Nyári iskola: Olasz gasztronómiai ételek: A toszkánai élmény

Általános információk

Program leírás

Ról ről

Tíz hét teljes merítés az olasz étel- és borkultúrában. A résztvevők saját kezükben megtanulják, megtapasztalják és megkóstolják

Cél

Előadásokon, gyakorlatokon, workshopokon és kirándulásokon keresztül a hallgatók ismereteket és betekintést fognak fejleszteni az emberek és ételeik és italuk kölcsönhatásában, és megértik annak fontosságát az idegenforgalom, a kereskedelem, a kultúra és a jólét mozgatórugójaként. Az étkezés és az ivás soha többé nem lesz azonos a programban részt vevő hallgatók számára !!!

Ki pályázhat

Az élelmiszerágazat iránt érdeklődő tudományágak hallgatói.

Nyelv

angol

A program intenzitása

Teljes idő

Alkalmazás

Felvételi követelmények
  • Alapképzés vagy mester szint
Kötelező dokumentumok
  • Személyazonosító okmány (* PASSPORT, ha külföldi diák *)
  • Jelentkezési lap
  • Önéletrajz
  • Az összes dokumentumnak pdf formátumban kell lennie, hogy szükség esetén feltöltsék őket a portálon

ECTS

15

díjak

1000 euró

Banki átutalás a következő számlára:

Università di Pisa

Dipartimento di Scienze állatorvos

Pisa és Fornacette - Credito Cooperativo ScpA

IBAN: IT51N0856270910000011156635

BIC / SWIFT: BCCFIT33

finanszírozásforrások

Kérjük, írjon a koordinátornak további részletekért.

Időszak

2020. február 14. - április 24.

Jelentkezési határidő

2020. január 17

Utoljára frissítve November 2019

Az iskoláról

The University of Pisa is a public institution boasting twenty departments, with high level research centres in the sectors of agriculture, astrophysics, computer science, engineering, medicine and ve ... Tovább

The University of Pisa is a public institution boasting twenty departments, with high level research centres in the sectors of agriculture, astrophysics, computer science, engineering, medicine and veterinary medicine. Kevesebb
Batavia , Livorno , Pompei , Lucca , Lecce Nei Marsi , Sillico , Turin , Massa , Altopascio , Pisa + 9 Több Kevesebb