Nyári junior kurzus

Cie-Oxford

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Nyári junior kurzus

Cie-Oxford

fejléc

Nyári (július és augusztus)

Ha a gyermek korú 10-14, és szeretne angolul tanulni Oxfordban, CIE segíthet. A teljes program magában foglalja a juniorok angol nyelvórák reggel és délután szociális tevékenységek minden hétköznap (hétfőtől péntekig).

Lessons

Reggel (10-12 éves)

Kezdve 09:00, akkor három óra általános angol órák egy csoportban legfeljebb tíz versenyző. Az első két órában fog összpontosítani 4 fő készségek: beszéd, szövegértés, olvasás és írás, valamint a nyelvtan és a szókincs. A harmadik órában a hallgatók lesz ennek a projekt munka, mint a bemutatók elkészítéséhez vagy játszani.

pic

Délután (13-14 éves)

Kezdve 13:00 órakor, akkor három óra általános angol órák egy csoportban legfeljebb tíz versenyző. Az első két órában fog összpontosítani 4 fő készségek: beszéd, szövegértés, olvasás és írás, valamint a nyelvtan és a szókincs. A harmadik órában a hallgatók lesz ennek a projekt munka, mint a bemutatók elkészítéséhez vagy játszani.

Képzett tanárok segít javítani az angol nyelvtudás, és van egy nagyobb hangsúlyt interakció és kommunikáció a tanulságokat. A speciálisan kiválasztott, hogy a tanárok az angol nyelvtanulás szórakoztató és izgalmas!

TEVÉKENYSÉGEK

pic

Reggel (13-14 éves)

A legtöbb diák csatlakozhat a szociális tevékenységek egy kellemes helyi kirándulást, mint például a látogató a Oxford Castle, játékok és piknik a parkban, és a korcsolyázás. Szociális tevékenység általában futnak 9:30 és befejezte 12:00.

Délután (10-12 éves)

Délután a legtöbb diák csatlakozhat a szociális tevékenységek egy kellemes helyi kirándulást, mint például a látogató a Oxford Castle, játékok és piknik a parkban, és a korcsolyázás. Szociális tevékenység általában futnak 1:30 és befejezte a 16:00.

Ha a hallgató tartózkodik családjával vagy barátaival, míg Oxford, a tandíj-egyetlen lehetőség áll rendelkezésre, amely nem tartalmazza a szállás és tevékenységek.

* Felhívjuk figyelmét, hogy minden év alatti diákok 18 erősen ajánlott, hogy részt vegyen egy teljes munkaidőben program (15 óra délelőtti órák + délutáni órák / tevékenységek). Minden hallgató éves kor alatt 18 választott nem vesz részt délutáni tevékenységek / óra kell szereznie írásbeli engedélye szülők vagy gyámok mert CIE nem kínál alternatív megoldásokat délután.

pic

A legfontosabb információkat

Természetesen az összes biztosítjuk. Ön kap egy igazolást a végén a kurzus amely a szintje szerint a Közös Európai Referenciakeret.

EBÉD

Minden diák biztosított meleg ebédet CIE 12 és 01:00. A diákok képesek választani a különböző frissen elkészített ételeket egy büfé.

Szállás

Ha úgy dönt, a fogadó család programot, akkor intézkedik, ha marad egy brit család, figyelembe reggeli és az esti étkezés velük. Során étkezések, beszélgethet a fogadó család van a napon, és az élet Angliában. Diákjaink gyakran tartják a kapcsolatot a fogadó családok sokkal azután, hogy vége a nyárnak.

természetesen információ

  • A tantárgy kódja: JUNIOR
  • Kezdési időpontok: minden hétfőn (július-augusztus)
  • Részvételi díj: £ 230 (£ 60 Hétköznapi lehetőségek + £ 50 szombat Kirándulás)
  • Minimális életkor: 10
  • Szint: Kezdő - Haladó
  • Osztály Méret: 10 fő a maximális
  • Órák száma hetente: 15 óra + lehetőségek
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
1 - 12 hetek
Nappali
Price
ár
230 GBP
Tandíj hetente
Locations
Egyesült Királyság - Oxford, England
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Egyesült Királyság - Oxford, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt