A rendkívül népszerű nemzetközi nyári fiatal tanuló tanfolyam kiválóan alkalmas a 8 és 12 év közötti fiatalok számára.

Úgy tervezték, hogy interaktív és élvezetes legyen - annak érdekében, hogy biztos legyen az angol nyelvtanulásban. Kiváló elhelyezkedéssel a diákok a világ minden tájáról érkeznek, hogy csatlakozzanak a tanfolyamainkhoz.

Kínálunk kiváló minőségű angol nyelvtanfolyamokat minden angol nyelvtanuláshoz - a kezdő angoltól a fejlett angol nyelvig. Az osztályméretek biztosítják, hogy Ön egyéni figyelmet és szakértői tandíjat kap, amikor angol nyelvtanfolyamot folytat velünk.

A leckék során az angol nyelv javítására összpontosít a beszéd, az olvasás, az írás, a hallgatás és természetesen a nyelvtan kulcsfontosságú területein. A csodálatos tanárok megbizonyosodnak róla, hogy keményen dolgozik az osztályban, sokat tanulsz az idődben a Loxdale-ben és szórakozz!

A leckék alatt lehetőséged lesz arra is, hogy tanulj egy kicsit többet az Egyesült Királyságról. Minden héten a diákoknak olyan órák vannak, amelyek a brit kultúrát fedezik fel, olyan témákkal, mint például a brit fesztiválok, az oktatás, az élelmiszerek és a helyi történelem. Ön is megtudhatja, milyen helyeken fog látogatni a hétvégi kirándulások során.

Szociális tevékenységek

A Loxdale-ban izgalmas programot kínálunk a délutáni és esti társas tevékenységeknek a fiatal tanulóknak. Minden hétvégén két utazást is élvezhet olyan helyekre, mint London, Bath, Portsmouth, Oxford, Cambridge és Windsor. Valóban mindenkinek van valami.

Jólét

Nagyon komolyan veszi a jólétet Loxdale-ben, és büszkék vagyunk arra, hogy gondoskodunk a gyermekeiről. Pre-teensünket mindenkor tanáraink és munkatársaink felügyelik, hogy biztosítsák biztonságukat és biztonságukat, miközben tanítanak velünk.

A Loxdale English Centre biztonságos, jól strukturált és élénk környezetet biztosítunk, ahol sok nevetés és szórakozás van. Garantálhatjuk, hogy a pre-teens valóban nyáron emlékszik!

A tanfolyam dátumai

Homestay Szállás
2018. június 10. és augusztus 19. között

Lakóhelyi szállás
Június 24-től 2018. július 22-ig

Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus Loxdale English Centre »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 - 8 hetek
Nappali
Price
- Az ár a szállás típusától és a tartózkodás időtartamától függ.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date