Az Oxford Enterprise program célja, hogy a hallgatók 16-18 éves, nyári kurzus, amely a tanulmányi osztályok a nemzetközi üzleti és csoportos tevékenységek összpontosítva vezetés. A kurzus célja a hallgatók, akik tervezik, hogy tanulmányozza az üzleti Egyetemen - az üzleti vezetők a jövőben!

Ez a program is elérhető London és Cambridge-ben.

A diákok, 13-15 éves, ORA kínál Bevezetés az Enterprise természetesen.

Akadémiai tartalom

A diákok tanítják elvek az üzleti menedzsment, gazdasági és pénzügyi kis csoportokban, és meg kell adni a lehetőséget, hogy megtanulják a számviteli elvek, a pénzügy, marketing, emberi erőforrások és az üzleti etika.

Amellett, hogy a tudományos osztályok, szakértelmen alapuló műhelyek kialakítja a diákok prezentációs és vezetői készségek javára a jövőben az üzleti célokat. A program tartalmaz egy versenyképes elem, amelyben a diákok fog működni, mint egy csoport a kutatás, a tervezés és a piac egy új üzleti ötlet.

A program csúcspontja egy Enterprise Fair, amelynek során a diákok a lehetőséget, hogy mutassák be ötleteit mások az iskolában.

qq

Tanulási célok

A tanfolyam végén a hallgatók képesek lesznek bizonyítani megértéséhez:

 • működésének kulcsfontosságú gazdasági modellek, az üzleti koncepciók és menedzsment technikák;
 • A különböző célok, hogy a vállalatok lehetnek;
 • a tényezők, amelyek befolyásolják a teljes bevétel és a teljes költség;
 • hogyan vezetők igyekeznek motiválni a munkavállalókat;
 • lépések amelyeken keresztül a vállalkozások haladást, amikor elindul, és az okok az üzleti kudarc;
 • Az etikai kérdésekkel néz szembe a cégek.

Átruházható Life Skills

A résztvevők az Oxford Enterprise program arra ösztönzi, hogy dolgozzanak a fontos kulcsfontosságú készségek során az idejüket ORA. Úgy véljük, hogy a tapasztalat, hogy az otthontól távol élő és tanuló főiskolai, a University of Oxford vagy Yarnton Manor, lehetővé teszi, hogy a diákok, hogy dolgozzon ki egy lakosztály az átvihető készségek, amelyek túlmutatnak a diákoknak saját iskolai környezetben. Fontosságú a jövőbeli siker minden karrier, ezek a képességek a következők:

 • fejlődő erőssége a függetlenség, az önszabályozás és az önértékelés;
 • bizalmat foglalkozik a számos új emberek és helyzetek;
 • felelősséget saját tanulási, időgazdálkodás, és a másokkal való együttműködés;
 • kommunikációs készség a beszéd, hallgat, és bemutatja a hatékony érveket különféle helyzetekben.

Kinek van a Oxford Enterprise Program célja a?

Az Oxford Enterprise program ambiciózus hallgatók, akik tartják magukat a kezdő vállalkozók, vagy az üzleti vezetői holnap. Nem lesz év közötti tizenhat és tizennyolc, és akkor gondolni magad, mint Bill Gates, vagy Richard Branson a jövőben. Akkor valószínűleg számíthat mutatja, mint a The Apprentice and Dragons 'Den között a kedvenc televíziós programok, és akkor talán még látni magad, mint a jövő versenyző egyikük. Akár a szándék létrehozása és működtetése a saját vállalkozás, vagy látod magad emelkedik a ranglétrán egy multinacionális vállalat, ez a tanfolyam az Ön számára.

Az Oxford Enterprise program is alkalmas a hallgatók, akik csak szeretnék többet megtudni az üzleti, talán azért, hogy támogassa az A-szintű képzést egy kapcsolódó témában, mint a Business Studies vagy Economics. Ez az ideális hátteret az üzleti karrier bármilyen, így a hosszabb távú ambíciói nem kell körül forog az egyre inkább globális üzleti óriás kihasználása érdekében részt vesz a kurzus. Mi több, részt vett a tanfolyam egy jó módja annak kiderítésére, hogy vagy nem üzlet, amit szeretnénk folytatni az egyetemen.

Hogyan lesz a Oxford Enterprise program segíteni elérni a törekvések?

Úgy terveztük Oxford Enterprise program annyira hasznos, amennyire csak lehetséges így az erős alapokra van szüksége az induláshoz a helyes úton egy versenyképes üzleti karrierjét. Majd bemutatja, hogy az alkalmazott elméletek, modellek és elképzelések környező gazdasági és üzleti menedzsment, így annak megértését, hogyan működik egy vállalkozás. Majd fejleszteni a tudást szempontjai fut egy üzleti, mint például a pénzügyi és számviteli, marketing, emberi erőforrások, piackutatás, üzleti etika és mi teszi a vállalkozások nem - minden értékes felkészülés az üzleti karrier.

De ami ennél is fontosabb, hogy segítünk, hogy ezt a tudást a gyakorlatban nézett valós esettanulmányok, beleértve a látogatás Oxford virágzó MINI növény. Azt is lehet állítani szórakoztató üzleti kihívások a saját: a délutáni műhelyek összpontosít segít fejleszteni a gyakorlati tapasztalat, hogy mi történik az üzleti életben, és általában magukban Ön és diáktársak együtt dolgoznak csoportokban, hogy dolgozzon ki üzleti ötletek és fejleszteni az ötletet, hogy az a pont, ahol azt lehetne indítani a valós világban.

Ezek az üzleti kihívások egyik legnépszerűbb eleme az Oxford Enterprise program. A dolgok nagyon versenyképes, mint diákcsoportok megfogalmazni üzleti ötletek, és ezeket együtt pénzügy számok, az értékesítés és a marketing ötletek és üzleti jelentést. E tevékenységek egy mélyebb elismerését mi vonták be, és a vállalkozás működtetésének a saját, és a kemény munka, hogy bemegy fejlesztése, kutatása és így a termék vagy szolgáltatás a piacon.

Ezen felül ez a mélyebb megértése a működését egy üzlet, akkor is fejleszteni tudását bizonyos területeken, amelyek részesülnek az üzleti tapasztalat és érzéket. A példák közé tartoznak - de semmi esetre sem korlátozódik - az alábbi:

 • Vezetés és menedzsment -, hogy sikeres legyen az üzleti életben, akkor szinte biztosan talál magának kelljen kezelni mások. Ahhoz, hogy ezt hatékonyan és a lehető legtöbbet hozza ki a dolgozók, akkor be kell, hogy legyen jártas a motiváló mások. Bár ez természetesen nem azt állítja, hogy átalakítani, akkor a tökéletes üzleti vezető mindössze két hét, hogy mit fog tenni ez megadja, hogy értik a technikák vezetők segítségével motiválni az alkalmazottaikat.
 • Prezentációs készség - bemutatók az élet természetes velejárója, ha az üzleti életben, ha szükség van, hogy a szurok az üzleti ötletek, termékek vagy szolgáltatások ügyfelek, vásárlók és a befektetők. Ha szertnéd prezentációk az iskolában, vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy van javítanivaló a stílus és a technika, ez az Ön esélye, hogy meghódítsa a félelem, és megtanulják, hogyan kell egy sima és lenyűgöző bemutatót.
 • A csapatban való munka - a legtöbb top üzletemberek fogják mondani, hogy az üzleti alapvetően arról szól, hogy a másokkal; ez miért networking olyan fontos. Az emberek szeretnek üzletet az emberek szeretnek és szívesen dolgoznak együtt, és mivel külsejű kap egy hosszú út az üzleti világban. Az Oxford Enterprise program ad felbecsülhetetlen gyakorlatok hatékonyan működik együtt másokkal, amely az egyik legalapvetőbb szempontból az épület egy nevet magadnak. Hogy sikerül a karrierje, akkor képesnek kell lennie fölé emelkedik a fajta squabbles látsz The Apprentice, és meg kell fejleszteni a képességét, hogy ötletekkel, artikulálni véleményét nyugodtan, és dicsérni mások erőfeszítéseire. Itt van a lehetőség, hogy minden ilyen dolgokat, és sok több alatt az idő Oxford Royale Akadémia.

Miért vesz részt az Oxford Enterprise program most?

Ezen a nyáron természetesen teszi ideális felkészülés egy üzleti diploma, hiszen bemutatja, hogy a fogalmak akkor terjed ki részletesebben az egyetemen, így egy headstart. Mi több, ez egy módja annak bizonyítására, hogy az egyetemi felvételi oktatók, hogy te komolyan ki céljai, és ez nagyon fontos tapasztalat, hogy beszéljünk a személyes adatok. Részt vesznek a Oxford Enterprise program előnyös az A-szintű vizsgálatok is, és nem csak üzleti tanulmányok. Például a prezentációs készség akkor építsen alatt az idő velünk jól fog jönni az előadások, akkor meg kell adni az iskolában (intézmény azon túl).

A részvétel a Oxford Enterprise program is lesz egy nagy mellett önéletrajzát, mert azt mutatja, a potenciális munkaadók, hogy jobban megértsük az üzleti, mint a legtöbb más kérelmezők. Ez lehet egy nagy előny akkor is, ha csak a keresett rövid távú munkát, mint például a részmunkaidős szombat feladat, hogy illeszkedjen körül a tanulmányok; ez határozza meg, kivéve a többi jelölt, azt mutatja, hogy valaki, aki üzleti komolyan, és azt mutatja, hogy valaki, aki alig várja, hogy tanuljanak a tapasztalata, hogy a munkáltató. Ilyen széles körű juttatások ezen élvezetes nyári kurzus, akkor van értelme, hogy szenteljen pár hetes nyári szünet, hogy jön az Oxford Royale Akadémia.

Jogosultság és előfeltételei

A diákok a Oxford Enterprise Program:

 • Meg kell felelnie a kor politikája.
 • Folyékonyan kell beszélnie vagy közel folyékonyan angol beszélők - ha nem biztos benne, hogy az angol szint alkalmas a program, kérjük lépjen kapcsolatba az regisztrációk Team admin@oxford-royale.co.uk és képesek lesznek segíteni.
 • Képesnek kell lennie teljesíteni az alapvető követelményeknek a program, tekintve részvétel órák, étkezések és rendezvények. Kérjük, lépjen kapcsolatba regisztrációk csapat részletes információkat.
 • Ellenőriznie kell a előfeltételek az egyes lehetőségek az általuk választott, mielőtt beiratkozott annak érdekében, hogy a szükséges ismereteket, hogy élvezhessék a tárgyalt téma az osztályban.
Program oktatási nyelve:
Angol

21 további kurzus Oxford Royale Academy »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 hetek
Nappali
Price
4,595 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint