Hogyan fogod átalakítani ezen a nyáron?

A válasz egy olyan program, amelyben a résztvevőket kihívják a teljes potenciál elérésére. A kreativitást és az innovációt elősegítő, stimuláló környezetben az UÉvora Nyári Iskola egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy új készségeket szerezzen az UÉvora és Évora városának campusának felfedezése során. Kapcsolatba léphet Portugáliából és világszerte. Élvezze az alkalmat, hogy megtapasztalja az egyetemi és kulturálisan gazdag Évora városának egyedi tevékenységeit. Az UÉvora Nyári Iskola inspiráló javaslat a jövő kialakítására.

Az Évora Egyetem nagyszerű élményének receptje

  • Tanfolyamok mindenkinek: portugál és nemzetközi felsőoktatási intézmények, portugál középiskolás diákok, különböző területeken dolgozó szakemberek, kutatók és általában a főiskolai hallgatók.
  • "Személyre szabott programok", ahol minden résztvevő egy vagy több kurzusba beiratkozhat a céljuk és érdeklődési körük szerint.
  • Egyedülálló szocio-kulturális program, amely magában foglalja a tudósokkal, művészekkel, az Évorai Egyetem alumíniumaival folytatott beszélgetéseket és több kulturális tevékenységet az Egyetemen és a városban.
Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Portugal)
Utoljára frissítve Június 6, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date