Nemzetközi Nyári Program: Játék à la française

Június 06-30 2017-ben

Franciaország a második legnagyobb gyártó a videojátékok a világon, az Egyesült Államok után.
Assassins Creed, Raving Rabbids, Just Dance, mind létre Franciaországban. Supinfogame-Rubika már elismerten a legjobb videojáték iskola Franciaországban.
Minden évben, hallgatói projektek kapnak nemzetközi díjat (azaz Unity Awards 2015 Anarcute; Az Imagine Cup a világ 2013-ban, a Seed, vagy a Ping díjat 2015 Twin sors).

Most már a mi iskolánk egy négyhetes nyári program szakosodott videó játék, ahol lesz javítani a játék design / rajzolni. A kurzus tartalmaz egy modult játékok felhasználói kutatás (UX / virtuális valóság).

További részletek az adott modult tartalom elérhető lesz hamarosan.

Kik vehetnek részt?

Ez a program egy sor intenzív kurzusok kifejezetten egyetemi hallgatók digitális művészet, animáció vagy kapcsolódó szakon.

Pre-követelmények: hallgatók alapvető ismereteket a játék tervezési és fejlesztési módszerek.

Hasznos információk

 • Az alsó korhatár, hogy csatlakozzon a program 18 éves.
 • A program tanítás nyelve az angol.
 • Különleges követelmény az egyes programok megtalálhatók az adott leírást az oldalon.

Időpontok és órarende

Osztályok kerül sor kedd 6. péntek június 30., 09:00-17:00. Nem tanfolyamokat szervezünk a résztvevőknek péntektől vasárnapig. Kurzuslátogatás kötelező biztosítása a diákok megszerezzék a legnagyobb hasznot ebből a programból. Bizonyos tanórán kívüli tevékenységek során is történhet a hétvégén.

Csomag és díjak

 • Korai ajánlat regisztráció: november 21-február 12.> 2400 €
 • Rendszeres regisztráció: február 13-április 14.> 2600 €

A teljes ár tartalmazza:

 • Tandíj
 • Tájékozódás nap / welcome csomag
 • Látogatás
 • Záró ünnepség és koktél
 • 4 hetes Ház
 • Havi tömegközlekedési bérlet (busz, villamos)

Fizetés

Az első részlet 400 € a regisztráció során van szükség. Ez az a fizetés, amely meghatározza a teljes ár (korai ajánlatot vagy rendszeres).

A fennmaradó összeget kell fizetni online keresztül Rubika számla vagy azt megelőzően április 28. Mi meg fogja erősíteni a helyét egy olyan pályára, amint megkaptuk a teljes fizetés.

 • Kezdeti online fizetés: 400 €
 • Második kifizetés: az április 14

Tanfolyamok minimum résztvevők futtatni. Abban az esetben, ha természetesen kioltsa a résztvevők kapnak egy teljes visszatérítést.

Abban az esetben, ha a törlés egy résztvevő Rubika fenntartja a jogot, hogy a teljes vételár.

Egyetem és Transfer Credit:

Rubika betartja az Európai Kreditátviteli Rendszer (ECTS), a hitelek mérésére hallgatói munkaterhelés szükség ahhoz, hogy töltsenek ki egy folyamán modult. Befejezésekor a nyári program, Rubika biztosítja az intézményi akkreditáció és a hivatalos hallgatói átirat megkönnyítése érdekében kreditpontok és a program elismerése otthonában egyetem vagy iskola. Minden program egyenértékű 8 ECTS.

Visa

Kérjük, ellenőrizze a legközelebbi francia nagykövetség / konzulátus a származási ország, ha meg kell kérni vízum nélkül léphetnek Franciaországban. Ha szüksége van egy, Rubika nyújt felvételi igazolás (díj teljes megfizetése tandíj) annak érdekében, hogy a vízum megszerzése a helyi francia konzulátus / nagykövetség. Felhívjuk figyelmét, hogy a vízumkérelem és a kiállító a folyamat eltarthat több mint egy hónap, így fontolóra jó előre. Felhívjuk figyelmét, hogy a vízumkérelem időben az Ön felelőssége.

Információs anyag

Rubika honlapján és kommunikációs anyagok leírására nyári kurzusok távon. Minden tőlünk telhetőt megtettünk a pontosság biztosítása érdekében azonban változtatásokat volna be a közzététel után, mivel állandóan figyeljük a tanfolyamok fejlődni és javulni fog. Bár minden kísérletet tesz, hogy a tanfolyamok és szolgáltatások leírt, Rubika fenntartja a jogot, hogy módosítsa a megfelelő okokból működési hatékonyság vagy a váratlan események.

A fényképek és a felvétel

Minden program lesz látogatott egy Rubika fotós néha úgy, hogy a folyamatban lévő kirándulások, tanfolyamok és fejlesztések dokumentálni kell. Néhány ilyen képeket lehet használni promóciós célokra. A képek nem lesznek felhasználva a deformáló vagy jogsértő módon.

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus RUBIKA »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 hetek
Nappali
Price
2,400 EUR
Korai ajánlat regisztráció: 2400 €; Rendszeres regisztráció: 2600 €
Helyszínek szerint
Dátum szerint