Nyári iskola Párizsban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Párizsról

Párizs egy olyan város, amely nem igényel bemutatást - a fények városa . Vitathatatlan világváros, az éghajlatváltozás visszaszorítását célzó leg ambiciózusabb nemzetközi megállapodások, a 2016. évi Párizsi Megállapodások aláírására szolgáló hely, és a 2024-es olimpia házigazdája. A modern történelem során a legnagyobb kreatív tehetségek és kritikus gondolkodók otthona volt. . Melyik a jobb hely arra, ha 2 hetet tölt be, hogy betekintést nyerjen a zavaró technológiákba és azoknak a társaságokra és vezetőkre gyakorolt hatásáról, akik ezeket használják?

eiffel tower, paris, france

Programunk

A párizsi Kedge Business School campusán található nyári programunk lehetőséget kínál a nemzetközi hallgatók számára, hogy fejlesszék tudásukat és megértésüket a diszruptív technológiákról és befolyásukról a modern menedzsmentre Párizs szívében.

A 2 hetes nyári iskolánk során:

 • 2 tanfolyam, egyenként 5 ECTS
 • Minden tanfolyam egy intenzív, egyhetes modul
 • Üzleti látogatás párizsi vállalatoknál, amelyek mesterséges intelligenciát és Blockchain technológiákat használnak.
 • Vezetett túra Párizsba a Szajna folyón
 • 1 reggeli, 1 ebéd és 1 vacsora
 • Hivatalos átiratok és tanúsítvány

Támogatható résztvevők: Magasan motivált és nyitott alapképzettségű vagy mesterképző hallgatók, jó akadémiai képességgel, kielégítő angol szinttel.

programok

1. csomag: Zavaró technológiák és modern irányítás

 • 1. tanfolyam: Zavaró technológiák
  Tanfolyam formátuma: napi 6 óra egy héten keresztül; 2020. június 29. és július 3. között
 • 2. tanfolyam: Vevői értékteremtés innovatív technológiákkal
  Tanfolyam formátuma: napi 6 óra egy héten keresztül; július 6-10-ig

132967_pexels-photo-1595385.jpeg

Miért válassza ezt a programot?

2 Intenzív tanfolyamok

Egy héten csak egy kurzust vehet igénybe, 5 ECTS kredittel, vagy mindkét tanfolyammal együtt (10 ECTS). És ha keverni szeretne más Kedge Nyári Iskola programokkal, akkor 6 órát követhet június 8-tól július 17-ig. "Hop-On" - vegyen egy órát 2 hétig, majd "Hop-Off" és utazzon Európába két hétig, majd térjen vissza, és vegyen egy másik órát. Számos lehetőség létezik a program testreszabására az Ön igényei, érdeklődése, időzítése és költségvetése szerint!

Minden angol nyelvű tanfolyam

a kiváló minőségű kar tagok sokszínű, nemzetközi medencéje

Szociális és vállalati látogatások

Minden héten vállalkozási látogatást vagy társadalmi tevékenységet is beszámolunk (a tandíj tartalmazza). Párizsi programunk látogatást tesz egy párizsi székhelyű vállalatnál, AI és Big Data menedzsment segítségével, valamint egy vezetett túra Párizsba a Szajna mentén!

A nyári program testreszabása az Ön érdekeinek megfelelően

Rugalmas formátumunk lehetővé teszi, hogy kövesse a programcsomagot Párizsban, vagy válasszon és válasszon olyan tanfolyamokat a Bordeaux és a Marseille campusban, amelyek a legjobban érdekli Önt a saját "hibrid" lehetőség felépítésében.

Keressen átruházható ECTS krediteket

Minden Kedge Nyári Iskola tanfolyam 30 kapcsolattartási órát foglal magában, hivatalosan kiértékelve van, 5 átváltható ECTS kredittel rendelkezik, és mind a teljesítési igazoláshoz, mind a hivatalos átirathoz vezet. Ha az 5 ECTS kredit problémát jelent az áthelyezésre egy megfelelő tanfolyamra az otthoni intézményben, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, milyen lehetőségeket lehet kiépíteni.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Tovább

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Kevesebb
Bordeaux , Marseille , Párizs , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Több Kevesebb