jó előkészítése; Azonban fontos, hogy készüljön, hogy alkalmazkodjanak a hangsúly a kutatás a jelenlegi érdekek és a közösségi szükségletek - amelyek megváltoztatták a hónap telt alkalmazás és az érkezés a helyszínen. Ezért az első néhány hétben a programjuk, gyakornok elkerülhetetlenül szükséges igazítani a terveket a helyi környezet és valóság. A lezárás után a központi kutatási kérdés, munkaterv, valamint egy idővonal, önkéntesek koordinálására azok a szervezetek, FSD, és más önkéntesek, hogy összegyűjtse a befektetett közösség tagjai, szerszámok, téma szakértői, a helyi könyvtári és levéltári források, és bármi másra van szükség arra, hogy projekt sikerét. Végül, a projekt célja, hogy összegyűjtse hasznos információkat, majd küldje vissza a közösség és a szervezet. Az utolsó fázisban a szakmai, a gyakornok dolgozik terjeszteni őt, vagy ő megállapításait, illetve ajánlásokat alapuló közösség bemenet.

Helyek és Fókuszmezők

FSD vannak telephelyei hat országok: Argentína, Bolívia, India, Kenya, Nicaragua és Ugandában. Mindegyik hely a maga nemében páratlan kultúra, a történelem, és a fenntartható fejlődés hangsúlyok. Partnereink minden telephelyünkön elkötelezett hogy megerősítsék a helyi közösségeket, és támogatjuk őket megvalósítására egyedi küldetések. Oldalunk csapatok minden helyszínen aktívan épít kapcsolatokat fogadó családok és a közösség partnerek megkönnyíti a biztonságos, kulturálisan magával ragadó, és a fejlődési hatásos programokat.

Minden FSD programot oldalak dolgozni közösségfejlesztő szervezetek foglalkozó munka hatással az oktatás, a környezeti fenntarthatóság, a pénzügyi integrációt, a nemek közötti egyenlőség, a zöld energia, az egészség, az emberi jogok, a fenntartható életmód és víz & sanitation.During a pályázati folyamat, akkor képes lesz arra, hogy olvasni a sajátos kutatási pozíciókat, és megtalálja egyezéseket saját képességek és érdeklődési terület.

Gyakornoki Program RÉSZLETEK

SITE csapatok:

Minden FSD helyszíni csapat áll egy Program igazgatója és legalább egy programkoordinátor. FSD Program Igazgatók regionális szakértők terén a közösség fejlesztése, ami számukra egy nagy forrás kutatási gyakornok ahogy kidolgozása és végrehajtása a kutatást. Minden program igazgatója fejleszt és tart fenn FSD viszonyaiba a közösségfejlesztő szervezetek és családok, akik a fogadó gyakornok, és részt vesz a fejlődő - együtt a közösségfejlesztő szervezetek - a közösségi alapú kutatási lehetőségeket. Program koordinátorok kiegészítő szolgáltatások támogatása FSD a gyakornok, fogadó családok és a közösségi szervezetek. Bár a kutatás gyakornokok a területen, programkoordinátorok hídként szolgálnak a helyi kultúra és nyelv; ők is funkcionál egy mentőkötél, amikor kulturális sokk elkerülhetetlenül beköszöntével, és rendelkezésre állnak, hogy tanácsot kutatási gyakornokok, amint azok a munkájukat terveket.

VENDÉGLÁTÓ CSALÁDOK:

Tartózkodó fogadó család köti FSD program résztvevői a helyi kultúra és közösség. Minden vendéglátóink a vágy, hogy megkapja a nemzetközi önkéntesek és segít nekik, beilleszkednek a család. Az életkörülmények általában „középosztály” a helyi előírásoknak. Ez lehet egy drasztikus változás, amit sok önkéntes használják, de minden családban találkozik FSD szabványainak tisztaság és a biztonság. Korábbi önkéntesek következetesen megállapította, hogy a fogadó család tapasztalat, mint az egyik csúcspontja az idejüket külföldön, és sokan tartják a kapcsolatot a hosszú után a program véget ér.

Fogadó szervezetek:

FSD működik, több mint 200 közösségfejlesztő szervezetek szerte a telek. Ezek a helyi tulajdonban lévő szervezetek szoros összeköttetésben áll a közösség. Nevezzük őket fogadó szervezetek, mert otthont ad majd a szakmai, de a fő hangsúly, hogy szolgálja a közösség. A kutatás fog szolgálni, hogy missziót. Minden kutatási gyakornok közvetlen felügyelő az ő / ő a fogadó szervezet felelős dolgozó gyakornok annak biztosítására, hogy a kutatási előrehaladtával oly módon, hogy a hatékony, megfelelő, és kapcsolódik a szervezet és a helyi közösség.

FENNTARTHATÓ tréning:

Keresztül a közösségi alapú kutatási gyakornoki program, a résztvevők szert értékes képzés nemzetközi fenntartható fejlődés. Orientáció alatt, a FSD helyszíni csapat sétál résztvevők keresztül eszköz alapú közösségi fejlesztési modell, és bemutatja, hogy mit jelent a helyi környezetben. Aztán, a fogadó szervezet, a résztvevők vállalják közeli tanulmány egy adott közösség kérdés és a lehetséges megoldások, beleértve a mennyiségi és minőségi adatok gyűjtése. Gyakornok kutatásokat végeznek, miközben elmerül a helyi közösség, a tanulás a fogadó szervezet és a közösség tagjai. Az egész természetesen a szakmai, helyszíni csapat rendszeres bejelentkezéseket a szervezetek és a résztvevők, és elősegítheti a problémák a felmerülő problémák.

Pályázatírás:

Pályázatírás kulcsfontosságú eleme a Intern Abroad programot. Amellett, hogy a projekt kezdeti mag támogatás, FSD kínál egy kis versenyképes pályázati alap minden ülését projekt fejlesztések. Ha Research Gyakornok találják a munkájukhoz kapcsolódó, tudják be pályázatokat az FSD központja keresztül lokális csapat, amely elmagyarázza, hogyan extra forrásokat fognak használni, hogy növeljék a fenntartható hatás a kutatást. Önkénteseket érdekli a karrier a nonprofit világ, ez a bevezetés pályázatírás különösen hasznos.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus FSD - Foundation for Sustainable Development »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Július 2019
szept. 2019
feb. 2020
Duration
9 - 52 hetek
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019, feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date