Nyári kurzus - Dublin Business Academy

Általános információk

Program leírás

126746_2545-20191126-101010-_DSC1412.jpg

Dublin Business Academy: Tanulja meg a digitális marketing művészetét a világ legjobbjaitól

Lehetetlen a sikere a mai versenyképes globális üzleti környezetben digitális jelenlét nélkül. De a klasszikus üzleti oktatás gyakran a digitális marketingre vonatkozik, mint egy elméleti koncepcióra, és nagyon korlátozott gyakorlati betekintést kínál. A dublini üzleti akadémia az üzleti oktatás középpontjában a hagyományos könyvtanulástól a gyakorlati tapasztalatokig terjed az igazi üzleti világban. Annak egyértelmű célja, hogy az öncélú vállalkozók számára a ma elérhető legerősebb marketing eszköz legyen: a kreativitás a mindenütt jelen lévő digitális világban.

Dublin Business Academy a leendő vállalkozók számára

Dublin a világ egyik legnagyobb digitális üzleti fővárosa, amelyet Európa Szilícium-völgyének is neveznek. Az olyan cégekkel, mint például a Google, a Facebook, a PayPal, az eBay, a LinkedIn, a Twitter, a Yahoo és az Airbnb, amelyeknek székhelye itt van, Dublin rengeteg lehetőséget kínál a digitális marketing legjobbaitól való tanulásra.

Üzleti oktatás a 21. században

Az ABC Akadémia dublini üzleti iskolája ötvözi az üzleti ismereteket az igazi üzleti világ gyakorlati tapasztalataival. Tanulni fog a meghívott előadóktól és a digitális marketing szakértőitől, akik top cégeknél / azokkal együtt dolgoztak. Meglátogatja a világ legsikeresebb vállalatait, hogy megtapasztalja, hogyan kezelik a gyorsan változó kortárs piacokat. És meg fog felelni a kihívásoknak, amelyekkel minden vállalkozónak szembe kell néznie üzleti növekedésének érdekében - dolgozzon ki egy életképes digitális marketingstratégiát az összes leghatékonyabb kortárs csatorna és digitális üzleti modell felhasználásával.

A jövőd a dublini nyári iskolában kezdődik

A szakértői mentorok segítségével létrehozott stratégia felhasználható a saját (jövőbeni) vállalkozásában, vagy segíthet a következő sikeres lépés megtételében a meglévő üzleti világban. A tanfolyam hálózatépítési rendezvényeket is magában foglal, amelyek segítségével kapcsolatba léphetnek diákokkal és más résztvevőkkel - és elkezdhetik üzleti jövőjük építését az európai digitális üzleti főváros szívében.

126744_2545-20191126-101030-_DSC4769.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful ... Tovább

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful entrepreneurs. Our world-class educators & mentors are entrepreneurs, founders, business owners and investors who teach the skills, mindsets, and frameworks necessary in today’s competitive environment. Kevesebb
Toronto , München , San Jose , Dublin + 3 Több Kevesebb