Áttekintés

Akár egyszerűen csak angolul tanulni szeretne, vagy egyszerűen felkészülni a készségekre, kiválaszthatja az Önnek megfelelő programot. Coventry College egy jól képzett, kiváló minőségű, közoktatási kollégium, kiváló tanárokkal. Mi British Council akkreditált angol nyelvtanításra.

Tanuljon heti 15, 18 vagy 21 órányi angol nyelvre, és élvezze szabadidejét ebben a fantasztikus diákvárosban, és fedezze fel az Egyesült Királyságot az ünnepi időszakokban.

Angol nyelvünk EFL programjaink teljesen rugalmasak:

  • Minden hétfőn elindulnak a távollétben
  • Ön 15, 18 vagy 21 óra hány órát tanulhat hetente
  • Ön választja, hogy hány hétig szeretne tanulni
  • Mondja el nekünk, hogy mit akarsz, és küldünk egy ajánlatot
  • Árak mindössze 9 £ óránként

Program

Core tanulmányok

Ebben az osztályban egy általános nyelvvizsga-tanfolyamot követ egy közzétett tankönyv alapján. A tanár erre a lecke is a személyes tanfolyam oktató, és ő fogja követni a haladást nagyon óvatosan. Rendszeres oktatóanyagokat fogsz kapni, amikor megbeszéljük a fejlődést és a speciális követelményeket.

Nyelvi tevékenységek

Ebben az osztályban a Core tanfolyam támogatására különféle nyelvi tevékenységekre koncentrálsz. Ez magában foglalja a szókincs bővítését, a kiejtést, a nyelvtant, az írást és a kommunikációt.

Integrált készségek

Három órát fogsz tölteni hetente, javítva a meghallgatásra, beszédre, olvasásra és írásra vonatkozó készségeket. Ezt úgy fogja megtenni, hogy megvizsgálja az általános érdeklődésre számot tartó témát, például a munkahelyeket és a foglalkoztatást, az újságokat és a médiát. Ön is megtanul gyakorlati készségeket, mint például az önéletrajz elkészítése, üzleti levelek írása, interjúkészítés és előadások készítése.

oktatói

Ezt a munkamenetet a személyes oktatójával fogja tölteni, aki megbeszéli az előrehaladást, iránymutatást és célokat határoz meg.

Az önálló tanulás

Oktatóközpontunk hétfőtől péntekig nyitva áll a magánoktatásra. Könyveket is kölcsönözhet és más gyakorlati és online forrásokat is felhasználhat.

Szállás

Tart egy helyi brit családdal, és megtudhatja, milyen valóban szeretne élni az Egyesült Királyságban, talán még barátokat is megszerethet a házigazdákkal.

18 éves kor alatt vagy?

Jelenleg képesek vagyunk elfogadni a 16-18 éveseket az EFL tanfolyamokon, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a külső osztályt nem hivatalosan felügyelik, és feltételezzük, hogy szülei hozzájárulnak ehhez a megállapodáshoz a jelentkezési lap aláírásával.

Általános angol nyelvtanfolyam költségek

Hetente 15 óra @ 150 font hetente

Szállás, Wi-Fi, és ½ Étlap étkezés @ £ 160 / hét (opcionális)

Teljes költség hetente (beleértve a tandíjat - Szállás reggelivel, vacsora

Adjunk hozzá 30 £ -t hetente az IELTS órákhoz (3 óra)

Add hozzá hetente 30 fontot az integrált készségek osztályokhoz (3 óra)

10 £ kedvezményt hetente a foglalás (21 óra tanulmány)

10% kedvezmény a foglalásokra 8 vagy több hétig

Minden tanfolyam további 80 font adminisztrációs díjat tartalmaz.

A repülőtéri transzferekre külön díj kerül felszámításra.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Coventry College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Price
- Hetente 15 óra @ 150 font hetente. További részletek a programleírásban.
Helyszínek szerint
Dátum szerint