Nyári szakmai gyakorlat Firenzében

Általános információk

Program leírás

Éljen és tanuljon az egyik legkedveltebb városban a világon - Firenze.

Míg az olasz kultúrából és életstílusból a legtöbbet hozza ki, átruházható krediteket keres.

drágakövek

Mindössze 2 vagy 4 hét alatt megtapasztalhatja és megtanulhatja az Ön által választott olasz kultúrát. A Internship képzés minden bizonnyal meg fogja erősíteni karrierlehetőségeit.

Ez a szórakoztató, gyakorlati kurzus az angol univerzális nyelvén tanult.

Tanfolyam áttekintése

drágakövek

Fedezze fel saját művészi ízlését a firenzei gyakorlati tapasztalattal, a reneszánsz művészet központjával

Tartozékok drágakövekkel (beleértve a kezelt drágaköveket is) bátran hangsúlyozva a természetes árnyalatával (ezüst láncokhoz és alkatrészekhez), és - Hogyan tervezheti meg és készítse el a saját és csak a világ ékszereit a születéskor vagy a kedvenc kövekkel?

Nem kell aggódnia, ha korábban nem volt tapasztalata a formatervezésben. Az aktív ékszeres mesterek oktatói megtanítanak Önt az ABC-ről. Gyere, csatlakozz hozzánk Olaszországba és fedezze fel a hagyományos olasz művészeteket!

A nyáron Firenze a világ minden tájáról érkezik. A különböző kulturális háttérrel rendelkező emberek megismerése és a kiskereskedelmi tapasztalatok tanulása.

Vigye magával az ékszereket, amelyeket saját maga készít. Firenze, a reneszánsz kultúra szülőhelye várja Önt, a művészetek és az emlékek bővelkednek.

Bárista

Valódi gyakorlati tapasztalat az olasz kávézókban. Legyen igaz barista!

A friss eszpresszó gazdag aromája édes brioches-t ölel fel a bárpultra - egy szokásos olasz nap egy ilyen kávézóban vagy kávézóban kezdődik. Gyere és ízlelje meg az egyedülálló, gazdag olasz kávékultúrát!

Ahogyan az olaszok azt mondják - ha tíz ember van, a tíz eszpresszó mindegyike másképp készül. Az igazi barista az, aki bizalmasan tud kiszolgálni a különféle eszpresszórendeletekhez.

Az első héten megtanulják az olasz kávé elkészítését, a kávézó ismeretét, a cappuccino készítését és a latte művészet elkészítését. A második héten és utána belépsz a szakmai gyakorlatba.

A vendéglátás és a beszélgetés stílusos művészete szintén a barista egyik alapvető eleme. A legjobb módja annak, hogy kiváló baristavá váljunk, az, hogy közvetlenül kapcsolatba léphessünk az ügyfelekkel az autentikus kávézóban, ahol valódi gyakorlati tapasztalatot szerezhetünk. Akkor is kaphat tréningeket az egyik történelmi kávézóban, Firenze központjában.

Gelato

Ismerje meg, hogyan készítse el az autentikus olasz zselét a friss és természetes összetevők használatával a szülőföldjén!

Ki nem szereti a gelátot Olaszországban? Látod az összes korosztályt és nemet érző embereket, akik kezében tartják a zenét a napsütésben, függetlenül az olasz szezontól.

Kb. Hatszáz különböző receptet tartalmaz a zselatin. A hivatásos gelato mesterek szerint a zselé gyártás gondos mérést és figyelmet igényel a részletekre. Kiváló receptet és remek tippeket készít, hogy finom ízeket készítsen.

A koncentrált tananyagunk segítségével 1-3 perce alatt meg lehet tanulni a zselatin mester titkait és technikáit.

Az első héten megtanulják a kézzel készített zselé elkészítésének óráit. Különféle zamatanyagok, mint például tejalapú, csokoládéalapú, pörkölt diófélék, friss gyümölcsökkel stb.

A második héten és utána segítséget nyújt a "gelateria" -nak, hogy megtanulják a zseléipar, valamint a kiskereskedelem üzleti szempontjait. Olaszországban egyedülálló és izgalmas élmény várja Önt!

Táska / Ékszer marketing, kiskereskedelem és bolt megjelenítése az Atelier Shopban

Tapasztalja meg gyakorlati képzését a kiskereskedelmi technikákkal és a firenzei iparművészeti üzletben való marketingen!

Szakmai képzés egy kis atelier boltban, amelyet egy Ecuador család működtet. Ön kipróbálhatja a kiskereskedelmet, marketinget és bolt megjelenítést egy boltban, amely eredeti táskákat és arany kiegészítőket forgalmaz.

A csodálatos és finom ékszerek 24 ezer aranyat bevonva, valamint a stílusos bőr táskák, melyeket ez a bolt elad, nagyon népszerűek Firenzében.

Élvezze a tanulást a szívmelengető ügyfélszolgálatukról, ami nagyon jellemző a kisboltok számára, amelyeket Olaszországban a család működtet. Kapsz alapos útmutatást a marketing tippek és kiskereskedelmi technikák. Az atelier boltban közelről láthatja a lenyűgöző kézműves munkát. És tapasztalatbolt, amely megmutatja, milyen nehéz a valóságban, bár könnyűnek tűnhet. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget új dolgok megtanulására!

Tanfolyamleírások

2 hetes tanfolyam

  • 1. hét: előadások
  • 2. hét: Szakmai gyakorlat (2 - 4 óra / nap) x 5

* Majd attól függően, hogy melyik bolt.

4 hetes tanfolyam

  • 1. hét: előadások
  • 2. - 4. hét: Internship (2 - 4 óra / nap) x 5 / hét

* Majd attól függően, hogy melyik bolt.

* Minden kurzust csak angol nyelven kínálnak. Az olasz nyelvi képzés NEM szerepel a tanfolyamokon, de felár ellenében választható. (45 perces magánórák x 8/400 euró) Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

* Egyszerre legfeljebb 2 tanfolyamot vehet igénybe.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The ultimate goal of Accademia Riaci’s education is not focused only on teaching traditional techniques and styles but aims to guide students to develop their own artistic sensitivity, creativity and ... Tovább

The ultimate goal of Accademia Riaci’s education is not focused only on teaching traditional techniques and styles but aims to guide students to develop their own artistic sensitivity, creativity and realize their full potential. Kevesebb