Nyári Tanfolyamok

Nyári Tanfolyamok keretében világszerte számos egyetemen szerezhetünk értékes tudományos képesítéseket a nyári szünetben. A nyári tanfolyamok különböző célokat szolgálhatnak egyes hallgatók esetében: időnként segítenek áthidalni az egyetemi képzések közötti hézagot, esetleg további szakmai gyakorlatot és képesítést biztosítanak. Sokféle nyári kurzus létezik, egyebek mellett Művészeti, Bölcsészeti, Üzleti, Biológiai, Mérnöki, Műszaki, Természettudományos. A nyári tanfolyamok sokszínűsége zavarba ejtő lehet, de ez ne tartson vissza! Kezdd meg a keresést az alábbi legnépszerűbb nyári tanfolyamokkal.

Újonnan hozzáadott Nyári Tanfolyamok

Berlitz Praha

Jazykové Kurzy téli / nyári merülés

November 20, 2018
Az egyéni téli / nyári merülés kurzusok azok számára készültek, akik személyes vagy üzleti okokból a lehető leggyorsabban szeretnék az új nyelvet használni. A képzési program legfontosabb szempontja a szóbeli kifejezés javítása.

EU Business School

Üzleti Nyári Iskola

November 19, 2018
Az EU Üzleti Nyári Iskola kifejezetten az aktuális egyetemi hallgatóknak és a legidősebb egyetemi diplomásoknak felel meg, akik 18 éves, bármelyik akadémiai háttérrel foglalkoznak, akik érdeklődnek az üzleti élet iránt, és fontolgatják, hogy pályázhatnak egy üzleti grad iskolába, vagy saját céget indítanak.

University of Pisa Summer & Winter Schools

Nyári egyetem az atomfizika újraírása során Texbooks: még egy előrelépés

November 17, 2018
A tevékenység tizenkét előadásból áll. Minden előadás egy olyan témára vonatkozik, amely egy szabványos Nukleáris Fizikai Tankönyvben található, amely megmutatja, hogy a megértésünk mélyrehatóan megváltozott az elmúlt évtizedek során felhalmozódott tapasztalatok miatt. Különösen a radioaktív gerendákkal, az ab-initio szerkezeti modellel és a modern nukleon-n… [+]ukleon kölcsönhatásokkal, a nukleáris anyagvizsgálatokkal és az asztrofizikai és gyakorlati érdeklődés alkalmazásával kapcsolatos kutatások által előidézett legújabb fejleményekre összpontosítunk. [-]

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Mi az a Nyári Tanfolyam?

A nyári tanfolyamok lehetővé teszik a diákok számára, hogy felgyorsítsák a diplomaszerzés folyamatát, illetve hogy számos elfoglaltságuk mellett is időt tudjanak szánni a tanulásra. A nyári képzéseket jellemzően akkor tartják, amikor a nappali tagozatos diákoknak szünet van. Az egyetemi képzésre járó hallgatók azért választják a nyári tanfolyamokat, hogy még az őszi félév kezdete előtt tovább léphessenek a tanulmányaikban. A nyár remek alkalom a korábban elvégzett tanfolyamokon szerzett ismeretek felfrissítéséhez. Az ismétlés javítja a teljesítményt.

Mik a Nyári Tanfolyamokkal járó előnyök?

A nyári tanfolyamok sokféle előnnyel járnak a hallgatók számára. Például pótolhatják esetleges lemaradásaikat, hogy időben lediplomázhassanak. A dolgozó szakemberek is könnyebben szakítanak időt nyáron a tanulásra. A nyári tanfolyamok sok, a többi képzéshez hasonló előnnyel járnak, mint például a további képesítések, készségek és tudás megszerzése, melyek lehetővé teszik a munkahelyen való hatékonyabb érvényesülést.

Mit tanulunk a Nyári Tanfolyamokon?

A nyári képzések számos témakörben állnak rendelkezésre, közel minden tudományágban. A nyelvek, művészetek, üzlet, mérnöki és műszaki tanulmányok, jog, természettudományok és a bölcsészet területén egyaránt találunk nyári tanfolyamokat. Beiratkozhatunk például egy Lézertechnológiai Nyári Képzésre, vagy egy Stylist Tanfolyamra Milánóban.

Milyen karrierfejlődést várhatunk egy Nyári Tanfolyamtól?

A nyári tanfolyamok felsőfokú egyetemi képesítést nyújtanak, amely hasznosnak bizonyulhat álláskereséskor, előléptetések kapcsán vagy egyéb karrierváltozások idején. Válassz bár tanfolyamot, okleveles-, diplomás vagy egyetemi képzést, a nyári tanfolyamok hozzájárulhatnak az általános karrierfejlődésedhez. A nyári tanfolyamok olyan időpontban vannak, amikor sokan szabadságon vannak, így remek lehetőséget nyújtanak rá, hogy behozd a lemaradásod, sőt.

Mennyibe kerül egy Nyári Tanfolyam?

A nyári tanfolyamok költségei intézményenként, országonként és szakonként változnak. A költségekkel ügyében érdemes kapcsolatba lépni a nyári tanfolyamot kínáló egyetemmel, community college-dzsel, vagy műszaki iskolával. Az intézmények felvételi irodái segítenek megbecsülni a tandíj melletti további költségek mértékét például annak függvényében, hogy a hallgató a campuson kíván-e élni. A nyári kurzusok árával kapcsolatos további tájékoztatásért lépj kapcsolatba az intézmény felvételi irodájával a program információs oldalán található online űrlap segítségével.

Miért végezzem Online a Nyári Tanfolyamot?

Az online nyári tanfolyamok ugyanazokat az előnyöket nyújtják, mint a hagyományos nyári kurzusok, de ingázás nélkül. A hallgatók és a tanárok egyaránt élvezik a tanításhoz, a részvételhez és a kommunikációhoz a kurzusok során használt e-learning rendszer nyújtotta előnyöket. Az online nyári tanfolyamok hallgatói fórumok, web konferenciák és egyéb online kommunikációs megoldások segítségével tarthatják egymással a kapcsolatot. Az online nyári tanfolyamon szerzett képesítés egyenértékű az egyetemi keretek között tartott nyári tanfolyamon kapott képesítéssel.

Világszerte számos témakörben sok egyetem kínál nyári képzéseket. Tudj meg többet a nyári képzésekről, melyeknek hála közelebb juthatsz a diplomához, extra krediteket szerezhetsz, szakmai képesítésre tehetsz szert vagy kiteljesítheted önmagad.