Nemzetközi tanulmányok tanfolyamok 2017

Ha regisztrálni a nyári ülésszak során, töltse ki és küldje a Egyetemi Regisztrációs űrlap megtalálható a Hivatalban Forms oldalon. Regisztráció kezdődik március 1.

International Study tantárgyleírásokat

Franciaország: Kultúra és társadalom a középkori Burgundia

  • HI / RS / AH / HU 280 (4 kredit)
  • Feltétel: nincs
  • Időpont: május 13-31, 2017

Ez a program a diákok első kézből szerzett tapasztalatok az élet helyén SMC eredetét Burgundiában - egy 12. századi kolostor - tanul, míg a középkori történelem és a kultúra az eredeti környezetben. Osztályok tartott minden másnap Pontigny a hallgatókat helyszíni vizsgálat másnap várak, templomok, katedrálisok, csataterek, apátságok, régészeti ásatások, városok, múzeumok és könyvtárak. Ily módon az olvasás, a tanulás és feltárása az anyag maradványai ennek a kultúrának vannak integrálva.

Terryl Kinder (kifinomult vendégprofesszor Szépművészeti), a gyakorló középkori régész, él a város Pontigny és folyékonyan beszél franciául. A helyek a diákok látogasson szerves része az ő kutatási és néhány más módon nem nyilvánosak.

Mongólia és Kína: A nyomában Dzsingisz kán

  • MJD 226 (2 kredit)
  • Feltétel: Másodéves Állandó engedélyével és oktató
  • Dátum: 2017. május

Természetesen mi vizsgálja meg a történelmi és kulturális kapcsolatok között Mongóliában és Kínában, amelynek középpontjában a mongol birodalom ókorban, a 21. század Népköztársaság Kína, és a fizikai és a digitális falak, amelyek megosztják a két létfontosságú ázsiai régiók között. A hallgatók olvasni széles körben a kínai / Mongólia kapcsolat, fedezze fel a változatos történetét ebben a régióban a multimédiás kutatási projektek, és az utazás Mongólia és Kína az elmúlt két hétben a május, hogy megtapasztalják a gazdag kultúra és történelem a régió első kézből. A program ütemterv tartalmazza a 7 napos utat Mongólia és 4 nap Pekingben (látogatások a kínai Nagy Fal, beleértve a túra a Wild fal).

Wales: Környezeti Tanulmány a fenntartható helyek

  • ES 244 (2 kredit)
  • Feltétel: ES243 környezeti tanulmány a fenntartható helyek (Spring 2017, 2 kredit)
  • Időpont: május 18. - június 1, 2017

Ebben a vizsgálatban a külföldi utazás, a diákok összekapcsolja ökológiai és esztétikai kilátások, ahogy tanúi, hogy a walesi integráltuk zöld érzékenységben politikai és kulturális identitását. Megvizsgáljuk "hely" a turisztika a geo-globális nemzeti park, kölcsönhatásban áll a környezetvédelmi döntéshozók, vállalkozók, művészek és tervezők és séta keretében történeti táj, beleértve a várak, katedrálisok és a walesi tengerparti út tele inspiráló topográfia, régi emlékek, és időtálló falvak. A hallgatók a lehetőséget, hogy vegyenek részt a kutatási projekt (amely magában foglalhatja a művészi érdeklődés vagy globális problémák komponens) alakult ki a tavaszi fél pálya és végrehajtani Wales.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Saint Michael's College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
11 - 18 napok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019