Filter
Nyári Tanfolyamok
Egyesült Királyság England A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Örökség-tanulmányok Nyári Tanfolyamok Megtekintése 2019/2020 az Amerikai Egyesült England az Egyesült Királyságban

A nyári tanfolyamok ára intézményenként változhat. Az elit főiskolák és egyetemek tanfolyamai lényegesen drágábbak, mint a kisebb vagy állami intézmények által kínált kurzusok. A költségek mértéke a hallgató által választott tanfolyamok számától is függ.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Kérj Információt Örökség-tanulmányok Nyári Tanfolyamok az Amerikai Egyesült England az Egyesült Királyságban 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MA | MSc

1 Találatok Örökség-tanulmányok, England

Diplomák
Helyszín
Egyesült Királyság
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MA | MSc
SOAS Summer School

Ez a kurzus előadások, műhelyek, kirándulások és londoni kirándulások, valamint egy Sussexi vidéki / part menti régió vezetett kirándulása, nevezetesen a Cinque Rye kiköt ... [+]

Program leírása

Ez a kurzus előadások, műhelyek, kirándulások és londoni kirándulások, valamint egy Sussexi vidéki / part menti régió vezetett kirándulása, nevezetesen a Cinque Rye kikötője és környéke. A megközelítések és napirendek széles körét kínálja (mind elméleti, mind politikai szempontból) a turizmusról, a zarándoklatról, a kulturális örökségről és az általános utazásról - beleértve a menekültek és a menedékkérők megfontolását is.

A kurzus intenzív, egyedülálló és szorosan kötődő környezetben kerül megrendezésre, amely első osztályú tudást / gyakorlatot biztosít a területen. A kurzus nyitva áll a különböző tudományágakban részt vevő hallgatók számára, beleértve az antropológiát, a szociológiát, a történelmet, a földrajzot, a fejlesztési tanulmányokat, a nemzetközi kapcsolatokat, a művészetet, valamint a művészeti humanitárius tudományágakat általában.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul