Nyáron természetesen a geopolitika

Általános információk

Program leírás

A fő cél ennek a tanulmányi program célja, hogy bevezesse a alapfogalmak geopolitika. A tanfolyam elfogadja a multidiszciplináris megközelítés, amely magában foglalja a stratégiai, földrajzi, történelmi, kulturális és gazdasági dimenziók megkönnyítése érdekében egy mélyebb megértése a kortárs nemzetközi kapcsolatok. Konferenciák kerül megrendezésre a vezető nemzetközi szakértők.

Célcsoport résztvevők: Azon személyeknek, akik nemzetközi szervezetek és a kormányzati szervek, diplomaták, egyetemisták, dolgozó emberek a különböző gazdasági ágazatokban, és más érdekelt személyek.

Időpontok: Program hétfőn kezdődik július 13 és végződik péntek 17 július 2015.

Menetrend: Konferenciát rendeznek 9-12 óra és 02:00 -5: 12:00.

Hely: Domaine de Penthes, 18, Chemin de l'Imperatrice, Genfben.

Nyelv: English részvételi oklevelet kapnak a GIGS befejezése után a kurzus. Modulok elrendezése, ha valaki nem tud részt venni az egész programot.

Jelentkezési határidő: Június 2, 2015

Részvételi díj: 1'200 CHF szakemberek és 700 CHF a diákok számára. (A részvételi díj nem tartalmazza az utazási, szállás, étkezés és az egészség biztosítási díjak. GIGS nem kínál pénzügyi támogatást, hogy részt vegyen a nyári kurzus)

PROGRAM KIEMELT és a tanulási eredmények

  • Fejleszteni a képességét, hogy alkalmazza a geopolitikai elemzés módszere a különböző esettanulmány helyzetekben;
  • Integrálni geopolitikai tényezők a döntéshozatali folyamatokban;
  • Aktívan vegyenek részt egy interaktív és non-konformista természetesen;
  • Fejleszteni kell a szakmai hálózatok és eszmecserét természetesen érkező résztvevők különböző nemzetiségi, kulturális és szakmai háttérrel.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Resource Wars, Identity Conflicts, Disinformation, Geostrategic Rivalries, Global Power Shift and increasing number of non-state actors, among others make it difficult to analyse contemporary internat ... Tovább

Resource Wars, Identity Conflicts, Disinformation, Geostrategic Rivalries, Global Power Shift and increasing number of non-state actors, among others make it difficult to analyse contemporary international relations. Kevesebb