Nyári Tanfolyamok

Nyári Tanfolyamok keretében világszerte számos egyetemen szerezhetünk értékes tudományos képesítéseket a nyári szünetben. A nyári tanfolyamok különböző célokat szolgálhatnak egyes hallgatók esetében: időnként segítenek áthidalni az egyetemi képzések közötti hézagot, esetleg további szakmai gyakorlatot és képesítést biztosítanak. Sokféle nyári kurzus létezik, egyebek mellett Művészeti, Bölcsészeti, Üzleti, Biológiai, Mérnöki, Műszaki, Természettudományos. A nyári tanfolyamok sokszínűsége zavarba ejtő lehet, de ez ne tartson vissza! Kezdd meg a keresést az alábbi legnépszerűbb nyári tanfolyamokkal.

Újonnan hozzáadott Nyári Tanfolyamok

IES Abroad

Shanghai nyár - intenzív nyelv

Szeptember 26, 2018
Úgy tervezték, hogy intenzív nyelvtanítással segítséget nyújthat a kínai nyelvtudás megszerzésében vagy fejlesztésében, a főiskolai szintű kínai nyelv egész éve lefedi ezt a programot. A kis osztályméretek és az egy-egy tanítás a kínai nyelvtudással teszi ezt a programot tökéletesen ahhoz, hogy jelentősen javítsa a nyelvtudását.… [+] [-]

New College Group

Nyári Nyári Iskola

Szeptember 18, 2018
Tapasztalja meg a csodálatos nyarat tele tevékenységekkel - és tanuljon angolul! A diákok teljes napi angol, társadalmi és kirándulási programot, szórakoztató és barátságos személyzetet várnak - sok lehetőséget kínálva új barátok megszerzésére a világ minden tájáról. Most már izgalmas új helyszínek állnak rendelkezésre.… [+] [-]

Forum-Nexus Study Abroad

Tanfolyam: nyár Európában Ázsia

Szeptember 17, 2018
A különböző országok üzleti, politikai és társadalmi tájképeinek szilárd megértése, elsőként a kultúrák és a környezet megtapasztalása mellett.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Mi az a Nyári Tanfolyam?

A nyári tanfolyamok lehetővé teszik a diákok számára, hogy felgyorsítsák a diplomaszerzés folyamatát, illetve hogy számos elfoglaltságuk mellett is időt tudjanak szánni a tanulásra. A nyári képzéseket jellemzően akkor tartják, amikor a nappali tagozatos diákoknak szünet van. Az egyetemi képzésre járó hallgatók azért választják a nyári tanfolyamokat, hogy még az őszi félév kezdete előtt tovább léphessenek a tanulmányaikban. A nyár remek alkalom a korábban elvégzett tanfolyamokon szerzett ismeretek felfrissítéséhez. Az ismétlés javítja a teljesítményt.

Mik a Nyári Tanfolyamokkal járó előnyök?

A nyári tanfolyamok sokféle előnnyel járnak a hallgatók számára. Például pótolhatják esetleges lemaradásaikat, hogy időben lediplomázhassanak. A dolgozó szakemberek is könnyebben szakítanak időt nyáron a tanulásra. A nyári tanfolyamok sok, a többi képzéshez hasonló előnnyel járnak, mint például a további képesítések, készségek és tudás megszerzése, melyek lehetővé teszik a munkahelyen való hatékonyabb érvényesülést.

Mit tanulunk a Nyári Tanfolyamokon?

A nyári képzések számos témakörben állnak rendelkezésre, közel minden tudományágban. A nyelvek, művészetek, üzlet, mérnöki és műszaki tanulmányok, jog, természettudományok és a bölcsészet területén egyaránt találunk nyári tanfolyamokat. Beiratkozhatunk például egy Lézertechnológiai Nyári Képzésre, vagy egy Stylist Tanfolyamra Milánóban.

Milyen karrierfejlődést várhatunk egy Nyári Tanfolyamtól?

A nyári tanfolyamok felsőfokú egyetemi képesítést nyújtanak, amely hasznosnak bizonyulhat álláskereséskor, előléptetések kapcsán vagy egyéb karrierváltozások idején. Válassz bár tanfolyamot, okleveles-, diplomás vagy egyetemi képzést, a nyári tanfolyamok hozzájárulhatnak az általános karrierfejlődésedhez. A nyári tanfolyamok olyan időpontban vannak, amikor sokan szabadságon vannak, így remek lehetőséget nyújtanak rá, hogy behozd a lemaradásod, sőt.

Mennyibe kerül egy Nyári Tanfolyam?

A nyári tanfolyamok költségei intézményenként, országonként és szakonként változnak. A költségekkel ügyében érdemes kapcsolatba lépni a nyári tanfolyamot kínáló egyetemmel, community college-dzsel, vagy műszaki iskolával. Az intézmények felvételi irodái segítenek megbecsülni a tandíj melletti további költségek mértékét például annak függvényében, hogy a hallgató a campuson kíván-e élni. A nyári kurzusok árával kapcsolatos további tájékoztatásért lépj kapcsolatba az intézmény felvételi irodájával a program információs oldalán található online űrlap segítségével.

Miért végezzem Online a Nyári Tanfolyamot?

Az online nyári tanfolyamok ugyanazokat az előnyöket nyújtják, mint a hagyományos nyári kurzusok, de ingázás nélkül. A hallgatók és a tanárok egyaránt élvezik a tanításhoz, a részvételhez és a kommunikációhoz a kurzusok során használt e-learning rendszer nyújtotta előnyöket. Az online nyári tanfolyamok hallgatói fórumok, web konferenciák és egyéb online kommunikációs megoldások segítségével tarthatják egymással a kapcsolatot. Az online nyári tanfolyamon szerzett képesítés egyenértékű az egyetemi keretek között tartott nyári tanfolyamon kapott képesítéssel.

Világszerte számos témakörben sok egyetem kínál nyári képzéseket. Tudj meg többet a nyári képzésekről, melyeknek hála közelebb juthatsz a diplomához, extra krediteket szerezhetsz, szakmai képesítésre tehetsz szert vagy kiteljesítheted önmagad.