Nyári tanfolyam illusztráció és rajzolás

Általános információk

Program leírás

Ezt a kurzust angolul tanítják

Ez a kurzus megvizsgálja a szakértők által az illusztrációk és a rajzolás során szükséges módszereket, szokásokat és készségeket, és megvizsgálja, hogyan kell játszani, kísérletezni és megtalálni és fejleszteni az egyes diákok saját elképzeléseit és hangját. A diákok megtanulják, hogyan dolgozhatnak a digitális és nyomtatott médiákon, megértsék mindkét terület előnyeit és legfontosabb jellemzőit.

A cél az, hogy segítsen a tanulóknak minden erőforrást a lehető leghatékonyabban elérni. A kreatív folyamatot a kezdetektől a végéig felülvizsgálják, olyan projekteket fejlesztve, ahol az illusztráció lesz a fő eszköz, az ötletektől a materializációig.

célok

  • Az illusztrációvilág vezető trendjeinek és művészeinek azonosítása.
  • Megtanulni, hogyan kell szembenézni a rajz- és illusztrációkkal.
  • Megérteni, hogyan fejleszthetünk egy illusztrációs projektet.
  • Szakértelem megszerzése a különböző rajzolóanyagok megfelelő használatával és alkalmazásával kapcsolatban.
  • A kortárs illusztrációk főbb technikáinak, folyamatainak és stílusainak és alkalmazásainak különböző területeken történő elemzése és tanulása.
  • Rajzolási technikák és média kiválasztása és alkalmazása a fogalmak reprezentálására és kommunikálására.
  • Ahhoz, hogy megtanulhassuk azokat a szokásokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassák az illusztrátor.
Utoljára frissítve dec. 2019

Az iskoláról

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campu ... Tovább

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campuses came quite naturally. Kevesebb