nyári program kínai nyelv és kultúra

Zhejiang Wanli University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

nyári program kínai nyelv és kultúra

Zhejiang Wanli University

Summer Program kínai nyelv és kultúra

&nbsp

Ez a program célja a diákok, akik szeretnék kihasználni a nyári vakáció tanulni nem csak a kínai nyelvet, hanem a különböző aspektusait a kínai kultúrát. Ez a program egyesíti a három órás napi kínai nyelvoktatás mellett speciális tevékenységek és előadások.

A kínai nyelvtanfolyam 2 szintes kezdve a kezdő és a középszintű. Kulturális tevékenységek és kirándulások segítségével a diákok gyakorlati e xperiences hagyományos mesterségek, a zene, harcművészetek és előadóművészet. Ezen túlmenően, különleges előadások, hogy tárja fel a kínai történelem, a vallás és az élet segítséget hallgatók szélesíteni és elmélyíteni tudásukat a kínai kultúrát.


Program időtartama: Június 24, 2013 július 28,2013 (5 hét)


Műsorrend

 • Jelentkezési határidő: May 31
 • Kollégiumi Check-in: Június 22
 • Megnyitó: június 23
 • Osztályok: június 24 - július 26.
 • Záró ünnepség: Július 27
 • Kollégiumi check-out: July 28

&nbspFe es

 • Program tandíj: 6000 RMB yuan (szállás biztosított, víz és elektromos áram is)
 • Premium: 175 RMB yuan
 • Nevezési díj: 240 RMB yuan

Fizetési mód: készpénz előnyös
Alkalmazás Információ

 1. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy faxon a jelentkezési lapok és egyéb szükséges anyagokat.
 2. ZWU küldünk Önnek leveleket felvételi és JW202 formái kézhezvételét követően a pályázati űrlapok és a kívánt alkalmazás díjakat.
 3. Akkor lehet alkalmazni, hogy a diákok az [X] vagy a vízumok meglátogatása [F] vízumok a helyi kínai nagykövetségek és konzulátusok kínai és kap nyilvántartásba a diákok a megadott időszak JW202 formában.
Field Trip

Ningbo Museum

Ningbo Múzeum jelképe Ningbo kultúra. Ez egy átfogó múzeum földrajzi jellemzőkkel, történetét bemutató bölcsészettudományok és művészetek. Ningbo Múzeum területe 60 Mu (egy egységnyi terület, 1 Mu megegyezik 666,66 ㎡) a 303.250.000 ㎡ építési területeken. A Ningbo Museum, találsz sok a múlt és a jelen mintegy Ningbo, Kína és még a világ.


Tianyi Pavilion Library

Tianyi Pavilion Könyvtár mellett található a Moon Lake Ningbo város.A könyvtár, amely túlélte a 430 éves drámák és a megrázkódtatások, a legrégebbi létező magán könyvtár Kínában és Ázsiában, és egyike a világ 's 3 legrégebbi könyvtár által vezetett család. Évszázadok már híres, hogy a "város könyvek Dél-Kínában " a maga hatalmas gyűjteménye nagy értékű régi könyvek és dokumentumok.


Ningbo Tianyi tér


Ningbo Tianyi tér talán az első helyen bármilyen külföldi látogatás, amikor jön a Ningbo. Ez minden kétséget kizáróan a legnépszerűbb hely Ningbo belvárosban. Ez körül számos üzlet (optikai, ruhák, ajándékok), valamint a 2 készüléket üzletek (Suning) és egy szupermarketben (Legou). Ön is megtalálja a Tianyi téren sok kínai és nyugati éttermek beleértve láncok, mint a Pizza Hut, a Starbucks és a KFC.Tervező áruházak, mint a Dunhill, Trussardi, Hugo Boss és Burberry állnak rendelkezésre a Intl Shopping Center.


Háttere Zhejiang Wanli Egyetem

A Zhejiang Wanli Egyetem története több mint 60 éve, és található Ningbo, az egyik legdinamikusabb üzleti és ipari központok Zhejiang tartomány. A strukturált iskolák és karok és előírja kurzusok 38 különböző tudományágakban. Az Akadémiai szervezet 1200 kínai és nem kínai tanárok széles körű tapasztalatokkal a saját tudományágakban érlelt révén igényes képzési programok és éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás és a kijelölés után a szigorú kiválasztási folyamat. A Campus foglal felülete 95 hektár, és már közel 20.000 diák 2012-ben. Kínál szállást a diákok és a tanárok és a különböző létesítmények.Miért tanul Zhejiang Wanli Egyetem

Az emberek érdekli a tanulás a kínai nyelv és megszerzésének megértéséhez a kínai kultúra és a szociális szempontok és az üzleti gyakorlat a kínai emberek számos ok miatt választotta a Zhejiang Wanli Egyetem.

 • Mindenek előtt természetesen a minőségi oktatás programok és az Akadémiai test.
 • A széles spektrumú bemutató lehetőségeket hagyjuk választani, hogy a / a leginkább megfelelő konkrét célkitűzések eléréséhez.
 • Vannak kiváló lehetőséget építési üzleti kapcsolatok. Ningbo található központjában Zhejiang tartomány, az egyik legfejlettebb társadalmilag és gazdaságilag Kínában. A város tapasztalt folyamatos, tartós gazdasági növekedés évek óta, köszönhetően a kikötő és a sok ipari kezdeményezéseket.
 • Vannak kiváló kommunikációt más nagyobb városokban, a nemzetközi repülőtér és a nagy sebességű vonatok a nagyobb városokban a kelet-és dél-kelet Kínában.
 • A hagyományos értelemben vett kínai vendégszeretet fogja könnyíteni a társadalmi integráció és kiváló alkalmak az épület hálózatának személyes kapcsolatok.
 • A költségek a bemutató programok és a szálláshelyek a mérsékelt és a viszonylag alacsony a nyugati szabványoknak.
Kinek kell részt venni a bemutató programok a Zhejiang Wanli Egyetem

Pályakezdő Western egyetemek növelheti saját tananyagok a tapasztalatok további tudományos formáció, amely bizonyítja egy exkluzív előny a későbbi szakmai karrier.


Vállalatok, amelyek jelentős üzleti kapcsolatokat Kínával található a programban a Zhejiang Wanli Egyetem kiváló platform a nyelvi és kulturális megalakult a személyzet felelős a kínai üzlet.


Hasonlóképpen vállalatok kíván létesíteni az üzleti kapcsolatok Kínával kellene készítenie a kulcsfontosságú személyzet, hogy részt vegyen a jövőben tevékenységét azáltal, hogy azokat a megfelelő részt tandíj programok.
A befektetők és a potenciális befektetők kapnak fontos betekintést a kínai munkamódszereket és az üzleti tevékenységnek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
5 hetek
Nappali
Price
ár
5,415 CNY
Locations
Kína - Ningbo, Zhejiang
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Kína - Ningbo, Zhejiang
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt