Áttekintés

Akár tudatában vagyunk, akár nem, a politikai kérdések hatással vannak a minden szempontból az életünk. Ezen érdekes persze, akkor élvezni egy intellektuálisan stimuláló bevezetőjében fegyelem és jelentősége a kortárs világ dolgai.

Akadémiai tartalom

Ez a tanfolyam egyesíti a politika és a nemzetközi kapcsolatok tanulmányozása, amit úgy, hogy egy sikeres vezető. Keresztül kényszerítő keveréke vita írásbeli feladatok, előadások, akkor mindent megtudhat a kortárs kérdések uralják a világpolitika, kezdve az emberi jogok megsértése a terrorizmus és a nukleáris fegyverek elterjedése. Majd úgy a módszerek társadalomtudományi érdeklődés, a szerepe a demokrácia brit politika és a politikai rendszer más országokban. Vita növeli a számos különböző perspektívák által kínált Ön és diáktársak, akik jönnek, hogy Oxford Royale Akadémia az egész világon.

Azt is elkezd tanulni a különböző stílusok vezető politikai és üzleti, nézi a világ vezetői és egyéni módszerekkel. Azt is figyelembe szükséges készségek sikeres vezetői, mint például a hatékony kommunikáció és a konfliktuskezelés.

Miért ezt a tanfolyamot?

Úgy tervezték, hogy szakadék éves hallgatók, egyetemi hallgatók és friss diplomások, a Politika, nemzetközi kapcsolatok és vezetés természetesen meg fogja erősíteni a tudás aktuális eseményekről és segít abban, hogy jobban ki figyeli a híreket, vagy nem azt tervezed, hogy folytassa ezeket a tárgyakat tovább . A kurzus biztosítja kiváló alapokat a szakadék éves hallgatók, míg más hallgatók és a diplomások fogja találni azt a gondolatébresztő tudományos tapasztalat, hogy dolgozzon ki egy tájékozott perspektívát világpolitikai eseményeket.

A vezető eleme a kurzus nyilvánvaló értéket a pályaválasztás, sőt a pálya egészére kitűnő kiegészítője a CV. Csakúgy, mint a tanulás a konkrét vezetői képességek és készen belépő a munkahelyen, akkor is kialakulhat, hasznosítható készségeket - például az elemzési tudatosság és bizalom a nyilvános beszéd - ami lehet gyakorolni minden tekintetben az egész élet.

Jogosultság és előfeltételei

A diákok a Politika, nemzetközi kapcsolatok és vezetés program:

  • Meg kell felelnie a kor politikája.
  • Folyékonyan kell beszélnie vagy közel folyékonyan angol beszélők - ha nem biztos benne, hogy az angol szint alkalmas a program, kérjük lépjen kapcsolatba az regisztrációk Team admin@oxford-royale.co.uk és képesek lesznek segíteni.
  • Képesnek kell lennie teljesíteni az alapvető követelményeknek a program, tekintve részvétel órák, étkezések és rendezvények. Kérjük, lépjen kapcsolatba regisztrációk csapat részletes információkat.
  • Ellenőriznie kell a előfeltételek az egyes lehetőségek az általuk választott, mielőtt beiratkozott annak érdekében, hogy a szükséges ismereteket, hogy élvezhessék a tárgyalt téma az osztályban.
Program oktatási nyelve:
Angol

21 további kurzus Oxford Royale Academy »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 hetek
Nappali
Price
4,295 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint